פורסם 2007 ביולי 1718 שנים עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאהYou may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאהYou may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?זה נשמע כאילו אתה לא עושה Login אילא מנסה להרשם שוב...
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אולי פשוט: seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 :
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים בטח לא טרחת להיכנס לאזהרה לגבי TL שעל-פיה אתה אמור לעוף מיפה לחודש.. עוד מעט נראה אם יש גם קצת ביצים מאחורי האזהרה הזאת
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר למה אני לא מבקש הזמנה או משהו ואני עוד לו הצלחתי להרשם זה אחרי שאני רושם את הפרטים זה מה שהוא נותן לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.