עבור לתוכן

חבר'ה אני צריך עיצה, מה עושים לבחור שמאיים לפנצ'ר לי את הרכב? ללכת למשטרה או...

Featured Replies

פורסם

בתור התחלה, מספיק שתלך למשטרה עם הפתק הזה הזה שהיה לך על השמשה, וכבר משם ייתכן והם יעשו משהו,

משום מה כל חברי הפורום חושבים שהמשטרה הם פשוט חאפרים שלא מתעסקים בכלום חוץ מבעצם, אז אולי באמת המשטרה מטומטמת, אבל הם עדיין מתעסקים בתלונות הציבור והם עושים משהו...

אם המשטרה לא תעשה כלום כשתראה להם את הפתק. תחנה את הרכב בחנייה שלהם, וכמו שאמרו לך כבר, תחכה עם מצלמת וידאו ,תצלם אותם ותראה את הצילום למשטרה ולחברת הביטוח שלך.

תמים שכמוך..

גם עם סרט וידאו המשטרע לא תעשה כלום.

ותבוא לחברת הביטוח עם סרט וידאו שלה עושה לאוטו משהו והחברה תגיד שידעת שהיא הולכת לעשות את זה והיא איימה עליך בזה, ובכל זאת הלכת וגרמת נזק מכוון לאוטו שלך, בעקיפין, עכשיו לך תתבע את האישה במשטרע ושהיא תשלם לך פיצויים. זובזובי עליכום איש מטומטם שמצלם סרטי וידאו של נשים מתעללות במכוניות שלו!

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה על העצות, חלק מהם פשוט הרסו אותי מצחוק.

מבחינת כוח אלים אין לי בעיה ואני ממש לא חושש.(חגורה בכירה באגרוף תאילנדי ומספר קרבות לא מבוקר)

אלימות זה לא הדרך ,המשטרה לא תעשה שום דבר בנדון ואני בטח שלא הבחור שיעלים עין ויסובב את הזנב.

אני גם לא יכול לשבת כל היום ולשמור על האוטו.

זה לא בית משותף, אלה בתים פרטיים עם חניה חיצונית גדולה.

ולעשות "OC" לאוטו שלהם זה לא לעניין, יש לכם עצות איך להתנהג איתם?

הורים של החברה ניסו לדבר איתם, אבל יש אור בבית ואף אחד לא נמצא.

פורסם

שים לה גם מכתב על האוטו, ותכתוב לה שלא כדאי לה להסתבך איתך (זה נשמע מפחיד אבל מצד שני זה לא איום) ושהחניה מצולמת במעגל סגור

פורסם
  • מחבר

שים לה גם מכתב על האוטו, ותכתוב לה שלא כדאי לה להסתבך איתך (זה נשמע מפחיד אבל מצד שני זה לא איום) ושהחניה מצולמת במעגל סגור

הבעיה שאני לא יכול לדעת בוודאות(למרות שאני יודע) שזה מהמשפחה שלה.

אני צריך לתפוס על חם.

פורסם

עכשיו כנקמה על השריטות ברכב שלך, שים באוטו של השכנה חרא מתחת לידיות של הדלתות. שים להם גם פתק בווישר "חתיכת קופה, תחזרי לעץ שממנו נפלת ותאכלי בננות! עוד איום כזה ואני אשבור לך את האוטו ואת השיניים יא שרמוטה! בינתיים, תהני מהמתנה שלי. המעריץ האלמוני"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול

היו לנו פעם שכנים מלמעלה שכל הזמן עשו בעיות, עשו מלא רעש לא היה להם תרבות בשקל היו הכי לא מנומסים אבל מה שהפריע לנו זה בעיקר שעשו לנו מלאאאאאא רעש כאילו ב3 בלילה משחקים עם כדור בתוך הבית ביום של בצפר אח"כ הסתבר שכולם שונאים אותם בגללל הסיבות האחרות שאמרתי והועד בית דאג שיעיפו אותם והם באמת עפו (הם היו בשכירות) אחרי חצי שנה

פורסם

הבעיה שאני לא יכול לדעת בוודאות(למרות שאני יודע) שזה מהמשפחה שלה.

אני צריך לתפוס על חם.

הבעיה היא שבפעם הבאה שתתפוס אותה על חם יכול להיות מאוחר מדי

גם אצלנו יש שכנה משוגעת שאם מישהו חונה באלכסון (יש את הT הלבן הזה על הכביש....) אז היא כותבת לו על השמשה עם לורד

פורסם

שום סרט לא יעזור לך,הדבר היחיד שיצא לך טוב מהסרט זה שתעלה אותו לYoutube ואנשים קצת יוכלו לגחך,ותו-לא.

אישית פשוט הייתי מחנה במקום אחר,ועל הפרנציפ שורט לה את האמא של האוטו מתישהו בלילה... ה"קנס" על השטריטה והנזק שהיא גרמה.

ועדיף עם איזה סלע,לשרוט את השמשה הקידמית ;D

פורסם

הכי טוב זה התרגיל הידוע ,

לקחת חבר טוב שיתחזה לעורך-דין, תדפוק לה בדלת, ושיגיד שאם היא רוצה לעשות משהו היא "מוזמנת" אבל יש בידכם אמצעים להרשיעה אותה,

אז שתחשוב פעמיים(גם אם אין לכם באמת משהו...) אם היא רוצה להמשיך בסכסוך.

שום סרט לא יעזור לך,הדבר היחיד שיצא לך טוב מהסרט זה שתעלה אותו לYoutube ואנשים קצת יוכלו לגחך,ותו-לא.

אישית פשוט הייתי מחנה במקום אחר,ועל הפרנציפ שורט לה את האמא של האוטו מתישהו בלילה... ה"קנס" על השטריטה והנזק שהיא גרמה.

ועדיף עם איזה סלע,לשרוט את השמשה הקידמית ;D

הציטוט הראשון: אאאממ... אפשר, אבל לדאוג לחנות רחוק!!!!!!!!!

הציטוט השני: מחזק!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

א. בלטה דרך החלון של האוטו.

ב. בלטה דרך החלון של הבית.

ג. בלטה לפנים.

ד. לתבל את החניה במסמרי 10 ("אם אני לא חונה - אף אחד לא חונה!")

ה. לחנות במקום אחר.

:xyxthumbs:

פורסם

תפנצ'ר לאוטו שלהם תגלגלים ותנפץ תחלונות. תשאיר מכתב בסגנון "אני לא מגיב טוב לאיומים"

פורסם

תשייף לה את האוטו עם נייר זכוכית. ;)

פורסם

פותח הדיון, אתה סוגר בעצם את כל האפשרויות

אתה אומר :

- אי אפשר לדבר איתם

- אתה לא רוצה אלימות (פיזית / מילולית / אלימות לרכוש)

- אתה טוען שהמשטרה לא תעזור

- אתה לא תסתובב עם הזנב בין הרגליים

מה נשאר ? אין עוד אופציות, סגרת פה את הכל.

הרי בסופו של דבר תצטרך לבקר את חברה שלך שוב, לא תפסיק לראות אותה בגלל השכנים האלה, נכון ?

אז רק בקשה קטנה : תעדכן אותנו מה היה, יהיה מעניין לעקוב כאן אחר השתלשלות העניינים

אם אתה בקטע של סקר, אז אני בעד נקמה ברכב שלה, אבל משהו מקורי, בטעם טוב

(אתה יכול למשל לקנות את הלייזרים הירוקים מהסוג שדובר כאן בפורומים רבות (תריץ חיפוש בפורומים כאן על "לייזר") ,

ולפנצ'ר לה את הגלגלים דרך החלון עם הלייזר :) )

(אני לא מקדם מכירות של דימה ושות' , את הלייזרים אפשר לקנות לבד ב EBAY,

ואני מקווה שאני לא נותן להם רעיונות שיווק חדשים

סטייל "נקמו בשכניכם ופנצ'רו להם את הצמיגים בנוחות מהמרפסת בבית שלכם" :) )

ושאלה (כדי שנוכל להציע הצעות פרקטיות יותר, אם תרצה כמובן) -

היא בכלל יודעת שזה הרכב שלך ? (כלומר מכירה אותך / את איך שאתה נראה ?) או שאין לה מושג ?

ואם היא יודעת שזה רכב שלך - האם היא יודעת מה הקירבה שלך לשכנים שלה ? או שאתה סתם פרצוף שהיא מכירה, באופן אקראי ?

פורסם

תוריד לרכב שלה את הקירור, ותעשה OC מטורף, שישרוף את המנוע!!!!!!!!!!!! מוווחאחאחאחהחהחה!!

**השעה הורגת אותי.. סורי... :kopfpatsch: **

פורסם

בואנה למה צוחקים עליי כאן?

כאילו מה? חסר דברים לעשות?

אחי תלמד אותה עם מי היא מתעסקת!!!!!

יודע מה? תתעלם ממה שהיא אמרה לך ופשוט תחנה שם... ואם אתה תופס את מי שעושה את זה על חם ישר רווץ אליו בזמן שהוא שופך צבע \ מפנצ'ר גלגלים ושים לו

מכות :P תהיה מקורי

פורסם

שמע תקפיץ איתך איזה 2-3 חברה באיזה לילה ותחביאו לה את האוטו...

תגררו אותו ביחד לאיזה חניה מרוחקת ככה רק כדי להפחיד אותה לאיזה שבוע ואז תחזירו... היא כבר תבין תרמז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים