עבור לתוכן

יש לי למחר צו התייצבות ורציתי לשאול אם אפשר להתחיל את הגיוס מגיל 17?

Featured Replies

פורסם

זה אפשרי?

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רוצה להתגייס בגיל 17 ?

למה?

פורסם

אפשרי בהחלט , אבל בגיל 17 וחצי ככה יגייסו אותך .

ואני חושב שאם בלאו הכי אתה לא לומד לא עושה בגרות אז תתגייס מוקדם .

תגיד bmw ראיתי שאתה מתעניין בגרפיקה ממוחשבת ? אז אם כן תעשה צבא מוקדם

ואחרי הצבא תעשה תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה

פורסם

הוא הולך להיות קבלן.

פורסם

אני חושב שמבחינה חוקית הצבא יכול לגייס אותך רק מגיל 17.5, אבל הוא ממש לא נוהג לעשות ככה.

מה שכן, הצבא מגייס ממתי שאתה בן 18 לפי התאריך העברי ולא הלועזי, ככה אתה יכול להרוויח כמה ימים.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להתגייס בגיל 17 ?

למה?

שאלה טובה למה.

אני כבר בן 17 ושבועיים בערך

לדעתי אני יודע שהמעבר בין 17 ל18 יהיה לא משמעותי עבורי ביגלל שעברתי דירה לעיר אחרת ודיי משעמם.

וגם אתם יודעים הגיל הזה זה גיל מעבר יש לך רישיון וסתלבט ושטויות ולהנות ולבזבז ובחורות ואתה יודע שאין לזה משמעות! ושלא נדבר שאני צריך להמשיך לעבוד קשה וכבר אין לי סבלנות בשביל זה לפחות יש לי תירוץ(יש צבא סוף סוף :)) אני מעדיף לעבור את הגיל הזה בצבא, מאשר להעביר את השנה הזאת ככה ללא משמעות.

אז אמרתי להורים שלי למה לא עכשיו אז הם אמרו לי קדימה.

ולא סתם אני רוצה להתגייס עכשיו, פשוט יש לי מטרות שאפשריות רק אחרי הצבא.

udii - תודה, אני ידבר מחר שם בהתייצבות נראה מה הם יגידו.

בקשר לגרפיקה זה רעיון מצויין אני יקח את זה בחיוב תודה על ההצעה. זה פשוט חלום הגרפיקה ממחושבת הזאת! אי אפשר לתאר כמה!

הוא הולך להיות קבלן.

זה לא כזה קל וגם לא אהיה קבלן אחרי הצבא, אני צריך להמשיך לעבוד בעבודה החרא הזאת ולאכול הרבה חול בשביל להיות קבלן ואני לא רוצה להשפיל את עצמי בזה מספיק השפלתי את עצמי זה לא בשבילי למרות שקבלן מקבל המון כסף אבל ההתחלה היא קשה. אתם לא יודעים.. צריך לעבוד בשמש לקרוע תתחת. אני לא מדמיין אותי ממשיך בזה. אני בכל זאת מעדיף לשבת במשרד עם מזגן ולעבוד על המחשב בגרפיקה למשל .

אבל נראה אני עדיין לא יודע אם אחרי הצבא אני ימשיך את דרכו של אבא שלי או שאמצא לי דרך אחרת הכל יכול להיות.

אבל אם הוא ישלם לי 250 300 שקל יומית אני אולי יסכים להמשיך לעבוד אצלו. לפחות שאני יוכל לחיות בכוחות עצמי.

או שהוא ישחד אותי בב.מ.וו סידרה 5 ולא יהיה לי ברירה אלא לעבוד איתו. גם ככה הוא הבטיח לקנות לי אז אני לא מודאג.

שיהיה לכם ערב טוב. ;)

AIDIVN - זה מאוחר בשבילי(17 וחצי)אני מקווה שאפשר ממש החודש. או החודש הבא.

אני החלטתי להיות בחיל הים אבל אם הם לא יקחו אותי לשם אני לא חושב שאני יתגייס.

אני רוצה להיות משיט ספינות קרב ולהיות חלק מהצוות של הספינה אני רוצה שיהיה לי נסיון בכל מה שקשור לים ולספינות. אולי אני "יסחוט" מהם רשיון לסירה או אפילו ליאכטה או שזה בא ביחד אין לי מושג חח נראה כבר.

אני פשוט רוצה לקנות יאכטה בעתיד.

פורסם

באיזה סרט אתה חי? :lol: :lol: :lol:

"לסחוט" רישיון ליאכטה? :screwy:

זה לא בדיוק תוכנית כבקשתך, הצבא לא חייב לך כלום והם לא יסכימו לגייס אותך עוד החודש. שכח מזה.

פורסם

שאלה טובה למה.

אני כבר בן 17 ושבועיים בערך

לדעתי אני יודע שהמעבר בין 17 ל18 יהיה לא משמעותי עבורי ביגלל שעברתי דירה לעיר אחרת ודיי משעמם.

וגם אתם יודעים הגיל הזה זה גיל מעבר יש לך רישיון וסתלבט ושטויות ולהנות ולבזבז ובחורות ואתה יודע שאין לזה משמעות! ושלא נדבר שאני צריך להמשיך לעבוד קשה וכבר אין לי סבלנות בשביל זה לפחות יש לי תירוץ(יש צבא סוף סוף :)) אני מעדיף לעבור את הגיל הזה בצבא, מאשר להעביר את השנה הזאת ככה ללא משמעות.

אז אמרתי להורים שלי למה לא עכשיו אז הם אמרו לי קדימה.

ולא סתם אני רוצה להתגייס עכשיו, פשוט יש לי מטרות שאפשריות רק אחרי הצבא.

udii - תודה, אני ידבר מחר שם בהתייצבות נראה מה הם יגידו.

בקשר לגרפיקה זה רעיון מצויין אני יקח את זה בחיוב תודה על ההצעה. זה פשוט חלום הגרפיקה ממחושבת הזאת! אי אפשר לתאר כמה!

זה לא כזה קל וגם לא אהיה קבלן אחרי הצבא, אני צריך להמשיך לעבוד בעבודה החרא הזאת ולאכול הרבה חול בשביל להיות קבלן ואני לא רוצה להשפיל את עצמי בזה מספיק השפלתי את עצמי זה לא בשבילי למרות שקבלן מקבל המון כסף אבל ההתחלה היא קשה. אתם לא יודעים.. צריך לעבוד בשמש לקרוע תתחת. אני לא מדמיין אותי ממשיך בזה. אני בכל זאת מעדיף לשבת במשרד עם מזגן ולעבוד על המחשב בגרפיקה למשל .

אבל נראה אני עדיין לא יודע אם אחרי הצבא אני ימשיך את דרכו של אבא שלי או שאמצא לי דרך אחרת הכל יכול להיות.

אבל אם הוא ישלם לי 250 300 שקל יומית אני אולי יסכים להמשיך לעבוד אצלו. לפחות שאני יוכל לחיות בכוחות עצמי.

או שהוא ישחד אותי בב.מ.וו סידרה 5 ולא יהיה לי ברירה אלא לעבוד איתו. גם ככה הוא הבטיח לקנות לי אז אני לא מודאג.

שיהיה לכם ערב טוב. ;)

AIDIVN - זה מאוחר בשבילי(17 וחצי)אני מקווה שאפשר ממש החודש. או החודש הבא.

אני החלטתי להיות בחיל הים אבל אם הם לא יקחו אותי לשם אני לא חושב שאני יתגייס.

אני רוצה להיות משיט ספינות קרב ולהיות חלק מהצוות של הספינה אני רוצה שיהיה לי נסיון בכל מה שקשור לים ולספינות. אולי אני "יסחוט" מהם רשיון לסירה או אפילו ליאכטה או שזה בא ביחד אין לי מושג חח נראה כבר.

אני פשוט רוצה לקנות יאכטה בעתיד.

אולי יתנו לך להיות בסיירת BMW

אשלייווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות.

פורסם

למען הסר הספק אפשר להקדים את גיוס , אני פגשתי בצבא אנשים שגויסו מתחת לגיל 18

וזה ללא ספק רעיון מצוין אם אתה לא משקיע בלמודים

bmw תתגייס בכל מקרה , כי זה יהיה פשוט בזבוז זמן/חיים טהור , אם לא תתגייס מוקדם .

פורסם
  • מחבר

צודק, ויש לי עוד שאלה..

כמה שנים אני צריך להיות בצבא?

פורסם

15.5.

כמה נראה לך ? :screwy:

פורסם

3, כמו כולם.

ובלי קב"א גבוהה אתה לא תתקבל לקורס חובלים, ואם פרשת מוקדם מהלימודים ולא תהיה לך בגרות, אני מניח שזה עלול להשפיע.

פורסם
  • מחבר

אוקי, רק מה זה קב"א ?

פורסם

ראשי תיבות של קבוצת איכות.

זה מבוסס על מבחנים בלשכה פלוס נתונים אישיים (תיק פלילי, סביבת מגורים, כל מני דברים כאלה).

פורסם

אחי, רק אצל הקב''ן, אל תספר לו על זה שבגיל 17 אתה תסע בbmw 5 חדשה, עם חליפת ארמני, וסיגר קובני בפה, והיו לך 4 כוסיות בbmw.

כי אם תספר תקבל שחרור על נפשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים