עבור לתוכן

כמה בעיות עם X1950 PRO

Featured Replies

פורסם

טוב זו כבר בעיה אחרת... אתה לא צריך להתקרב לHWZONE בשביל עצות לכ.מסך :lol: (אל תביאו לי באן זה בצחוק! חח :silly: )

עכשיו ברצינות, אז כנראה שלבקש עצות פה בפורום זה לא מספיק אז תבקש עצות בפורומים אחרים גם מחו"ל ותבדוק ביקורות.

חח קיצר אין לי כוח לשכנע אותך, לא רוצה להתקרב לATI - לא צריך :nixweiss:

שמע מאיפה לי היה לדעת שעד כדי כך כרטיסי מסך יגיעו? ממש בעיה של חומרה בכרטיס שאין תקנה. אני יודע אם יש בעיה בכרטיס מחליפים לחדש ומסתדר . אבל כאן כל היצור דפוק.

אני רוצה לראות אותך אם היית מוציא 1200 שח על כרטיס וAA והצלליות לא היו חלקות לא היית מעצבן? ועוד שאין לך פתרון לבעיה. וגם יש משחקים שלא זזים טוב אי תאימות.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת לדעתי במשך תקופת האחריות הייתה לך הזכות להחליף את הכרטיס בכרטיס מקביל מNVIDIA.. הייתה בא לשם, אומר שהכרטיס לא מריץ פילטרים אני לא מרוצה אני רוצה NVIDIA...

קיצר מה אני אגיד לך נפלת על סדרה דפוקה, לא נורא, קורה בחיים :nixweiss:

פורסם

האמת לדעתי במשך תקופת האחריות הייתה לך הזכות להחליף את הכרטיס בכרטיס מקביל מNVIDIA.. הייתה בא לשם, אומר שהכרטיס לא מריץ פילטרים אני לא מרוצה אני רוצה NVIDIA...

קיצר מה אני אגיד לך נפלת על סדרה דפוקה, לא נורא, קורה בחיים :nixweiss:

תראה החנות לא היית נותנת לי נוודיה. כי הכרטיס שלי נקרא טוב למה? כי שמתי חדש והיה אותו דבר אז לכן אמרו לי שככה הכרטיס לכן אתה לא יכול לקבל משהו אחר.

וגם מי אמר שנגמרה לי האחריות? היה לי שנתיים ונשאר שנה וחצי אחריות עכשיו.

ממקום שיעשו כרטיסים יותר טובים עושים יותר גרועים עם תקלות. היום הכל זבל. פעם היית קונה משהו היה נשאר לך שנים המוצר. היום אחרי שנה נהרס או ישר נהרס. יש לי חבר יש לו מסך 15 שנה עובד חלק חחח וקנה מסך חדש תוך שנה נהרס .

פורסם

תראה החנות לא היית נותנת לי נוודיה. כי הכרטיס שלי נקרא טוב למה? כי שמתי חדש והיה אותו דבר אז לכן אמרו לי שככה הכרטיס לכן אתה לא יכול לקבל משהו אחר.

הייתי נותן לו אגרוף על זה שהוא מכר לי כרטיס ש"עובד ככה" :lol:

פורסם

הייתי נותן לו אגרוף על זה שהוא מכר לי כרטיס ש"עובד ככה" :lol:

מה החנות עשתה לי ? לא עשתה שום דבר רע. זה בעיה של ATI לא שלהם. דווקא החליפו לי לוח אם זכרונות כרטיס חדש [בהתחלה חשבתי אולי בעיה של חומרה במחשב]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים