עבור לתוכן

קניית מחשב, יקר ואמין או זול ומהורהר ?

ממי לקנות מחשב ? (הסבר מפורט למטה) 1,588 הצבעות

1. 1. ממי לקנות מחשב ? (הסבר מפורט למטה)

• 1) מהמוכר הנחמד למטה
    • 2) מהמוכר הזול היותר ורחוק

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב...

מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים:

1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך

עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך..

תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן...

אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות...

2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד,

הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית

למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה שלא מוכרת מחשבים, אבל הוא מזמין מחברה

אחרת שאיתה הוא עובד והיא מספקת לו במחיר עלות, וככה הוא יכול להביא לי בזול... שאלתי אותו על אחריות

והוא אומר שהם מצויינים בשירות ובאחריות, מסדרים או מחליפים באותו רגע, בלי לחכות אפילו....

אבל מה, החברה שממנה הוא מזמין (רעות אלקטרוניקה ורכיבים), שהיא בעצם תספק לי אחריות, יושבת בהרצליה,

ואני בגבעתיים, אז לספק את המחשב אליי הבייתה היא תספק, אבל במקרה של תקלה, אין לי איך להגיע...

אז זה הכל בעצם...

מה אתם הייתם בוחרים ?

את המוכר שנמצא למטה שאתם מכירים ומיודדים איתו שנים וסומכים עליו, במחיר סביב ה-5000 ש"ח ?

או את המוכר שאתם מכירים כמה דקות, נשמע אמין, נמצא רחוק, במחיר סביב ה-4200 ש"ח ?

שני המחשבים אותם מחשבים, הלוח אם בהצעה של המוכר השני יותר טוב, זה ההבדל היחיד...

נ.ב: בבקשה תענו רלוונטי, כי אלה האפשרויות שלי.. אני לא רוצה להתעסק עם הזמנות מהאינטרנט

או כל מיני דברים מפוקפקים אחרים.. שלא נדבר על ivory או k.s.p שעליהם קיבלתי מספיק תגובות שליליות...

יאללה נראה מה תבחרו חחח 8)

פורסם

אף אחד מהם :x

אני ממליץ על ללכת לפורום "מפרטים"

שיבנו לך מפרט כמו שצריך. אחד אחד לצריכים שלך

ולקחת מחנות מוכרת שיתנו לך (אני ממליץ על IQPC + הזמנה עד הבית שלהם )

המוכרים בחנויות יוכלו לעבוד אליך בקלות

אז עדיף ללכת עם מפרט מוכן שיתנו לך פה

פורסם
  • מחבר

מפרט טוב כבר יש לי, זאת לא הבעיה.. הבעיה זה המחיר...

חוץ מזה שעל המוכר למטה אני יכול לסמוך בעיניים עצומות :)

פורסם

תבדוק את עניין האחריות.

פורסם

טוב תישמע...אתה מתאר את החנות השניה כחנות אמינה...אם זה באמת נכון אז אני לא חושב שתהיה בעיה עם החלקים.

אבל אתה מכיר את הבנאדם כמה דקות...נכון,הוא נישמע אמין ונחמד אבל גם בני סלע היה נחמד כשתפסו אותו....

והשכן מלמטה שאתה מכיר אותו וידיד שלו כבר הרבה זמן אז אני חושב שאם תדבר איתו ברצינות הוא יסכים להוריד לך את המחיר ב100-200 שקל...

אני לא יודע...במקומך היתי הולך על המוכר שאני מכיר אותו,בכל זאת יש בעיה קטנה ביותר אז אתה יורד למטה והוא מתקן לך.... ולא צריך לנסוע לעיר אחרת לחפש את המקום...זה סיפור

לך על המוכר שאתה מכיר אותו :xyxthumbs:

פורסם

הסיכויים שהחנות הקטנה מתחת לביית תיסגר ותשאיר אותך בבעיה הרבה יותר גדולה ואתה עוד צריך לשלם יותר על הרכיבים.. יש לי הרגשה שבאותו מחיר אתה יכול אפילו לקחת מחשב מותג, לך על SKY IQ או ZIGZAG

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי כבר, אני לא רוצה להתחיל לעסוק בהזמנות מהאינטרנט...

ואין לי אמצעים להגיע לראשון לציון או אשדוד או הרצליה או כל דבר, אז ככה שבמקרה של תקלה במחשב אני אהיה בבעיה..

וקשה לי להאמין שהחנות למטה תיסגר, החנות אני זוכר אותה כל החיים שלי מכשהייתי קטן, ואין שום סיבה שדווקא

בשנים הקרובות היא תיסגר...

פורסם

קנה מהחנות למטה.

אני קניתי מרחוק מחנויות שנחשבו אמינות. אחת פשטה רגל, השניה דפקה אותי כשהצטרכתי שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים