עבור לתוכן

כמה בעיות עם X1950 PRO

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO

אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה

שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים

עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO

יש לי דרייבר 7.5 החדש

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

הבעיה של הרזולוציות הסתדרה :yelclap:

אז עכשיו יש רק את הבעיה עם הפילטרים AA

פורסם

לא רק לך יש את זה גם לי ולרוני .. קיצר נדפקת עם הכרטיס מה לעשות ככה הכרטיס... גם תקיעות אולי יש לך ?

פורסם
  • מחבר

לא רק לך יש את זה גם לי ולרוני .. קיצר נדפקת עם הכרטיס מה לעשות ככה הכרטיס... גם תקיעות אולי יש לך ?

ממ תקיעות לא לא הרגשתי כלום דווקה אחלה כרטיס הוא ממש מהיר

אבל באסה שהפילטר לא עובד

פורסם

מה המסך שלך ? ואיזה משחקים אתה משחק

פורסם

1. למה קנית X1950 PRO אם היה לך 7900GT ? הם אותו כוח בערך.

2.אין פיתרון לגבי הAA והצלליות אני כבר חצי שנה עם הכרטיס הזה ולא הסתדר .

3.אם זה כל כך מפריע לך [לי אישית זה מאוד מפריע] אז תמכור את הכרטיס ותקנה נוודיה.

4.דרך אגב הפילטר כן עובד אבל לא בצורה מושלמת הוא עושה חצי עבודה. ולגבי התקיעות יש משחקים מסוימים שהוא לא מריץ טוב.

5.תכלס אני אישית לא מתקרב יותר לATI .

6. בוא תראה תמונות שרק תיהיה בטוח שגם לי זה ככה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ה7900GT התקלקל והייתה אחריות אז החליפו לי ל1950 שת'אמת יותר טוב ממנו

כן יש אבל את הבעיה עם הAA וזה מעצבן לגמרי,

חלק מהמשחקים דווקה יש AA מצויין ובחלק זה חרא כמו בלוסט פלאנט וגוסט רייקון או דירט....

פורסם

באיזה משחקים יש לך AA מצוין? [אולי אתה חושב זה מצוין .זה צריך להיות יותר]

אז אתה אומר שX1950 PRO באמת מרגישים הבדל מ7900GT. שמע אם מפריע לך AA תחזיר אותו ושיתנו לך משהו נודיה למה מי מת שתסבול בגלל שאין להם שם 7900GT

פורסם
  • מחבר

ה7900 הם חרא כי הם נהרסים זה כבר פעמיים שנתנו לי והוא נהרס אז לקחתי 1950 וגם יש לו קירור מצויין של AC

ובטח שיש הבדל ה1950 כרטיס יותר מהיר וגם מאפשר AA+HDR

משחקים שיש לי בהם AA טוב זה המשחק טניס הזה וירטואל טניס של סגה שיש לו גראפיקה רצינית

וגם כל הקונטר סטרייק והאף לייף של הסורס

אבל באמת במלא משחקים AA לא מרגישים אותו זה מעצבןןן

פורסם

1. למה קנית X1950 PRO אם היה לך 7900GT ? הם אותו כוח בערך.

2.אין פיתרון לגבי הAA והצלליות אני כבר חצי שנה עם הכרטיס הזה ולא הסתדר .

3.אם זה כל כך מפריע לך [לי אישית זה מאוד מפריע] אז תמכור את הכרטיס ותקנה נוודיה.

4.דרך אגב הפילטר כן עובד אבל לא בצורה מושלמת הוא עושה חצי עבודה. ולגבי התקיעות יש משחקים מסוימים שהוא לא מריץ טוב.

5.תכלס אני אישית לא מתקרב יותר לATI .

6. בוא תראה תמונות שרק תיהיה בטוח שגם לי זה ככה.

שמע, לגבי ה"לא מתקרב יותר לATI" אני דווקא חולק.

אני קניתי כרטיס X1900GT שהוא בעיקרון יותר חלש מה - X1950 Pro והוא עובד לי מצויין. בלי תקיעות, מריץ לי חלק בלי בעיות ואחלה פילטרים. אולי יש בעיה מובנית בגרסא הספציפית הזאת של הכרטיסים. אבל ה-GT שלי מתפקד בנזונה.

פורסם

בונא הכרטיס מסך הזה ממש מטומטם!@

יש לי דרופים ב קאונטר סטרייק סורס!

פתאום יורד לי הfps ל60 40

משהו מטורף

מה אפשר לעשות בנוגע לדרופים האלה?

פורסם

ה7900 הם חרא כי הם נהרסים זה כבר פעמיים שנתנו לי והוא נהרס אז לקחתי 1950 וגם יש לו קירור מצויין של AC

ובטח שיש הבדל ה1950 כרטיס יותר מהיר וגם מאפשר AA+HDR

משחקים שיש לי בהם AA טוב זה המשחק טניס הזה וירטואל טניס של סגה שיש לו גראפיקה רצינית

וגם כל הקונטר סטרייק והאף לייף של הסורס

אבל באמת במלא משחקים AA לא מרגישים אותו זה מעצבןןן

1.תראה יש משחקים שיותר רואים עם AA ויש שפחות. המשחק טניס גם לי יש אותו [והוא מוגדר כאחד שAA שם די בסדר למרות שצריך להיות יותר חלק] שאתה משחק תסתכל על הרשת היא לא חלקה וגם מתי שיש קטע סירטוני אז רואים AA מגעיל. האף לייף שיחקתי אז ב6800 והיה חלק פצצה וגם שיחקתי עם הX1950 PRO לא רואים חלק רצח כמו בנוודיה.

2.ולגבי זה שאמר זה מוגזם לומר לא קונה ATI אז תדעה שאני רציני לא מתקרב אליהם זה הכל.

3.ואתה רוצה לבדוק משחקים שלא זזים טוב בכרטיס הזה תשחק פיפא 07. תשחק כלבי השמור. תשחק היטמן 4. ויש עד כמה..

4.וגם ראיתי בכמה אתרים בחול שחברה גם מתלוננים על תקיעות [ירידת FPS] וגם בעיית AA אפילו מישהו עם כרטיס X1950 XTX התלונן

5.זה עם הX1950 GT רק שתדע היה כאן מישהו שתמיד אמר לי הכל חלק אצלי במשחק לגבי הAA עם הכרטיס X1950 PRO אז לפני כמה זמן הוא בא אלי עם המחשב שלו ופתאום אני רואה שגם אצלו הAA בכלל לא עובד טוב אז מה היית כאן הבעיה? שאותו אחד לא ידע בכלל מה זה חלק ולא ידע בכלל איך משחקים צריכים להיראות. :smile1:

Well, just got the x1950 not long ago. And im basicly pretty satisfied. The card performs great. There a couple of problems though, that i would like you godlike graphics goodfellows oppinions about. So here goes:

There are two problems. The first manifested itself as a freeze. No kicking or screaming or error messages, no funny sounds or anything. Just like when you press pause on your dvd or something. Instant freeze. I found this to be caused bu AA. When i disabled AA the game ran smooth. (in insane resolutions mind you )

The second problem is a bit different. The game runs fine for like 10-15 minutes. Then it start stuttering at reguler intervals, 10-15 second intervals, getting worse and worse. This is not confined to games. When i quit windows also stutters, although much less. And also, for some reason, this also causes my internet connection to die. I would assume its the networks card which is somehow messed up. Its onboard and my motherboard is a MSI RS482M. This problem is caused by HDR. When i disable HDR in games that support it, it runs fine, alongside games that doest support it.

So thats it. Hope you guys can help me a bit.

פורסם
  • מחבר

כן סעמק למה הפיפה לא עובדת כמו שצריך היא פשוט נתקעת אם אני שם רזולוציה 1024 1280

רק אם אני מוריד זה עובד וגם אז זה מעפן כזה עם ה7900 ראו הרבה יותר טוב :s07:

פורסם

כן סעמק למה הפיפה לא עובדת כמו שצריך היא פשוט נתקעת אם אני שם רזולוציה 1024 1280

רק אם אני מוריד זה עובד וגם אז זה מעפן כזה עם ה7900 ראו הרבה יותר טוב :s07:

1.אני חושב לATI האלה יש בעיות עם משחקים מסוימיים אפילו אם המשחק קליל.

2.אתה יכול להשים בפיפא 1024 1280 ולשים הכל על OFF ומדיום. נעל העולם כרטיס כזה וצריך ככה לשחק.

3.שמע לי תחזיר את הכרטיס ותיקח 8800 320 תוסיף על זה כסף מההפרש של 7900GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים