עבור לתוכן

כמה בעיות עם X1950 PRO

Featured Replies

פורסם

לא מביו את זה פשוט לא מבין לזרוק על כרטיס 1000 שקל שעושה בעית ככה.... אני פשוט כותב מכתב רציני לATI עם כל הבעיות שלנו ! ונראה מה הם יגידו ! : :s07:

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכתוב משהו רציני עם תמונות שמעת חחחחחחחח. אני עלה לי 1200 שח אז שיחזירו את הכסף הזבלים האלה... :bash:

הנה עוד משחק שלא זז טוב בכלל Driver החדש. איאפשר לשחק למה לא זז בכלל

פורסם

כנראה שהפס ייצור (סטפינג ) של הכרטיס דפוק והם החליטו לא לומר מילה על זה ונדפקת :-\

פורסם

אני עם ה8800 שלי לא יכול להפעיל פילטרים בפיפא. אני לא מתלונן, כי בכל שאר המשחקים הם עובדים מעולה. (בDIRT וואו אתה נשאב לתוך המשחק בצורה מטורפת!) אבל אם שמים אפילו AF בפיפא אז שידורים חוזרים/קטעי מעבר מגיעים ל3 FPS, כשהשוער בועט זה 12 FPS. המשחק גם ככה מכוער אז AA או AF לא יעזרו חעח.

פורסם

אני עם ה8800 שלי לא יכול להפעיל פילטרים בפיפא. אני לא מתלונן, כי בכל שאר המשחקים הם עובדים מעולה. (בDIRT וואו אתה נשאב לתוך המשחק בצורה מטורפת!) אבל אם שמים אפילו AF בפיפא אז שידורים חוזרים/קטעי מעבר מגיעים ל3 FPS, כשהשוער בועט זה 12 FPS. המשחק גם ככה מכוער אז AA או AF לא יעזרו חעח.

אתה חושב שאנחנו כאן מדברים רק על פיפא? יש הרבה משחקים שהכרטיס לא מריץ טוב.

פורסם

אייי אייי כרטיס אחד לא פועל כמו שצריך וישר "לא מתקרב יותר לATI", חחח אני אפילו לא הולך להגיד כמה עלוב זה נשמע. (אהה לא רגע כרגע אמרתי...)

יש לי SAPPHIRE 1650XT עם קירור מעולה והוא פועל מעולה, שום בעיות עם פילטרים וכל המשחקים הכי חדשים עדיין פועלים מעולה על הגדרות בינוניות.

פורסם

דווקא לאיפה שלא הייתי ממהר להתקרב זה לNVIDIA ולא בגלל כשל כרטיסים, אלא דרייברים עלובים מאוד(כשל כרטיסיים זה כל סדרת גיפורס 8 להוציא הHIGH END), שגם משתמשי גיפורס 7 לא קיבלו דרייבר נורמלי במשך 8 חודשים וזה לא שנפתרו כל הבעיות, בעיקר הSLI שעימו יש המון המון בעיות.

בכל אופן, נראה שלX1950PRO יש כשל בSTEPPING מסוים זה מעניין כי זה לא הפורום היחיד ואתם לא האנשים היחידים המתלוננים על זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לההגיד שפתרתי את הבעיה לפחות בחלק מהמשחקים

עכשיו יש לי AA יפה מאוד בלוסט פלאנט ובדירט

פשוט תתקינו ATT

וגם אמרו שאעדיף לעבור לדרייברים של 7.4 איתם אין בעיות של פילטרים וזה מה שאני אעשה באמת..

פורסם

אפשר לההגיד שפתרתי את הבעיה לפחות בחלק מהמשחקים

עכשיו יש לי AA יפה מאוד בלוסט פלאנט ובדירט

פשוט תתקינו ATT

וגם אמרו שאעדיף לעבור לדרייברים של 7.4 איתם אין בעיות של פילטרים וזה מה שאני אעשה באמת..

רגע רגע אחי מה זה ATT?תן קישור

ואני רוצה לומר לך שנסיתי את כל הדרייברים ואין שינוי.

ולגבי זה שאמר כולה בכרטיס אחד יש בעיה אז כבר לא ללכת על ATI? למה אתם חמרים למה אתם לא קוראים אהה :bash:? לי יש בעיה וזה שפתח תתדר יש בעיה ולחבר שלי יש בעיה וחברה בחול יש בעיה .ואני החלפתי כרטיס חדש ונשארה הבעיה. ולי יש חברה אחרת .ולחבר חברה אחרת .לי יש מחשב אחר ולו יש מחשב אחר אז בסך הכל אני לא רוצה ליפול בעוד כרטיסים כאלה של ATI לכן לא יתקרב יותר אפילו תתנו לי ב50 שח כרטיס למה לא שווה היום לשחק בלי AA חלק ויפה.

מה איכפת לי הבעיות של הדריוורים של נוודיה הרי הכרטיסים שלהם אחלה של גרפיקה אחלה של AA חלק רצח מזזים כל משחק כמו שצריך לא כמו ATI שיש לי איזה 15 משחקים שלא זזים ואל תגידו משחקים כבדים . סתם משחקים יש להם הרבה אי תאימות. ודרך אגב יש כאלה שלא יודעים מה זה AA חלק לכן יכול להיות להם בעיה והם לא ידעו חחחחחח כמו אצל חבר שלי שהראיתי לו מה זה חלק ומה זה לא חלק אז הבין שהכרטיס שלו הAA עובד חצי עבודה .

פורסם

לא יתקרב יותר אפילו תתנו לי ב50 שח כרטיס

פראייר :screwy::lol:

פורסם

פראייר :screwy::lol:

:funnypost:

חחחח.

שמע, אני כבר יותר מחצי שנה עם ה-X1900GT שלי, ולא מצאתי אפילו בעיה אחת עם הפילטרים בשום משחק. כל משחק ששיחקתי בו עבד לי חלק על מקסימום גרפיקה (עד עכשיו שמתחילים לצאת הבאמת כבדים.. Lost Planet לדוגמא שעובד לי הכי גבוה בלי פילטרים על 25+ FPS) בלי שום בעיה, שום צניחת FPS ושום כלום. פשוט רץ חלק. ותאמין לי ששיחקתי בהרבה משחקים.

להגיד שאתה לא מתקרב לATI יותר, שטות..

זה כמו שתקנה מעבד AMD 6000+, תהיה לך איזה בעיה בו ותגיד שאתה לא מתקרב אליהם יותר.. נו באמת..

פורסם

:funnypost:

חחחח.

שמע, אני כבר יותר מחצי שנה עם ה-X1900GT שלי, ולא מצאתי אפילו בעיה אחת עם הפילטרים בשום משחק. כל משחק ששיחקתי בו עבד לי חלק על מקסימום גרפיקה (עד עכשיו שמתחילים לצאת הבאמת כבדים.. Lost Planet לדוגמא שעובד לי הכי גבוה בלי פילטרים על 25+ FPS) בלי שום בעיה, שום צניחת FPS ושום כלום. פשוט רץ חלק. ותאמין לי ששיחקתי בהרבה משחקים.

להגיד שאתה לא מתקרב לATI יותר, שטות..

זה כמו שתקנה מעבד AMD 6000+, תהיה לך איזה בעיה בו ותגיד שאתה לא מתקרב אליהם יותר.. נו באמת..

אבל אתה לא מבין שזה אצל הרבה חברה עם הX1950 PRO? אתה לא מבין ? :s07: וגם באתרים בחול מתלוננים וגם ראיתי על X1950 XTX. אז מה אתה רוצה שאני ימשיך לקנות ATI ? ואם אני יפול שוב לחרא כזה? אני לא רוצה להסתכן לכן אני יקנה רק נוודיה כמו שתמיד הייתי קונה ונהנה רצח. ולא אמרתי שלכל ATI יש בעיה אלה שאני לא מתקרב כי לא לוקח סיכון שוב.

2. ואתה גם לא מבין שאני החלפתי את הכרטיס לחדש והבעיה לא הסתדרה אפילו במחשב אחר שמתי את הכרטיס לא עזר כלום לא דרייברים לא שום דבר לא הגדרות. אני סתם הוצאתי 1200 שח אז לפני חצי שנה ולא נהנה ממשחקים מה שווה שבלי AA.? רואים חרא . [יש משחקים שזה יותר מורגש בלי AA ויש שפחות אבל בכולם לא חלק רצח כמו שצריך להיות באמת]

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה יודע שלפני שקונים איזשהו כרטיס שואלים בפורומים אם יש בו בעיות... אם יש בעיות - קונים כרטיס אחר, אין בעיות - קונים.

אין שום קשר אם זה ATI או NVIDIA.

זה כמו שאני עכשיו אגיד לך שבכל כרטיסי NVIDIA עד סדרה 8XXX(לא כולל) הכרטיסים לא יכולים להריץ AA+AS. מה עכשיו לא תתקרב לNVIDIA?

פורסם

אתה יודע שלפני שקונים איזשהו כרטיס שואלים בפורומים אם יש בו בעיות... אם יש בעיות - קונים כרטיס אחר, אין בעיות - קונים.

אין שום קשר אם זה ATI או NVIDIA.

זה כמו שאני עכשיו אגיד לך שבכל כרטיסי NVIDIA עד סדרה 8XXX(לא כולל) הכרטיסים לא יכולים להריץ AA+AS. מה עכשיו לא תתקרב לNVIDIA?

חחחח מי אמר לך שלא שאלתי? כאן בפורום הרכיבו לי את המחשב אמרו הX1950 PRO אחלה כרטיס ומחיר מצוין. מי בכלל מדבר כאן על איכות מי? רק ביצועים מעניין אותם. ודרך אגב אני זה הראשון בפורום שהתלוננן על הבעיה הזאת מאז לפני חצי שנה לאף אחד לא היה פתרון . ויש עוד הרבה חברה שיש להם את הכרטיס אבל לא חובבי גרפיקה ולא מבינים מה זה AA חלק לכן לא יודעים שבכרטיס הזה יש בעיה.

הנה זה מישהו ששלח בפורום מחול ויש לו X1950 XTX וגם בעיה כמו שלי. [X1950 PRO]

Well, just got the x1950 not long ago. And im basicly pretty satisfied. The card performs great. There a couple of problems though, that i would like you godlike graphics goodfellows oppinions about. So here goes:

There are two problems. The first manifested itself as a freeze. No kicking or screaming or error messages, no funny sounds or anything. Just like when you press pause on your dvd or something. Instant freeze. I found this to be caused bu AA. When i disabled AA the game ran smooth. (in insane resolutions mind you )

The second problem is a bit different. The game runs fine for like 10-15 minutes. Then it start stuttering at reguler intervals, 10-15 second intervals, getting worse and worse. This is not confined to games. When i quit windows also stutters, although much less. And also, for some reason, this also causes my internet connection to die. I would assume its the networks card which is somehow messed up. Its onboard and my motherboard is a MSI RS482M. This problem is caused by HDR. When i disable HDR in games that support it, it runs fine, alongside games that doest support it.

So thats it. Hope you guys can help me a bit.

אתה מבין? אז אם זה היה רק לי או אם הייתי שם כרטיס חדש והיה פותר את הבעיה אז הייתי קונה ATI. אבל המצב הוא ההפך לא עזר להחליף את הכרטיס וגם הרבה תלוננים לכן אמרתי לא רוצה ליפול שוב בכרטיס כזה.

פורסם

טוב זו כבר בעיה אחרת... אתה לא צריך להתקרב לHWZONE בשביל עצות לכ.מסך :lol: (אל תביאו לי באן זה בצחוק! חח :silly: )

עכשיו ברצינות, אז כנראה שלבקש עצות פה בפורום זה לא מספיק אז תבקש עצות בפורומים אחרים גם מחו"ל ותבדוק ביקורות.

חח קיצר אין לי כוח לשכנע אותך, לא רוצה להתקרב לATI - לא צריך :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים