פורסם 2007 ביולי 1518 שנים זה פשוט, קח סכין, חמם על הגז, ושים לעצמך וואחד כוויה על היקי, מילה שלי לא ישאר ממנו זכר, אבל היה לך משהו אחר.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר מה אתה ביסודי שאתה צריך להסתיר את זה? אני בתיכון אבל אני שונא את זה ואני רוצה שזה יעלם כי זה מכער ויש את האנשים האלה שהולכים עם זה כאילו זה איזה כתר או משהו שצריך להתגאות בו כל התגובות פה מדכאות אותי 90% מהדיון הזה זה ספאם ולא עוזר בכלל
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים שים קעקוע מצ'יטוס או קח איפור מזאת שעשתה לך את זה.בד"כ האיפור יורד דיי מהר אז עדיף לשים קעקוע.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים הלוואי שמישהיא הייתה עושה לי איקיתיראה מה תעשה תיקח מגבת חמה חמה רטובה כמובן סים 5 דקות וחדשדש
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים לי נראה היה את אחד האיקים הכי גרועים שיכולים להיות... התחרמנתי עם מישהי שהייתה קצת סרוטה הייתי אומר... כל מיני ליקוקים\נשיקות\נשיכות\נשיפות\הנכות וכו' למחרת בבוקר קבעתי עם חבר ממש מוקדם וקמתי ברגע האחרון כך שלא שמתי לב לכלום ... כשאני פוגש אותו הוא מתחיל להשפך מצחוק כשאני מסתכל במראה של האוטו אני קולט פתאום שני אייקים עצבניים באוזניים, אחד בכל אוזן... ממש כמו זוג עגילים :o !!! והחלק היותר גרוע שזה היה ממש לפני ערב פסח... ישבתי שם עם כובע גרב שסבתא שלי לא תריץ עלי דחקות בסוף
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אני בתיכון אבל אני שונא את זה ואני רוצה שזה יעלם כי זה מכער ויש את האנשים האלה שהולכים עם זה כאילו זה איזה כתר או משהו שצריך להתגאות בו כל התגובות פה מדכאות אותי 90% מהדיון הזה זה ספאם ולא עוזר בכלל אבל כבר נתנו לך תשובה..- שים מייקאפ(איפור) יעבוד לך הכי טוב
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים האיפור יורד דיי מהר זה פתרון לזמן קצר שים קעקוע וזהו, גם תקבל צ'יטוס עם זה
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים לעשות חתך זה הכי טובככה הוא יגיד שהוא נחתך בגילוח.אבל אתה תימני לא? אז איך רואים את זה בכלל? ;D
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר לעשות חתך זה הכי טובככה הוא יגיד שהוא נחתך בגילוח.אבל אתה תימני לא? אז איך רואים את זה בכלל? ;Dאני חום וזה סגול כזההלוואי שמישהיא הייתה עושה לי איקיתיראה מה תעשה תיקח מגבת חמה חמה רטובה כמובן סים 5 דקות וחדשדשנראה כמו רעיון אני אנסה עוד 2 דקותכמובן שאני מנסה את השיטה של סבא שלי שתמיד זה אותו דבר שים ערק
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים חחחחמה שיכול לעזור זה אם תקח מטלית עם מים חמים וכל פעם תחמם ותשים על כל הצאוור שתשתפר לך זרימת הדם, זה יכול להפחית
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר חחחחמה שיכול לעזור זה אם תקח מטלית עם מים חמים וכל פעם תחמם ותשים על כל הצאוור שתשתפר לך זרימת הדם, זה יכול להפחיתואם אני יעשה הרבה עמידות ראש זה יעשה משהו???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.