פורסם 2007 ביולי 1718 שנים טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר איך אני בידיוק בודק את היציאות?!אין לי כלום מחובר לUSB... וזה כל שנייה קופץ וזה מעצבן כמו לא יודע מה ואני לא יודע אפילו מה לעשותאיך בודקים בידיוק?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים שום דבר לא מחובר?! בשום יציאה?זה בדר"כ בעיה כשיש אביזר בעייתי מחובר, אם יש משהו מחובר ל-USB תנסה להעביר אותו לכניסה אחרת.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים תוודא שאין לך משהו יכל לעשות קצת קצר (אולי לכלוך).במידה וזה לא זה. תבדוק מאילו יציאות USB זה מגיע (אלו המולחמות על הלוח או אלו שמחוברות ללוח ע"י כבל)אולי לא הרכיבו טוב וזה עושה בעיה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אם שום דבר לא מחובר, אז מן הסתם הבעיה היא בזה שהיציאות עצמן מוגדרות בתור רכזת/hub. כלומר יש חוט בודד שמחובר על לוח האם והולך/מתפצל אל מספר יציאות. הפתרון לבעיה כזאת היא להתקין את הדרייבר הנכון ללוח האם או אולי שדרוג BIOS או אולי דרייבר למארז (למרות שבחיים לא שמעתי על דבר כזה עדיין). ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.