עבור לתוכן

למבינים באופניים!!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים...

ראיתי בנתיים את ה trek 4300

אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים>

מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!

פורסם

רגע, אתה רוצה לנסיעת שטח, כביש, פעלולים....

פורסם
  • מחבר

אופני זנב קשיח..

טיפה שטח...

אופני הרים טובות...

פורסם

יש את הקלאהרי, אם אנ'לא טועה 550 נכנסים בקלות בתקציב

בכל מקרה ה-4300 מעולות פשוט למתחילים, שלדה מצויינת

אבל תסכים איתי שזה אולי לא הפורום האידאלי...נסה את גרופי ותפוז :-X

פורסם
  • מחבר

אז זהו..

שניסיתי אותם ואנשים שם קקות ולא עוזרים כמו בפורומים האלה!!

:s05:

אז אתה אומר לתת לעצמי נוגרה בראש ולחכות ל 4300??

פורסם

אתה יכול בינתיים להלוות את ה BMX שלי :smile1:

פורסם

תחפש (אפשר גם יד שנייה לא קרה כלום) Specialized Hardrock.

אופני כניסה מצויינים, מה שטוב בהם זה שכשתתחיל קצת יותר "להתעלל" באופניים (תתחיל רכיבות שטח קצת יותר עצבניות, דרופים וכו') הם יעמדו בזה כמו גדולים, לעומת זוגות אחרים שפשוט יתפרקו לך בין הרגליים... אה והם גם מגיעים עם מכלולים לא רעים בכלל

פורסם
  • מחבר

Specialized Hardrock.

אה והם גם מגיעים עם מכלולים לא רעים בכלל

התלבטתי בקשר אליהם...

המכלולים שלהם הרבה פחות טובים מה 4300...

פורסם

תקשיב אחי אל תוציא יותר מ-800 ש"ח!

גג 1,000

כמה אתה מתכוון לנסוע?

פעם נסעתי הרבה עם חבירם

חבר אחד - אופניםם מאתים ש"ח משומשות מהסופר

חבר שני מת על אופניים היה לו ב-7,000 ש"ח

חבר ב היה מתחנן לחבר עם שיחליף איתו אופניים כי האופניים מהסופר היו יותר נוחות! השני שקנה במלא כסף קנה שילדה קלה לאללה ושם על זה גלגלים בגודל של משאית,100 הילוכים,פנס ועוד מלא שטויות אז הם היו יותר כבדות בסוף והם לא היו נוחות מרוב בולמי זעזועים והילוכים מתוחכמים

אם אתה למרות הכל חייב אופניים טובות תחפש משומשות במצב טוב אין הרבה דברים שיכולים להתקלקל

פורסם

גג 1,000

כמה אתה מתכוון לנסוע?

פעם נסעתי הרבה עם חבירם

חבר ב היה מתחנן לחבר עם שיחליף איתו אופניים כי האופניים מהסופר היו יותר נוחות! השני שקנה במלא כסף קנה שילדה קלה לאללה ושם על זה גלגלים בגודל של משאית,100 הילוכים,פנס ועוד מלא שטויות אז הם היו יותר כבדות בסוף והם לא היו נוחות מרוב בולמי זעזועים והילוכים מתוחכמים

אם אתה למרות הכל חייב אופניים טובות תחפש משומשות במצב טוב אין הרבה דברים שיכולים להתקלקל

תשמע, זה לא תלוי כמה הוא מתכוון ליסוע, השאלה היא מה אתה מתכוון לעשות עם האופניים?: טיולים ארוכים(מה שנקרא קרוס קאנטרי), אורבן (רכיבה בעיר עם כל מיני קפיצות של דרופים), או בכלל רכיבת שטח עצבנית (פרי רייד\דאונהיל)

לפי מה שאתה מתכוון לעשות עם האופניים תבחר את הדגם.

וpapoose המחיר של האופניים ממש לא רלוונטי! ככל שאתה משלם יותר המכלולים של האופניים יותר טובים, גם לי יש זוג אופניים מאוד יקר שבנסיעה בעיר זה סיוט ליסוע איתם כי הם פשוט לא בנויים לזה!(מתלים עם מהלך ארוך, רק 9 הילוכים וגלגל שכינית "בגודל של משאית") איך שאני יורד איתם לשטח האופניים האלה פשוט מגהצים כל דבר.

פורסם
  • מחבר

גג 1,000

כמה אתה מתכוון לנסוע?

פעם נסעתי הרבה עם חבירם

בסדר.

תשמע, זה לא תלוי כמה הוא מתכוון ליסוע, השאלה היא מה אתה מתכוון לעשות עם האופניים?: טיולים ארוכים(מה שנקרא קרוס קאנטרי), אורבן (רכיבה בעיר עם כל מיני קפיצות של דרופים), או בכלל רכיבת שטח עצבנית (פרי רייד\דאונהיל)

לפי מה שאתה מתכוון לעשות עם האופניים תבחר את הדגם.

וpapoose המחיר של האופניים ממש לא רלוונטי! ככל שאתה משלם יותר המכלולים של האופניים יותר טובים, גם לי יש זוג אופניים מאוד יקר שבנסיעה בעיר זה סיוט ליסוע איתם כי הם פשוט לא בנויים לזה!(מתלים עם מהלך ארוך, רק 9 הילוכים וגלגל שכינית "בגודל של משאית") איך שאני יורד איתם לשטח האופניים האלה פשוט מגהצים כל דבר.

קודם כל תודה על כל ההסברים שחיפשתי במשך המון זמן! כמו לדגומא מה זה קרוס קאונטרי וכאלה...

אני מתכנן לסוע חצי נסיעה בעיר ועוד קצת לרדת לשטח הם לא צריכות להיות מטורפות בשטח... רק שישרדו ושיעזרו לי לשרוד...

:smile1:

זה מה שאני עושה עכשיו עם אופניים ב 400 שקל רק שזה חושילינג קשה...

נראה לי ה4300 אדיאלים לא?

פורסם

כן, ה4300 יספיקו בהחלט לצרכים שלך,תתחדש

פורסם

תנסה כמה דגמים במחיר הזה. יש GT avalanche 2.0, וגם specialized hardrock ועוד כמה... תבקש לנסות קודם כל את האופניים ותבחר את הזוג שיהיה לך הכי נוח.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

המון המון תודה לכולם!!

ואני כבר התחדשתי אתמול ב 4400 דנדשות...

וכבר חנכתי אותם...

איזה אופניים מדהימות!!

פורסם

תתחדש!! לא יזיק לארגן פה איזה מפגש אופניים. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים