עבור לתוכן

יח"ל באנגלית - שאלה, אשמח לתשובות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה?

הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה.

האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G?

תודה מראש.

פורסם

אפשר לעשות את זה,אבל לצערי לא בכל בצפר..

אני מאוד רציתי אבל בבית הספר שלי אין אפשרות כזו.

פורסם

ה2 יחידות הנוספות אלה יחידות תרגום. זה לא מופיע לך כ-7 יחידות, זה נושא נפרד ששמו "מיומנות תרגום"

אין לזה קשר כרונולוגי לאנגלית ואפשר ללמוד את זה גם אם אתה ב-3 יחידות ואין לך בגרות אבל

בתכלס, לא יתן לך כלום אז חבל על המאמץ, לא באופן אישי ולא מבחינת קבלה לאוניברסיטה.

פורסם
  • מחבר

Xtract - עפ"י מה שהבנתי בביה"ס שלי יש אבל זה אפשרי? לביה"ס שלנו יש כנראה בגלל שיש כיתת "מחוננים" אז מי שב - "מדעית" גם תהיה לו אפשרות לעשות את זה? לא שאני מאמין בכל החארטה הזה של חלוקה לכיתות אבל נגיד...

פשוט הם סיימו עם אנגלית ביא' וכל שאר השכבה מסיימת ביב' ונגיד בכיתה שלנו עושים את F ו - G ביב'...

Kurt - אז אם זה לא משתלם אז למה עושים את זה? אבל בכל מקרה זה מוסיף 2 יח"ל...

פורסם

שמעת על המשפט 'אם אלוהים לא היה אוהב טיפשים הוא לא היה עושה כל כך הרבה מהם'?

מזה 2 יח' בתעודת בגרות ששווה לזין? אף אחד לא מסתכל על זה תאמין לי.

תשקיע את הזמן היקר בדברים יותר חשובים.

פורסם

כמו?

פורסם
  • מחבר

אתה גם צודק... אבל זה גם נראה לי חושב וגם חשובות לי עוד 2 יח"ל...

בכל מקרה, אם בביה"ס נפתחת כיתה ואני עומד בסטנדרטים של הציונים שיש לי בינתיים באנגלית, אני אוכל להצטרף?

ואשמח ליותר פרטים על זה.

פורסם

אתה גם צודק... אבל זה גם נראה לי חושב וגם חשובות לי עוד 2 יח"ל...

בכל מקרה, אם בביה"ס נפתחת כיתה ואני עומד בסטנדרטים של הציונים שיש לי בינתיים באנגלית, אני אוכל להצטרף?

ואשמח ליותר פרטים על זה.

בעיקרון אתה לומד על האופן שבו מתרגמים מילים מאנגלית לעברית ועל קשיים שנתקלים בהם אם זה מבחינת דיקדוק,אוצר מילים,קישור רעיוני וכו'

בבחינת הבגרות אם אני זוכר נכון אתה נדרש לתרגם 6-7 מילים שמופיעות בטקסט ולכתוב מהו הקושי העקרוני המצוי בתירגום המילה.

לא משהו שאי אפשר ללמוד לבד מהאינטרנט למשל, עזוב אותך שטויות, באמת.

כמו?

סקס סמים ורוקנרול. לאיזו תשובה אתה מצפה?

פורסם

תרגום חשוב מאוד אם אתה רוצה להיות דיפלומט למשל, להיות מתורגמן של האו"ם, כל מני דברים כאלה.

פורסם

סקס סמים ורוקנרול זה תמיד חשוב..

ציפיתי לתשובה בעניין הבגרויות כמובן. או שהתכוונת שישקיע את המרץ במשהו אחר לגמרי מאשר הבצפר שלו?

אורן,זה כמו המורה שלי לעברית בכיתה ז' שאמרה שחשוב לדעת ערבית כי אולי במקרה נתיישב ליד ערבי ברכבת ונשמע אותו מדבר על לחטוף חיילת..כמו שקרה לה כשהיא היתה חיילת..

בקיצור,בחייך..מי כבר רוצה להיות מתורגמן של האו"ם וגם חושב על זה כשהוא בכיתה י'-י'ב?

פורסם

שיצא לטיולי אופניים מצידי, יתרום לו הרבה יותר.

תרגום חשוב מאוד אם אתה רוצה להיות דיפלומט למשל, להיות מתורגמן של האו"ם, כל מני דברים כאלה.

:lol: ושיעורי ספרות חשובים מאוד אם רוצים להיות סופרים.

פורסם

Xtract - עפ"י מה שהבנתי בביה"ס שלי יש אבל זה אפשרי? לביה"ס שלנו יש כנראה בגלל שיש כיתת "מחוננים" אז מי שב - "מדעית" גם תהיה לו אפשרות לעשות את זה? לא שאני מאמין בכל החארטה הזה של חלוקה לכיתות אבל נגיד...

פשוט הם סיימו עם אנגלית ביא' וכל שאר השכבה מסיימת ביב' ונגיד בכיתה שלנו עושים את F ו - G ביב'...

Kurt - אז אם זה לא משתלם אז למה עושים את זה? אבל בכל מקרה זה מוסיף 2 יח"ל...

תשמע, אני בכיתה "מדעית" ואני עושה 5 יחידות אנגלית, לצערי אין אצלי בבית הספר 2 יחידות תרגום אחרת הייתי הולך לשם ללא שום כל ספק.

ועוד דבר, מדבריך משתמע כי בתי ספר שיש בהם "כיתה מדעית" אז ניתן להסיק מכך שיש 2 יחידות תרגום? אז לא, זוהי טעות חמורה, דוגמא - בבית הספר שלי אין ואני בכיתה מדעית.

פורסם

לא יודע, ולמען האמת, גם לא איכפת לי, אני למדתי פה תרגום, בחינם :cool2: (והאתר הרוויח חדשות :smile1:)

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי על זה מילדים מכיתת "מחוננים" שסיימו אנגלית ביא' וביב' אין להם אנגלית אז כנראה מציעים להם לעשות את ה - 2 יח"ל תרגום... השאלה שלי היא, האם אני שנמצא בכיתה "מדעית" ולא סיימתי עוד עם החמש יחידות לימוד באנגלית גם יכול ללכת לזה?

פורסם

אולי במקום לחפור פה סתם האם אתה יכול או לא, תשאל את היועצת או הרכזת אצלך בבית ספר? למה אתה מצפה שאנשים ידעו איזה נהלים יש אצלכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים