עבור לתוכן

אני צריך עזרה זה קשור לסקס :-X

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע

אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים

יש שתי בעיות

1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני

2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי)

אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם

ולא רק זה גם נכנס לה לראש שהיא רוצה שאני ירד לה :screwy: :screwy: פעם אחת היא עיצבנה אותי בקשר לזה שפשוט העפתי אותה

מה עושים? איך לגרום לה שירד לה ממני בלי לשבור לה את הלב וובקשר לשאלה השנייה אם ייש תשובה מועילה ולא סתם אז תפרסמו את זה.

פורסם

שלח אותה אלי , היא תשכח אותך מהר מאוד .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להכיר לה אנשים אחרים אני אפילו מעודד אותה ואותם חחח

ללא הצלחה היא פשוט מטורפת עליי בסגנון של חיזור גורלי וזה לא מצחיק

פעם ניסיתי להגיד לה שנעשה אורגייה שתראה איזה חרא אני...הייייתה רק בעיה אחת היא הסכימה סעמק

פורסם

אחי..בן כמה אתה ?

תנסה לדבר איתה.. תגיד לה ככה :

"תשמעי..זה לא את ...זה אני , הכוס שלך כבר רחב מדי בשבילי... זה מתחיל להיות בעיה , בייייי "

ועכשיו בנימה רצינית :

דבר איתה על היכרויות עם אנשים אחרים , ותגיד לה שאתה מעונין בקשר אחר מהקשר שבו היא מעונינת . אני מקווה שהיא תבין , עם לא...תצטרך "לסבול " עוד .

פורסם

אתה שואל דבר כזה בפורום של חומרת מחשבים?

מה קרה לך? נגמרו יועצי המין בפורומים אחרים?

xD

פורסם

ניסיתי להכיר לה אנשים אחרים אני אפילו מעודד אותה ואותם חחח

ללא הצלחה היא פשוט מטורפת עליי בסגנון של חיזור גורלי וזה לא מצחיק

פעם ניסיתי להגיד לה שנעשה אורגייה שתראה איזה חרא אני...הייייתה רק בעיה אחת היא הסכימה סעמק

:lol:
פורסם

אני מציע לך להתיעץ עם פסיכולוג. בהקדם. לבחורה עלול להגרם נזק נפשי בלתי הפיך.

פורסם

:lol:

אני מסכים. אחד הקטעים החזקים.

ועכשיו ברצינות. בחורות במיוחד בגילאים האלה אוהבות להסתובב בחברת בנים שמתייחסים אליהן כמו אל זבל. אני אומר שתנסה פסיכולוגיה הפוכה. תהפוך ל-nice guy. אחרי שבוע היא לא תדבר איתך יותר.

פורסם

תתן לזה הפסקה אולי הוא יתכווץ חזרה? חחחח

פורסם
  • מחבר

אני סומך פה על אנשים יותר מאשר במקום אחר...הרוב פהה יודעים מה החיים האמיתיים

מחר אני ינסה להגיד לה שבגדתי בה ושאני לא טוב בשבילה אני יחזיר לפה תשובה מחר

פורסם

וברצינות:

בשביל הכוס: תגיד לה שתנסה לעשות תרגילי קייגל(לכווץ את שרירי התחת\אגן 300 פעם ביום, כל יום). (חפש בגוגל עוד על זה - לבנים זה בעיקר כדי להאריך את הזמן של המשגל ולבנות זה לרוב אחרי הריון כדי לחזק את שרירי הכוס כדי שלא יהיה רחב כמו ראש של תינוק :P)

בשביל להיפרד ממנה: תגיד לה שאתה מתחיל להרגיש זול ושזה רק סקס בלי שום רגש ואתה בכלל לא מוכן להתחייבות עכשיו ולא מרגיש שאתה בנוי לקשר עכשיו.

תגיד לה שאתה רוצה להתרחק ממנה קצת גם כדי לא לפגוע בה, תגיד לה את זה בטון הכי כן שאתה יכול.

פורסם

4 שעות ברור....

זין לא יכול להשאר 4 שעות בזקפה, הוא לא יכול להשאר שעה ללא הסכנה של יצירת קרשי דם, אחרי 4 שעות צריך התערבות כירורגית, ואחרי זה אתה צריך להתפלל שלא נגרם נזק לרקמות כי אחרי זה הזין שלך לא בדיוק יעמוד יותר עד שגם זה יטופל...

בקשר להתרחבות לכאורה, כל עוד היא לא מזיינת איזה כושי מהצד אין שום סיבה שהוא יתרחב מעבר לגבולות ההגיון, במיוחד בהתחשב שהוא מתכווץ במהלך הגירוי המיני מכל הדם שזורם לשמה שגורם לרקמות של השפתיים והנרתיק להתנפח.

קיצר מה שאני באמת מציא לך זה ללכת למראה להוריד לעצמך סטירה ולצאת מהסרט שאתה חיי בו..

פורסם

חחח יא מסטול נראה לך שיש לך זין כזה גדול כדי להרחיב לה כוס?

היא מזיינת כושי גדול מהצד

ואם אתה רוצה להפסיק לזיין אותה אולי פשוט תפסיק לקרוא לה להיות זמין בפלאפון..

פורסם

רק אני חושב שיש לו ...מיניטורי

וכו... בגודל נורמלי פשוט לא מתאים לדרדס? ;D

פורסם
  • מחבר

דובי אני לא יודע מה יש לך נגדי

עובדה זין יכול לעמוד מספר שעות...ולא שום רופא ולא נעליים

אתם חיים בסרט כשמזיינים מישהו מספר שעות כמה פעמים בשבוע נהיה לה שם מערה אז אם אתם חיים בסרט אל תגיבו בכלל

אולי אין לי איזה זין בגודל של סוס כמו שיש לכם...הגודל שלי מספיק גדול לדעתי אני לא מתכוון להתווכח עליו איתכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים