עבור לתוכן

ההבדל שבין samsung 931bf to 931c

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב?

האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים?

שאלה נוספת-

האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?

פורסם

ה 931C עבר ביקורת באתר והוא גרוע ובכל מקרה שונה מה 931BF.

אני מניח שהתקציב שלך מוגבל ולכן הייתי הולך על ה 932B של סאמסונג או ה L1960TR של LG.

כמובן שאם הקציב מאפשר ה VP930 יהיה עדיף על פני כל המסכים הללו.

אני מבקש שלא תתחיל לצטט כאן נתונים יבשים של זמן תגובה או יחסי ניגודיות וכו כי כל אלא לא רלוונטים

ובכל מקרה לא יעזור לך לרכוש מסך שאיכות התצוגה שלו טובה.

אם אתה לא מבין למה הVP930 יותר טוב מהמסכים הללו אתה מומזן לקרוא את המדריך מסכי LCD באתר

וכמובן לערוך חיפוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

ה 931C עבר ביקורת באתר והוא גרוע ובכל מקרה שונה מה 931BF.אני מניח שהתקציב שלך מוגבל ולכן הייתי הולך על ה 932B של סאמסונג או ה L1960TR של LG.

כמובן שאם הקציב מאפשר ה VP930 יהיה עדיף על פני כל המסכים הללו.

אני מבקש שלא תתחיל לצטט כאן נתונים יבשים של זמן תגובה או יחסי ניגודיות וכו כי כל אלא לא רלוונטים

ובכל מקרה לא יעזור לך לרכוש מסך שאיכות התצוגה שלו טובה.

אם אתה לא מבין למה הVP930 יותר טוב מהמסכים הללו אתה מומזן לקרוא את המדריך מסכי LCD באתר

וכמובן לערוך חיפוש בפורום.

לא אתחיל לצטט נתונים יבשים.

כבר למעלה משבוע שאני מחפשת את המסך האידאלי בתקציב שלי (כ-1400 ש"ח וגם זה כבר חורג), ועוד לא מצאתי, אך הבנתי כבר שלקרוא נתונים יבשים זה לא "זה".

לא הבנתי את המשפט המודגש. למה התכוונת כשאמרת שהוא "שונה"?

פורסם

הם שונים מכיוון שהפאנלים שלהם שונים, אמנם שניהם TN אך אחד מגיע עם פאנל של CMO ובעל מנורות המציגות מכלול צבע רחב(931C)

והשני סביר שמגיע עם פאנל TN של AUO או אפילו גם של CMO אך ללא מכלול צבע מורחב. לכן הם שונים אם כי לטעמי השוני

היחידי בינהם הוא כיול הצבע ואני מאמין שב 931BF הוא יהיה עדיף על פני ה 931C שבדקנו באתר וגילינו שהוא פשוט גרוע.

בכל מקרה מדובר במסכי LCD בינוניים ומטה.

ב1400 ש"ח ניתן לקנות את הזירוקס XG91D שמגיע עם פאנל MVA ואם אתה לא מסוגלת לעבור את התקציב כלל יש את ה 932B

של סאמסונג שבדקנו וקיבל ציונים יותר טובים מה 931C בכל התחומים, לטעמי הוא גם יפה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מבינה.

טוב, מסך זה לא משהו שאני רוצה להתפשר עליו (אחרי הכל מדובר בעיניים), ולכן אני אעלה את התקציב למקס' שאני יכולה להרשות לעצמי, עד כדי ל1700 ש"ח.

זהו המחיר של ה971P שראיתי בZAP.

האם המסך באמת שווה את המחיר? והאם ישנם מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה?

*חשוב לי לציין שהמסך מיועד גם לסרטים ומשחקים, אם לא ברוב השימוש.

פורסם

בתקציב הזה נכנסים שני מסכי 19" איכותיים, ה VP930 של VS וה 971P של סאמסונג, מבחינת איכות תצוגה לסאמסונג

יש צבעים יותר מכוילים מאשר לVS אבל בגדול האיכות של שניהם טובה ומתעלה על כל מסך TN שיש כרגע בשוק.

ה 971P איטי יותר מה VP930 אבל אני לא הרגשתי בשום הבדל בניהם, העיניין הוא כמה את רגישה למריחות או

יותר נכון כמה מריחות המוח שלך מייצר בשבילך, בכל מקרה אלו מסכים מצוינים ואין שום צורך שתשקיעי יותר מ-1600-1700 ש"ח

ב 19" איכותי.

פורסם
  • מחבר

ראיתי ע"ג הפורום המון המלצות לvs.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים