עבור לתוכן

רעיונות לסידור חדר

Featured Replies

פורסם

תשים לב שאם אתה הולך על הקטע של קומפלקס שידה+מגירות+שולחן+לא יודע מה, אז שעדיין ישאר מקום בחדר לנשימה.

כי אצלי האמת היא קצת חנקנו את החדר, שהוא די גדול, עם סידור כזה

• תגובות 38
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממ,

מדפים.

הרבה מהם.

לי יש חדר בינוני למדי(10.5), וצמוד לקיר אחד יש לי קומפלקס של מדפים פתוחים בגודל של 2.1X1.8X0.45 (עXגXר).

על המדפים האלה יש ה כ ו ל - מחשב, מערכת, טלוויזיה ומלא ספרים.

זה משאיר לי המון מקום לנשום בחדר. ומארגן את הכול בצורה נוחה.

פורסם

הדבר הכי חשוב הוא שהמיטה תהיה מול הטלויזיה/מחשב, או שניהם ביחד, כי זה קצת מעצבן לראות סרט כשאין לך על מה לשכב...

פורסם

נכון, אצליהטלויזיה על זרוע..

פורסם
  • מחבר

הגעתי לרעיון המרכזי של החדר: משהו כמו שנראה בכללי בתמונה הראשונה כאשר הכוננית היא עם מגירות וגלגלים והיא יכולה להחליף מקום מתחת לשולחן או ליד המיטה. הקיר המרכזי נמצא בתמונה מס' 2 (לא בקנה מידה) כאשר בעצם השולחן (אחד גדול כזה)נוטה לצד ימין והמחשב אשר נמצא בצידו השמאלי הוא מרכז הקיר. ליד ישנה עוד מין כוננית בה נמצאים עוד מכשירים שימושיים.

room.gif

room2.gif

מה דעתכם ? ואיזה צבעים כדאי שיהיו הרהיטים ? (האם הצבעים שלי - שחור-אדום, יתאימו ?)

פורסם

סידור נחמד, כפי שאני הצעתי בעיקרון... :D 8) ;)

עכשיו, אני לא חושב שיהיה לך "קצת" מקום לעשות שיעורי בית, ספרים, אנצ'...וכו'..

אני מציע לך לשקול שנית את עניין הספרייה.

פורסם

לגבי השולחן למחשב תקשיב מה תעשה:

לך על שולחן מחשב מהארוכים. לי ולבני דודים שלי יש שולחן כזה עם מקום מיוחד למסך - זה מדף שנמצא על קרש האחורי של השולחן על מסילה שמאפשרת להזיז אותו ימינה ושמאלה. (וזה מחזיק מסך 19") החסרון הוא שהשולחן לא צמוד לקיר בגלל המסך אבל מדובר על מרחק קצר יחסית. היתרון הוא שיש לך יותר מקום עבודה על השולחן (שיעורים וכאלה) כי המסך לא יושב עליו ישירות. ושולחן ארוך זה טוב גם לנוחות עבודה וגם בגלל שאפשר להושיב שני אנשים מול המחשב בלי בעייה.

הצורה שמיקמת את החדר דומה למה שלי היה אבל תשים לב לכך שהחלון יכניס אור שעלול להפריע. אין מה לעשות נגד זה חוץ מלשים אותו ממש על הקיר של החלון או לסגור את התריסים.

נוסף על כך הפינה בין הקיר של החלון לזה של המחשב לא מנוצלת אצלך בכלל. אתה יכול לבחור להצמיד את שולחן המחשב לקיר (ואז תוכל לפחות לסגור את התריסים בלי לקום מהכיסא) או לשים שם איזו כוננית מדפים.

ואני רוצה שוב לחזור על המלצתי מקודם, לך על שולחן מחשב יעודי עם חורים לכבלים ודברים כאלו ולא איזו קומבינה (אתה יכול להעיד כמה סידור קומבינטורי הוא לא נוח).

תבדוק מה נוח לך, אני למשל שונא את השולחנות המודרניים אלעק שיש עם כל הפלסטיקה והזוויות העקומות, הם פחות נוחים לי. אבל בכל מקרה שולחן ייעודי יהיה לך הרבה יותר טוב מהספרייה של הדוד רחמים שעליה הוא היה מכין שיעורים בילדותו בפולין.

פורסם
  • מחבר

בקשר לאור לתוך החדר - בדקתי והחלון הוא לכיוון צפון. כלומר בבוקר יכול להיות קצת שמש פנימה אבל אחר כך זה לא בעייתי. השולחן יהיה משהו גדול יחסית של אורך 1.5 וגם בעל רוחב מכובד. מיקמתי את השולחן במרכז על מנת להנות ממלוא הסטראו ולא להיות קרוב מדי לאחר מן הרמקולים

פורסם

וואלה, אז רק תמצא מה לעשות עם הפינה כי זה סתם בזבוז מקום וחבל.

אצלי אגב הרמקולים היו של מערכת דומה (אחד מהסדרות האלו של AIWA) שלכולם יש אותה ואצל כולם ה CD הפסיק לעבוד יום אחרי שנגמרה האחריות. ופשוט שמתי את הרמקולים בשני הצדדים של השולחן. אם הקירבה מפריעה אז אולי תלה אותם על התקרה. אפקט הסטראו שאתה מדבר עליו הוא לא כזה דרמטי בכל מקרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים