עבור לתוכן

DELL 2007WFP או ממיר של HOT MAGIC?

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW

אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה :P אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום :D בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!

פורסם

תשנה את הכותרת בבקשה למשהו יותר אינפורמטיבי.

פורסם

אם יש באמת המון דברים שאתה רואה בטלויזיה וגם כאלה שמשודרים בו זמנית בערוצים שונים או בזמנים לא נוחים אז באמת כדאי לשקול לקנות את המג'יק..

אם המסך דחוף לך ואין לך בינתיים משהו אחר תקנה את המסך, אם לא דחוף לך ממש עכשיו תחכה כמה זמן עד שירד המחיר שלו ואז תקנה..

אני אישית הייתי לוקח את המסך כי זה די דחוף לי ואין לי משהו במקום, למרות שהממיר הזה הוא באמת דבר נורא נורא שימושי.. (לפחות בשבילי)

פורסם

בזמן שאת הקנייה של ה-Magic אפשר לדחות, המסך הולך להישאר איתך לאורך שנים, מה גם שיש לו השפעה גדולה על החוויה של צפייה בסרטים, הרבה יותר ממה שהממיר ייתן לך.

פורסם
  • מחבר

בזמן שאת הקנייה של ה-Magic אפשר לדחות, המסך הולך להישאר איתך לאורך שנים, מה גם שיש לו השפעה גדולה על החוויה של צפייה בסרטים, הרבה יותר ממה שהממיר ייתן לך.

האמתי שהמסך לא ישמש כל כך לצפייה בסרטים כי אני נראה לי יחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל זה.. אבל אתה באמת צודק בקטע שאת הממיר אפשר לדחות ואני באמת ילך על המסך. תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

למה יעזור לך הממיר אם גם ככה רוב התכנים בHOT משעממים

ובאיכות שידור נמוכה?

תיקנה תמסך בראש שקט

פורסם

את המסך, בלי שאלה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים