עבור לתוכן

האם שווה לתבוע את הוט?

Featured Replies

פורסם

כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D)

לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה.

ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD.

אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג.

בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו.

ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות.

חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו.

בשישי, שוב לא מעודכן, העצבים שלי כבר לא בשליטה, אני מדבר עם נציגה של בזק שמתנצלת על כל הבלאגן ובמיוחד על כך שיום לפני כשנציגה של בזק טענה בפני ששלחה להוט, מסתבר שהיא לא שלחה בכלל.הם נותנים לי שבועיים חינם ומדברים שוב עם הוט בכדי להבטיח שיעודכן במהירות.

היום, לפני כשעתיים, חזרתי מהעבודה, לבדוק אם התעדכן.נחשו מה-לא התעדכן(היה צפוי אהה?), מתקשר שוב, ועכשיו הגענו לשיא.

הנציג של בזק אומר לי שהוא יבדוק את זה מול הוט והוא יודיע לי מה קורה בכדי שלא אתייבש על הקו עקב השירות האיטי והמחריד של הוט.

הוא חוזר אליי- ושמעו את זה-הוט אמרו לו שאני בכלל לא רשום אצלם בבאנדל עם בזק בינלאומי!!!

באותו רגע, רציתי פשוט לנסוע לחברה שלהם ולשרוף להם את כל המשרדים.פשוט עושים ממני צחוק.

אני לא יודע מה לעשות וחשבתי להגיש תביעה על עוגמת הנפש הזאת שעושים לי, כשבסך הכל, רק רציתי לשדרג את מהירות האינטרנט שלי.

מה אתם מייעצים לעשות?

• תגובות 44
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשתות כוס מים ולהרגע.

פורסם

אני חושב שכבר מישהו תבע ספקית עלשהי שלא ניתקה את המנוי. תריץ חיפוש - אולי תמצא משהו שיעזור לך. בכל מקרה, המקום הכי טוב להתייעץ בו הוא מקום בו יושב עו"ד מולך ואתה משלם לו כסף. לא נראה לי שמישהו כאן יכול לעזור לך, וגם אם כן, זה אף פעם לא יספיק לך כדי לתבוע מישהו.

פורסם

לשתות כוס מים ולהרגע.

איך אפשר להירגע :nixweiss:

אפשר להשתגע :bash: להתעצבן :pissed:ולשתוק בלחץ :-X

פורסם
  • מחבר

אחרי כל שיחה שתיתי כוס מים.

לא נראה לך אור שזה מוגזם?

איך אפשר להירגע :nixweiss:

אפשר להשתגע :bash: להתעצבן :pissed:ולשתוק בלחץ :-X

בדיוק.
פורסם

לשתות כוס מים ולהרגע.

ROFL!! :lol: :lol: :lol::smile1:

פורסם

אני מציע את שירותיי בחינם בשבילך :smile1:

יש לי כל כך הרבה נסיון מול הוט שזה מדהים.

הוצאתי מהם 3 ממירים לבית+התקנה חינם, כמה חבילות תוכן, ותשתית 2.5mbps/256kbps בחינם. D:

הוט צריכים ללמוד שאיתי לא מתעסקים :cool2:

פורסם

למה אתה מדבר כל הזמן עם בזק במקום להתקשר ישר לHOT?

פורסם

הוצאתי מהם 3 ממירים לבית+התקנה חינם, כמה חבילות תוכן, ותשתית 2.5mbps/256kbps בחינם. D:

ואללה אני עוד לא הגעתי לרמות כאלה של "חינמים" ואני עושה טרור לנציגים בטלפון......אז אולי גלה לנו מהם כישוריך ?

פורסם
  • מחבר

למה אתה מדבר כל הזמן עם בזק במקום להתקשר ישר לHOT?

עשיתי את זה, זה פשוט ישר הופך לועידה עם בזק.

מה אתה מציע לעשות?

יש לציין שאני מנוי בטלויזיה בכלל ביס.

נראה לי פשוט שמאז שהתנתקתי מהטלוזיה שלהם הם מתנקמים בי.

פורסם

לשתות כוס מים ולהרגע.

חבל שהוט לא מתעללים בך, היית מבין איזה חרא כשיש שירות גרוע.

פורסם

אתה מסתלט עלינו?

אם לו, שתף ומהר

פורסם

כה אופק! אתה מסתלט עלינו?! :lol:

הוט ממש חרא בשירות, הם אומרים לך תעריף אחד ואתה מתקשר אחרי 5 דקות הם אומרים לך אחר

זמן ההמתנה שלהם הוא נורא

והאינטרנט עושה בעיות

פורסם

הוט מפגרים לשכנה שלי עשו תמוות על כבר USB שהגיע אליה שרוףף בסוף העבבירו אותה לשימור לקוחות ועשו לה אינטרנט ב15 שקל

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה עם הוט מתי ששדרגתי למגה וחצי. אינספור ביורוקרטיות וצלצולים עד שהם סידרו לי את החבילה. בנוסף לזה זמן ההמתנה שלהם בלתי נסבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים