עבור לתוכן

אני צריך עזרה זה קשור לסקס :-X

Featured Replies

פורסם

פותח הת'ראד תעשה טובה ותחסוך מאיתנו את הפנטזיות המטונפות שלך, זאת ממש לא אשמת חברי הפורום שאתה עדיין בתול :kopfpatsch:

פורסם

איזה ת'ראד מפגר,למה אתה בא לפה ושואל שאלות כאלה,לך לאיזה פסיכולוג...ודחוף,לפתוח דיון בפורום מחשבים על הכוס הרחב של איזה מישהי שמזיינת איזה כושי מהצד זה ממש מיותר...

מוזר שאחד המנהלים עוד לא הפסיק את הטמטום הזה.

(לא שיש לי משהו נגד זה...אבל לא בפורום הזה.)

:jump:

עריכה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=57

שם יעזרו לך.

פורסם

אתה בטוח שהחור שלה התרחב ולא הזין שלך הצתמק?

לדעתי לא המקום ביכלל לרשום דברים כאלה בפורום הזה אתה יכול למצוא הרבה יותר מקומות שיעזרו לך עם הבעיה שלך

פורסם

דובי אני לא יודע מה יש לך נגדי

עובדה זין יכול לעמוד מספר שעות...ולא שום רופא ולא נעליים

אתם חיים בסרט כשמזיינים מישהו מספר שעות כמה פעמים בשבוע נהיה לה שם מערה אז אם אתם חיים בסרט אל תגיבו בכלל

אולי אין לי איזה זין בגודל של סוס כמו שיש לכם...הגודל שלי מספיק גדול לדעתי אני לא מתכוון להתווכח עליו איתכם

אתה מוזמן לשאול אורולוג\רופא משפחה או רופא שיניים מצידי בדיוק מה יקרה לזין שלך אחרי שהוא יעמוד 4 שעות, ומה עושים במקרים כאלה.

ואם אתה באמת רוצה לדעת מחדירים מחטים ממש לא דקים במיוחד לאורך הזיין בשביל לנקז את הדם אם יש קרישים מנסים קודם כל טיפול תרופתי מקומי ואם גם זה לא עוזר אז ממש ניתוח. וכן עושים את זה, google it...

פורסם

אתה בטוח שהחור שלה התרחב ולא הזין שלך הצתמק?

לדעתי לא המקום ביכלל לרשום דברים כאלה בפורום הזה אתה יכול למצוא הרבה יותר מקומות שיעזרו לך עם הבעיה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים