פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר קולדפליי אני שומע, כבר נמאס לי מהשירים שלהםרובי ווילאמס? זה לא גיי כזה?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים קולדפליי אני שומע, כבר נמאס לי מהשירים שלהםרובי ווילאמס? זה לא גיי כזה? עלק גיי, רובי ויליאמס אחד האנשים הכי מעורצים שיש היום בעולם
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים בלדות של הסקורפיונס.כמו:HolidayWhen The Smoke Is Going DownSend Me An AngelLady Starlight
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים הייתי מוסיף גם אותם לרשימה, אבל הבחור רוצה שירים לפני השינה.ואני מצטט:אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישוןמשהו נחמד ולא רעשני
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר יש לי את כל הדיסקו גרפיה של סקורפיונס ומיוז ולא חשבתי עליהם, נחמדתגידו הסולן של העקרבים הוא צרפתי?Muse - Feeling Goodזה אלבום או שיר? כי הוא לא מופיע לי בתיקיהבינתיים הוספתי את Muse - Absolutionבלדות של הסקורפיונס.כמו:HolidayWhen The Smoke Is Going DownSend Me An AngelLady Starlightהוספתי, תודה!Godsmack - The Other Sideכל האלבוםבהורדההורדתי גם את האלבום Apocalyptica - Inquisition Symphony והוא ממש טוב, מומלץ
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כמה שירים ישנים ויפים..Simon and Garfunkel - The BoxerThe Everly Brothers - All I Have To Do Is DreamTracy Chapman - Fast CarJoni Mitchell - Both Sides NowThe Temptations - Just My ImaginationRadiohead - Fake Plastic TreesJeff Buckley - HallelujahRoy Orbison - Only The LonelyProcol Harum - A Whiter Shade Of PaleOtis Redding - Sitting On The Dock of The BayLou Reed - Walk On The Wild SideJames Taylor - Fire And Rain
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים חחחחחחחחח לפני שאתה הולך לישון קרעת אותי בן כמה אתה חמוד ? תקשיב מה שבא לך !!! טראקים זה חזק
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים תגידו הסולן של העקרבים הוא צרפתי? הלהקה גרמנית, כלומר כל חברי הלהקה הם גרמנים. גרמנים שמנגנים רוק באנגלית, תמיד נשמע טוב...
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר חחחחחחחחח לפני שאתה הולך לישון קרעת אותי בן כמה אתה חמוד ? תקשיב מה שבא לך !!! טראקים זה חזק מה אתה גיי מה הקשר? תשמע אתה טראקים, ושיהיה לך לילה טוב. אני מחפש שירים נחמדים, ללכת קצת לכיוונים חדשים, לא בא לי לשמוע איירון בלילה, וגם לשכנים לא הלהקה גרמנית, כלומר כל חברי הלהקה הם גרמנים. גרמנים שמנגנים רוק באנגלית, תמיד נשמע טוב... אה, הסולן נשמע לי עם מבטא צרפתי כמה שירים ישנים ויפים.. Simon and Garfunkel - The Boxer The Everly Brothers - All I Have To Do Is Dream Tracy Chapman - Fast Car Joni Mitchell - Both Sides Now The Temptations - Just My Imagination Radiohead - Fake Plastic Trees Jeff Buckley - Hallelujah Roy Orbison - Only The Lonely Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale Otis Redding - Sitting On The Dock of The Bay Lou Reed - Walk On The Wild Side James Taylor - Fire And Rain אחלה שירים! תודה אפשר בבקשה עוד שירים בסגנון של Roy Orbison - Only The Lonely? כאלה כמו קאטנרי שקט ישן.. נורא נחמד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.