פורסם 2007 ביולי 1518 שנים קיצור אני בא לקצור את הדשאממלא דלק כמו תמידוממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשאאז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב.......קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה)ועכשיו המכסחת לא עובדתיכול להיות ששמתי יותר מידי שמן?או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה?כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שםתודה רבה!!!
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים למבינים במה בדיוק? במכסחות דשא? איזה תגובות נראה לך שתקבל פה אם לא תגובות ציניות ומלגלגות?או שאולי אתה מציע לפתוח תת פורום "מכסחות דשא" ב"ציוד הקפי"?
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים השמן הוא שמן מיוחד למנועים של שתי פעימות, משום שהשמן מתערבב עם הדלק במנועים אלו צריך שמן מיוחד. עשן לבן מהאגזוז בדרך כלל מרמז על שריפת שמן במנוע.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר השמן הוא שמן מיוחד למנועים של שתי פעימות, משום שהשמן מתערבב עם הדלק במנועים אלו צריך שמן מיוחד. עשן לבן מהאגזוז בדרך כלל מרמז על שריפת שמן במנוע.זאת אומרת?אני מקווה שהמנוע לא נדפק
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים זאת אומרת שסמת שמן 4 פעימות במנוע 2 פעימות, והוא נשרף.תעשה את מה שזה שלמעלה רשם. אם יש פילטרים , תחליף גם אותם.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים עשן לבן מהאגזוז בדרך כלל מרמז על שריפת שמן במנוע.או על בחירת אפיפיור חדש ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.