פורסם 2007 ביולי 1618 שנים רואים שאתה בן 13, גרב לאגזוז? גם עם דחוף לשם לבנה היא תיפלט החוצה מהלחץ האדיר שיש באגזוז.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים טוב, לאחר שקראתי כמעט את כל התגובות כאן, ולאור כך שיש לי ניסיון רב עם שכנים בעייתים(לשון המעטה) אני יכול להגיד לך מספר דברים: 1. לא יעזור לך לצלם אותה. המשטרה לא תעשה כלום בנידון. לכן, אני ממליץ כבר עכשיו להגיש תלונה במשטרה על איום. היא כנראה תקבל איזה צילצול ואז יש מצב שתפסיק עם כל העיניין. 2. לא יעזור לך לנקום. היא תנקום חזרה (אם לא ברכב שלך אז ברכב של חברה שלך). 3. העיניין עם הע"ד דווקא נשמע טוב. להביא חבר מבוגר שיתחזה לע"ד גם יפחיד אותה. 4.לדעתי, לחנות במקום קצת יותר רחוק יהיה הכי טוב. אסביר מדוע: א. הסיכוי שיקרה משהו לרכב שלך הוא אפסי. ב. הלב שלך לא יעבוד שעות נוספות בתהיה אם קרה משהו לרכב שלך. ג. לא תתעמת עם השכנה הזו יותר וזה יחסוך עצבים והבריאות שלך היא הכי חשובה. נ.ב. אם החנית במקום רחוק אחר, והיא דפקה לך את הרכב, אז תשאל שוב ואני אייעץ לך כבר מה לעשות. אל תשכח, הכי חשוב זה העצבים שלך והבריאות שלך. נ.ב.ב. להשאיר לך מכתב על החלון (מכתב לא מאיים אך עם קללות שתבין שהיא אף אחד!) זה רעיון טוב ולא מזיק. לדעתי, מוסיף להומור... רק שלא יראו אותך.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים למה כל אחד רץ עם הרעיון של המצלמה למשטרה? פונים לעו"ד, אני בטוח שאפשר לתבוע אותה עם זה על 1001 דברים.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים עם צילום אפשר לתבוע אותה בבית משפט לתביעות קטנותבהנחה שיפסקו לטובתך (נזק + עוגמת נפש + אובדן ימי עבודה + הוצאות משפט) אפשר לשים צו עיקול על החשבונות בנק והמשכורות שלה עד שתשלם
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אם עיקול החשבונות והמשכורת שלה לא יגרום לה להפסיק אז קשה לי לחשוב על דברים יותר נוראים שכן.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים זה בכלל לא הליך מהיר, למעשה דיי איטייכול לקחת גם שנה עד שיהיה פסק דין ואולי יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.