עבור לתוכן

שאלות בנוגע ל-dell 2407wfp

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt.

בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?

פורסם

אני משתמש במסך עם כרטיס X1950P ולפני זה היה לי X800XT ולא היו לי בעיות, אפילו FX5200 יתמוך לך במסך

רק אל תצפה לשחק איתו במשחקים.

כמובן שעדיף לחבר לכניסת S-VIdeo שהיא יותר איכותית אך לא כל הממירים תומכים בכניסה זו.

כרטיס טלויזיה יאפשר לך יותר אופציות של הקלטה וכו אבל תאלץ להדליק את המחשב בכדי לצפות בטלויזיה.

פורסם

אני משתמש ב9200 על המסך הזה ובנוסף מחובר אליו גם מסך 17. שניהם ברזולוציה טבעית.

אם אני מריץ משחקים אז אני פשוט "מנתק" את המסך השני ואז אפשר לשחק על הגדרות נמוכות.

אפילו FAR CRY רץ ברזולוציה טבעית (1920X1200) בהגדרות מינימליות 8)

פורסם

אבל פאר קריי זה משחק ישן, לא??

ולי יש X800GTO פתוח ל16 צינורות..

יספיק לי בשביל C&C3??

פורסם

כמה שיותר זיכרון ככה יותר טוב ברזולוציה כזאת.

8800GTS 640 תהיה הבחירה הכי טובה מהרשימה

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהיקר ביותר יהיה גם הטוב ביותר, השאלה היא אם הוא הכרחי...

וברור לי שאני אצטרך להפעיל את המחשב, ותוספת יכולת ההקלטה. אני מדבר נטו על איכות התמונה. חיבור הממיר ישירות למחשב יתן לי איכות צפיה כמו בטלויזיה נורמלית? וחיבור עם כרטיס טלויזיה, יגרע או ישפר?

פורסם

לטעמי כרטיס טלויזיה נומרלי עם תוכנה איכותית כמו Dscaler בהחלט יכולים להיות איכותיים יותר מלחבר את הממיר ישירות

למסך בגלל הפילטרים שמבצעים היפוך שזירה(Deinterlace) ב Dscaler, חשוב כמובן שיהיה לך מחשב חזק יחסית שיכול לעמוד בעומס.

פורסם
  • מחבר

Bagheera - יש לך המלצה לכרטיס שכזה? בחנות אחת איתה דנתי בנושא דיברו על HAUPPAUGE PVR-150. טוב מספיק? יקר מדי ואפשר משהו זול יותר?

בנוסך, ראיתי שאתה משתמש במסך הנ"ל עם x1950pro. איך הוא מחזיק את המסך? על איזה כרטיס מסך היית ממליץ?

פורסם

אבל פאר קריי זה משחק ישן, לא??

ולי יש X800GTO פתוח ל16 צינורות..

יספיק לי בשביל C&C3??

גם לי יש את הכרטיס הזה, ואני משחק בC&C ללא בעיות.

לא עם האיכות הכי הכיגבוהה, זה עובד חלק, אבל לפעמים בקטעים עמוסים על המסך, זה מקרטע טיפה.

פורסם

אז בטח עם המסך החדש זה יקרטע לך (ואולי גם לי) כל הזמן.. כי יש יותר רזולוציה..

פורסם

מה הכוונה?

פורסם

הבעיה היא שאם משחקים ישנים כבר מקרטעים על המסך הזה עם כרטיסי עלית מהדור הקודם אז מה יהיה עם משחקים חדשים ?

אם אתה לא גיימר מושבע ומוכן להתפשר על הגודל אז אתה יכול פשוט להריץ את המשחק על רזולוציה טבעית יותר נמוכה עם פסים שחורים בצדדים ואז תוכל לשחק במשחק בצורה יפה וחדה אך בשטח מסך פחות גדול

פורסם

הבעיה היא שאם משחקים ישנים כבר מקרטעים על המסך הזה עם כרטיסי עלית מהדור הקודם אז מה יהיה עם משחקים חדשים ?

אם אתה לא גיימר מושבע ומוכן להתפשר על הגודל אז אתה יכול פשוט להריץ את המשחק על רזולוציה טבעית יותר נמוכה עם פסים שחורים בצדדים ואז תוכל לשחק במשחק בצורה יפה וחדה אך בשטח מסך פחות גדול

תשמע, המשחב שלי לא חזק כמו פעם כבר.

1080P לא זז עלהמחשב. שיגיע המסך אליי אני אפרמט ואראה אם זה זז על מחשב נקי.

אם לא חשבתי לקנות מעבד כפול ליבה ב400 שקל .

אז אתה אומר שעדיף כרטיס מסך? אני לא גיימר מושבע, אבל אני אוהב משחקי מחשב.

פורסם

הכרטיסי מסך של הדור האחרון אמורים לתמוך בצורה הרבה יותר טובה כבר בהצגת תכני HD על עצמם כך שאם יש לך מעבד נורמלי כניראה שמומלץ ללכת על כרטיס מסך חדש מהדור האחרון.

ד"א קודאקים שונים יכולים להביא להבדלים גדולים מאוד ביכולת העיבוד של המחשב... ככל שהם מתקדמים יותר ואיכותיים יותר כך הסרט ירוץ לך בצורה טובה יותר

פורסם

המעבד שלי הוא AMD ATHLON 3000+ 64

לא מעבד חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים