עבור לתוכן

עוד הוכחה שנותנים אגוזים "למי" שאין שיניים...סבתא גולשת על חיבור של 40GB/sec !!!

Featured Replies

פורסם

אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת.

אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון, גם הוא נחשב לסטלן לא קטן. בדף הבית שלו הוא מציג את גינתו הפרטית ובכיתוב מתחת נרשם "משרדי החברה".

http://www.omemo.co.il/internet_waves/broadband_grandma.html

ואני שואל, איפה הצדק בעולם ? אני הייתי מסתדר אפילו עם מאית מהחיבור שלה ! :s07::bash:

זה כמו שרואים כל הזמן את הבחורות האלה עם ג'יפים במאות אלפי שקלים כשהאתגר הכי גדול של הג'יפ הזה הוא לעלות על המדרכה בת"א :P

• תגובות 61
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון, אבל במקרה הזה, זו שאין לה שיניים היא אימו של מומחה מאוד רציני לאותם האגוזים :P

פורסם

כל מה שאני צריך זה רק הup שלה..

פורסם

מטורף

פורסם

מי בא לבקר זקנה בשוודיה? ;)

פורסם
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם

^^

:screwy: :screwy:

פורסם

מעניין כמה אפלוד...

אני חושב שכדאי לקנות את הבית הזה...

פורסם

יש תוכניות התנדבות כאלה "אמץ זקן"....ניראה פיתאום הרבה יותר נחמד חחח

פורסם

40 ג'יגה ביט או בייט?

פורסם

שאלו יהיו הצרות שלי בחיים :)

פורסם

40 ג'יגה ביט או בייט?

ביט כמובן.

פורסם

זה המתנה שלו לאמא אחרי כל השנים שגידלה אותו ;D , היה שווה לה

פורסם

8) תחשבו איך אתם מורידים משחקים כמו C&C3 במהירות האינטרנט הזאת, שנייה אחרי שלחצת על "Download" הסתיים כבר ההורדה.

ואיך מורידים סרטים, ההורדה תסתיים ברבע שנייה או פחות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים