פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים \/ | | קטנים? יש לי 13 מ"ר... : ;D מפוארים? לא...מסודרים נכון - כן. 8) ד"א - מעל לדלת ומעל הספריה יש 2 רמקולים החדר שלך נמצא בסכנת קריסה? אני משער שלא... לכן הוא "מפואר". ולא רע, לא רע, שלי בסביבות ה12 מ"ר עם תקרה 3 מטר פלוס מגעילה... זה בית רע, בעיצוב ישן, שנת אפס, שכל חדר יכול לאכלס ת'שכבה של אב'שך.
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אני אדם מאד....מ-א-ד מסודר ומאורגן בענייני החדר שלי (חברים ומשפחה יעידו... ;D)כך שקריסה לא באה בחשבון... (אולי איזה טיל עירקי.. ;D)
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים לי יש חדר די גדול יחסית (15 מ"ר) אבל הבעיה היא שהקיר החיצוני הוא יציאה למרפסת...ככה שקצת קשה לשים משהו על חלון (שהוא בעצם כל הקיר (יציאה למרפסת שלי)הא כן גם יש לי מרפסת...כבר אמרתי ? ;Dחדר נחמד + לא יותר מזה.... רק הקטע של החלון הורס כי בעצם יש לי רק 3 קירות לנצל
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר לי יש חדר די גדול יחסית (15 מ"ר) אבל הבעיה היא שהקיר החיצוני הוא יציאה למרפסת...ככה שקצת קשה לשים משהו על חלון (שהוא בעצם כל הקיר (יציאה למרפסת שלי)הא כן גם יש לי מרפסת...כבר אמרתי ? ;Dחדר נחמד + לא יותר מזה.... רק הקטע של החלון הורס כי בעצם יש לי רק 4 קירות לנצליש לך חדר מחומש ? איך נשארו לך רק 4 קירות ?בכל מקרה הדיון לא ממש על שטח של חדר אלא יותר על רהיטים
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים \/ | | קטנים? יש לי 13 מ"ר... : ;D מפוארים? לא...מסודרים נכון - כן. 8) ד"א - מעל לדלת ומעל הספריה יש 2 רמקולים החדר שלך נמצא בסכנת קריסה? אני משער שלא... לכן הוא "מפואר". ולא רע, לא רע, שלי בסביבות ה12 מ"ר עם תקרה 3 מטר פלוס מגעילה... זה בית רע, בעיצוב ישן, שנת אפס, שכל חדר יכול לאכלס ת'שכבה של אב'שך. פאק אני חולה על תקרות גבוההות!!!!!!!!!
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אחי...כל יום מגלים משהו חדש ומוזר עליך... עלי?? לך יש ויברטור בצורת ערנב כחול ששר שירים!
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אחי...כל יום מגלים משהו חדש ומוזר עליך... עלי?? לך יש ויברטור בצורת ערנב כחול ששר שירים! זה לא ויברטור! זה צעצוע ...אני חושב אל תקנא!
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אחי...כל יום מגלים משהו חדש ומוזר עליך... עלי?? לך יש ויברטור בצורת ערנב כחול ששר שירים! זה לא ויברטור! זה צעצוע ...אני חושב אל תקנא! rotflmaowpimp! צעצוע באוזן שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.