עבור לתוכן

האתרים הכי פופולריים בארץ?

Featured Replies

פורסם

תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)?

אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו.

אני מניח שבראש הרשימה יהיו:

ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?

פורסם

רשימה קצת תמוהה הייתי אומר... יש הרבה אתרים פופלרים שהייתי מצפה לראות אותם הרבה יותר גבוה לעומת אתרים עלומי שם סוג ד' שנמצאים למעלה ::)

פורסם

צודק, גם אני לא ממש מבין איך הם רינדרו את הרשימה...

פורסם

צודק, גם אני לא ממש מבין איך הם רינדרו את הרשימה...

Alexa משיגה את הרשימה הזו ע"י איסוף נתוני גלישה ממשתמשים שהתקינו את ה-"Alexa Toolbar". אין שום טעם להתייחס לנתונים הללו ברצינות.

פורסם

sex4free

hwzone

walla

ynet

nrg

בסדר הנ"ל.

פורסם

לא שאלו מה הסדר שלך...

;D

Alexa משיגה את הרשימה הזו ע"י איסוף נתוני גלישה ממשתמשים שהתקינו את ה-"Alexa Toolbar". אין שום טעם להתייחס לנתונים הללו ברצינות.

זה מסביר כניראה למה יש מלא אתרים של ילדים קטנים ונוער שם :P

פורסם

תמיד זה וואלה, תפוז,נענע,גוגל ועוד כמה שאני לא זוכר

מדי פעם רוטר נכנס בסוף אבל מאז מה שהתחילו לספר עליו אנשים התחילו פחות לגלוש באתר (ובצדק)

פורסם

מה התחילו לספר עליו?

פורסם
  • מחבר

מה אין איזה אתר או רשימה רצינית שבודקת את זה? עם אחוזים וכניסות במספרים וכו'?

למרות שאני נוטה לצודד לרשימה של minimizer :)

פורסם

tipo.co.il

nana.co.il

walla.co.il

shin1.co.il

shox.co.il

hafuz.co.il

pus.co.il

tensex1.com

פורסם

לפי מה שהבחור ביקש פה, הוא רוצה דירוג של אתרים בעברית, לא של אתרים פופולריים מישראל - לכן הלינק הנכון לאלקסה הוא:

http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?ts_mode=lang〈=iw

זה יוריד את כל היו-טיוב וכו'.

אם אתה רוצה מדד אחר, חפש ב-YNET או בוואלה כתבות על סקר TIM, שזה למעשה סקר טלפוני ששואל כמה מאות אנשים כל חצי שנה מה האתרים שהם זוכרים שהם ביקרו בהם... ממש מדויק גם כן.

יש מערכת רייטינג רישמית של משרדי הפרסום בארץ, בשם eRate, אבל אם תשיג את הנתונים שלה, אני אשמח לראות גם כן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים