עבור לתוכן

כתבתי מכתב ל STEAM ואני אשמח אם תעזרו לי בניסוח &#14

Featured Replies

פורסם

i bought HL2 holiday 2006 collection but i didn't get any cd-key with it.

I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key .My barcode is *********** and i hope it is an satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money

Thanks, Tamir.

זאת ההודעה שלי אם מישהו יכול לעזור לי בניסוח שלה או משהו אני יודה לו

פורסם

purchase

satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money

I'll

send me

My barcode

Thanks, Tamir.

פורסם
  • מחבר

purchase

satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money

I'll

send me

My barcode

Thanks, Tamir.

לכתוב that i purchesed או that i purchase?

פורסם

עזוב... סתם חבל לך על הזמן. שלחתי להם מכתב לפני כחודש ועד היום הם לא החזירו לי עדיין תשובה :pissed:

עוד סיבה לא לקנות משחקים חוקיים ! לפחות אם הייתי מוריד אותו לא הייתי מרגיש שעשקו אותי

פורסם

1. ברקוד לא קשור בכלל, אצל כל העותקים הוא אותו אחד. צריך לספק קבלת קניה \ חשבונית.

2. I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key ?

Alternative = חלופי. חלופי למה? הרי לא קיבלת כלום...

הנה ניסוח יותר לעניין:

I bought "HL2 Holiday 2006 Collection" but I haven't received any serial number/s along with the box.

I've attached my receipt in order to prove my justified claim.

I'll be very pleased if you send me one.

את הקבלה תסרוק או תשלח אותה עם מכתב כתוב בדואר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו... שאין קבלה... אבדה לי:(

פורסם

אז זהו... שאין קבלה... אבדה לי:(

אפשר להתקשר לתמיכה שלהם או משהו כזה, אז הם ישאלו אותך על איזה קוד שרשום על אחד הדיסקים אצלך.

לא בטוח למי להתקשר, אבל, בנושא קצת אחר, התקשרתי לאיזו חברה שאיכשהו קשורה ל-VALVE בבריטניה, והם עזרו לי.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חחחח הייתי אומר הינה הלכו להם 50$ אבל קיבלתי אותו במתנה.... :( שלחתי משהו בין שני הנוסחים אם אני יקבל תשובה הלך טוב אם לא... היה שווה לנסות... תודה...

פורסם

עזוב... סתם חבל לך על הזמן. שלחתי להם מכתב לפני כחודש ועד היום הם לא החזירו לי עדיין תשובה :pissed:

עוד סיבה לא לקנות משחקים חוקיים ! לפחות אם הייתי מוריד אותו לא הייתי מרגיש שעשקו אותי

ממש מוזר... לכל האנשים שאני מכיר ששלחו סטים יש ענו (וגם הביאו הרבה פעמים CD KEYS בלי בעיות). שווה לשלוח שוב או משהו...

פורסם

אתה יכול לפנות לחנות ממנה ניקנה העותק עם תאריך קניה מספר כרטיס האשראי איתו נקנה המשחק והתאריך והם כבר ידאגו לך להעתק של הקבלה

בהצלחה !:)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפנות לחנות ממנה ניקנה העותק עם תאריך קניה מספר כרטיס האשראי איתו נקנה המשחק והתאריך והם כבר ידאגו לך להעתק של הקבלה

בהצלחה !:)

אמ... לא מוכרים HOLIDAY COLLECTION בארץ...

פורסם

תשלח ל- Vivendi Universal גם את אותו האימייל, אולי הם יוכלו לעזור לך יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים