עבור לתוכן

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, ואני מפחד לצאת מפונק !

Featured Replies

פורסם

שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר...

בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה

וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד

לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא

מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ?

להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת...

תדעו שזה ממש חשוב לי לא לצאת מפונק כי אני רואה ילדים כאלא שהורסים בכוונה כדאי שייקנו להם חדש ואני משתגע מזה ואני לא רוצה

שההורים שלי יחשבו שאני ילד כזה...

מיצטער על החפירה...

פורסם

תשמע כל הכבוד לך.

אני מכיר את זה, גם אני לא ממשפחה עשירה. ואבי ילחץ ויעשה הכל בשביל להשיב את החיוך על פניי.

אתן לך דוגמא אם אני ארצה ממנו משהו הוא יגיד לי תסתפק במה שיש אני אקבל את זה ואחכה כל הזמן שהוא רק יגיד, אבל אם הוא יראה שאני סובל ויעני עושה קונצים יכאב לו הלב וירוץ ויקנה לי ואז אני לא מרגיש טוב עם זה. מורכב מורכב.. בכל אופן תחכה את השבוע שבועיים האלו ותלך עם התקלה לפורום הנכון.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את המשפט האחרון...

פורסם

הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה

אם ההורים שלך לא יודעים מתי אתה משקר ומתי לא..אז זה לא טוב.

אם אתה אומר את האמת איזו סיבה יש לכך שהם יחשבו שאתה הרסת בכוונה...

פורסם
  • מחבר

אני בד"כ לא משקר להם...

אבל אם הם רק ייחשדו אני בטוח שאני ארגיש מזה חרא עם עצמי...

פורסם

לא הבנתי את המשפט האחרון...

כמו שאמרת אתה מסוגל לחכות את השבוע שבועיים האלו עד שיקנו לך כ.מ בלי משחקים, ואמרת שאתה פוחד שיקרה משהו, אז בכל מקרה תלך עם התקלה שיש לך לעזר בפורומים פה.

פורסם

אני בד"כ לא משקר להם...

=|

כבר לא תקבל את פרס הילד הטוב ::)

מה זאת אומרת בדרך כלל? לא משקרים להורים ::)

פורסם

=|

חחחחחחחחחחח

Good One

בכל מקרה, באמת לך לפורום כרטיסי מסך ואולי תוכלי "לסחוט" מהכרטיס עוד קצת...

פורסם
  • מחבר

=|

אתה יודע מה אולי אני כן משקר להם, אבל לא בגלל שאני רוצה משהו ! תחשוב על זה רגע, לשקר רק בגלל שאתה רוצה משהו זה ממש חרא של אופי...

יודעים מה ? אולי אם אני אגיד כמעט בטוח שהם לא יחשבו בכלל שהרסתי בכווונה, אבל אם כן, אני ארגיש כזה חרא עם אצמי, אפילו שאני יודע שלא שיקרתי...

פורסם

יכול להיות שאתה עושה סיפור מכלום. יש מצב שבכרטיס שלך יש טרמוסטט (שמווסת תמארוורר לפי הצורך) ואז נראה לך שהוא כאילו לא פעול אבל הוא בעצם בסטנד-ביי. למרות שלא שמעתי על זה ב.מסך אלא רק במעבדים... אולי אם הכרטיס שלך ישן מספיק. 'כל אופן בדקת ת'טמפ שלו בכלל?

ואם אתה לא רוצה לצאת מפונק ואתה מבוגר מספיק אז פשוט... תרוויח אותו בעמל כפיך. :)

פורסם
  • מחבר

אם התכוונת ללעבוד אני לא כל כך יכול, לפחות לא משהו רציני...

ד"א נגעתי בהיטסניק וקיבלתי כוויה, אני דיי חושב שהאוורר אמור לפעול (אם אני נוגע שהמאוורר פועל אז זה ממש לא חם).

לגבי חיישן טמפ', אין לו.

טוב ניראה לי גיבשתי החלטה, אני אחכה את השבוע-שבועיים האלא...

פורסם

תודה רבה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים