פורסם 2007 ביולי 1718 שנים השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתיגילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם!מה לעשות?אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעעאני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אם אתה לא רוצה להיות הבדיחה החודשית אז תוריד את ההודעה הזו.ותנסה ג'ל אלוורה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אם אתה לא רוצה להיות הבדיחה החודשית אז תוריד את ההודעה הזו.ותנסה ג'ל אלוורה.אבל ג'ל יעשה את זה עוד יותר מגעיל וזה יהיה דביק כזהוהבוקסר ידבק קיצר יאקאם נגיד אני אשים טאלק או אגלח את זה לגמרי... זה יעזור?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר איפה דריה שצריכים אותה... איפההטוב אני אנסה לישון קצתבונא כמה ציפורים יש בבוקר על העצים יאללוו אם אחותי לא הייתה ישנה הייתי מוריד אותם עם הרובה אוויר, אבל זה ליד החלון שלה
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים כן נכון, תשאל את הבנות אני בטוח שהן מגלחות את הביצים שלהן כל שבוע ואני עוד מנסה לדמיין את זה ...
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים OMG :lol: תיכנס לאמבטיה לחצי שעה\שעה, עם מים קרים, אוליי זה יעזור. יש לי עוד שאלה, תגיד הגדרת משהו לא טוב ב-OC שמה? עשית משהו לא בסדר בסידור כבלים? סליחה סערות?! תגיד הסערות שלך ג'נריות? חח כול מילה פה לא בכוונה להעליב או משהו, סתם לצחוק, עם ניפגעת אנה קבל את סליחתי. עשית לי את הבוקר.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים גילחת את השיערות על הביצים? אוי ווי זמיר. תהנה בגיהנום. ואני עוד מנסה לדמיין את זה ... כנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.