פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אני עומד ללכת לחנות לקנות מסך חדש.איך אני בודק את המסך לגבי פיקסלים שרופים וכו' (אני מדבר על עוד בחנות עצמה).יש עוד דברים שצריך לבדוק חוץ מפיקסלים שרופים?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים תבקש מבעל החנות שיכבה את האור בחנות שיהיה חשוך ותדליק את המסך על רקע לבן או כל צבע אחר ותחפש פיסקלים.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים תבקש מבעל החנות שיכבה את האור בחנות שיהיה חשוך ותדליק את המסך על רקע לבן או כל צבע אחר ותחפש פיסקלים.בעל החנות יסכים לכבות את האור בחנות?אם יש מחסן אז אולי במחסן הוא יסככים לכבות את האור.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אני לא יודע, אבל שקניתי את המסך שלי הלכתי ליבדוק, ביקשתי שיכבו את האור והסכימו ולא גילתי שום פיסקל שרוף, אפילו היום אין לי כלום.פשוט בחושך אתה יכול לימצוא פיסקלים יותר טוב מאשר באור.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מה זה השטויות האלה?,תריץ על המחשב שלו את התוכנה שתמצא פה - http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1לא צריך לכבות שום אור!!!.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים לא צריך לכבות שום אור, אבל עובדה שפעם במסך של בן דוד שלי לא ראיתי שום פיסקל שרוף שהיה אור בחדר שלו, ושכיבתי מצאתי 2.בחושך יותר קל לימצוא פיסקלים, וזו עובדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.