עבור לתוכן

ירפ"א א יש מצב מכשילים על החלק השני? של השאלון 300 + השלמת משפטים?

Featured Replies

פורסם

עשיתי לפני יומיים את המבחנים של הפיזיקה מתמטיקה + הקוביה התלת מימדית + מה הטייס רואה ואיך נראה המטוס.. קיצר את כל המבחנים..

זימנו אותי שוב היום ועשיתי את המבחן סימולטור.. ובסוף אמרו לי שעברתי..

ואז אמרו שאני צריך לעשות שאלון 300 + השלמת משפטים.. יש מצב מכשילים על זה..?

בשאלון 300 אני כמעט בטוח שלא סתרתי את עצמי בשאלות דומות.. ועניתי תשובות נורמליות.. ובהשלמת משפטים הספקתי ככה 40 35 משהו כזה.. ועשיתי רושם שאני רוצה תמיד להיות ראשון ושטויות כאלה.. יענו דברים טובים..

ואגב הבנתי שבשקלול הסופי בגיבוש או לאיודע מתי.. משקללים גם את כל הציונים עכשיו..

אז סתם לדעת.. בסימולטור אם נגיד היה בכל הפעמים במבחן האמיתי ככה 10 פעמים משהו כזה שלא הצלחתי כלום.. זה נחשב גרוע? בשאר הפעמים הצלחתי הוא חצי מחסנית + בפגיעה 10-0 פחות מהמקסימלי או את כל המחסנית ב10-0 פחות מהמקסימלי (מאחוזי פגיעה מקסימליים) קיצר זה בסדר? או שזה די גרוע?

• תגובות 56
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה גרוע

פורסם
  • מחבר

טוב ניראה לי הגזמתי קצת.. היה לי ככה 6 עם כלום.. ועוד איזה 6 עם חצי מחסנית וכל השאר מחסנית מלאה עם 0-10 אחוז פחות מהמקסימלי..

פורסם

מה הרמה של המבחנים בפיזיקה ומתמטיקה?

איזה סוג של שאלות היו לך?

דרושה הכנה מיוחדת?

בקשר לשאלה שלך לפי מה שקראתי זה אפשרי שיכשילו אותך על זה. סך הכל בסופו של דבר מחפשים את הטובים ביותר וכל נתון הוא קריטי.

פורסם
  • מחבר
מה הרמה של המבחנים בפיזיקה ומתמטיקה?

אני 5 יחידות מתמטקיה ופיזיקה וזה בשבילי היה מבחן די ברמה לא קשה מדי.. אבל לא גם קל מדי כמו בצו ראשון..

איזה סוג של שאלות היו לך?

לאידוע היה איזה 2 בפיסיקה עם מטוס שמטיל פצצה ניחשתי אותם.. אבל השאר שאלות במתמטיקה לאיודע רגילות לאיודע איך להסביר..

דרושה הכנה מיוחדת?

אממ יש איזה שאלה או 2 על מעגל על שטח והיקף תלמד את זה כי סתם ככה לא תדע.. ושאר השאלות אתה אמור לדעת לבד..

בקשר לשאלה שלך לפי מה שקראתי זה אפשרי שיכשילו אותך על זה. סך הכל בסופו של דבר מחפשים את הטובים ביותר וכל נתון הוא קריטי.

בכל מקרה ניראה לי שעניתי טוב..

פורסם

ברגע שמילאת שאלון 300 והשלמת משפטים עברת בעצם ירפ"א א - מזל טוב.

אתה לא יכול להיכשל על הדברים האלה כי עם השאלון 300 וההשלמת משפטים בונים לך פרופיל פסיכולוגי (משהו כזה) לפסיכולוג שידבר איתך בירפ"א ב

פורסם
  • מחבר

איך הפסיכולוג קשה? מהבדיקות רפואיות אני לא דואג.. כי בעיקרון אין לי שון\ם בעיה ואפעם לא היתה לי.. אבל הפסיכולוג מכשיל הרבה?

יש שאלות קבועות שהוא שואל את כולם?

פורסם

כל אחד הוא שואל (אצלי זאת הייתה פסיכולוגית בכלל) משהו אחר. אני יכול רק להגיד לך שאם שואלים תכונה בך שאתה לא אוהב תגיד תכונה שהיא "רעה" נגיד אל תגיד: "אני עקשן, קמצן, לא סבלני" וכו', בדיוק ברחה לי הדוגמא לתכונה שהיא "רעה"... אני למשל חירטטתי משהו שאני חרוץ מידיי ובגלל זה למשל כשכולם בהפסקה אני עדיין ממשיך לעבוד... זה הכיוון.

פורסם

^^^

תגיד שאתה פרפקטציוניסט זה התכונה שכל מי שסובל ממנה שונה אותה והיא נחשבת ל"טובה" בייחוד בצבא

פורסם

בקשר למבחנים הפסיכוטכניים של ירפ"א א'- זה לא קשור ללומד פיזיקה/מתמטיקה או לא.

זה קשור לצורה בה השכל של הבנאדם עובד.

אני 4 יחידות מתמטיקה ולא לומד פיזיקה, את כל המבחנים (חוץ מהשאלון 300 כמובן) עברתי כל כך מהר שהאחראית על המבחנים בדקה אם החבאתי שליפים או משהו איפושהו. השאלות שכוללות מתמטיקה היו קלות מאוד אם היה אפשר להשתמש בדף- זה סה"כ 4 פעולות חשבון בסיסיות+הצבה בסיסית, אבל חישובים ארוכים מאוד.

הסימולטור קל עד כדי פיהוק- אבל ארוך מאוד ומשעמם.

סה"כ ירפ"א א' זה יום שנועד לטחון לך את השכל עד שהוא הופך לעיסה, ולראות איך אתה עומד בזה. כלומר- לשמור על רמת ריכוז גבוהה מאוד לאורך זמן.

סה"כ מי שלא עובר ירפ"א א'- לא מותאם בכלל להיות טייס, והוא יכול לערער עד מחר.

פורסם

^^^

תגיד שאתה פרפקטציוניסט זה התכונה שכל מי שסובל ממנה שונה אותה והיא נחשבת ל"טובה" בייחוד בצבא

להגיד שאתה פרפקציוניסט זה רעיון לא חדשני ורע בעליל. אני מוכן להתערב שהפסיכולוגים כבר עייפים מלשמוע על הפרפקציוניזם של אנשים מרוב שכל אחד אומר את זה. חוץ מזה זה מראה על חוסר כנות מצדך.

הרעיון הכי טוב הוא לקחת תכונה רעה אמיתית שלך ולנסח אותה ככה שהיא נשמעת כמה שפחות רע. ככה הפסיכולוג יראה שאתה לא מבלשט אותו ושאתה בן אדם כן.

פורסם

בקשר למבחנים הפסיכוטכניים של ירפ"א א'- זה לא קשור ללומד פיזיקה/מתמטיקה או לא.

זה קשור לצורה בה השכל של הבנאדם עובד.

אני 4 יחידות מתמטיקה ולא לומד פיזיקה, את כל המבחנים (חוץ מהשאלון 300 כמובן) עברתי כל כך מהר שהאחראית על המבחנים בדקה אם החבאתי שליפים או משהו איפושהו. השאלות שכוללות מתמטיקה היו קלות מאוד אם היה אפשר להשתמש בדף- זה סה"כ 4 פעולות חשבון בסיסיות+הצבה בסיסית, אבל חישובים ארוכים מאוד.

הסימולטור קל עד כדי פיהוק- אבל ארוך מאוד ומשעמם.

סה"כ ירפ"א א' זה יום שנועד לטחון לך את השכל עד שהוא הופך לעיסה, ולראות איך אתה עומד בזה. כלומר- לשמור על רמת ריכוז גבוהה מאוד לאורך זמן.

סה"כ מי שלא עובר ירפ"א א'- לא מותאם בכלל להיות טייס, והוא יכול לערער עד מחר.

אם אתה חושב שירפ"א א זו טחינה, אז איך אתה קורא לירפ"א ג ו-ד?

פורסם

יש לי ירפ'א א' חודש הבא.

ז כמה שאלות:

1. הסימולטור והשאלות זה לא באותו יום?

2. אני לומד מתמטיקה 4 יחידות, וכימיה, לא פיזיקה,. הרמה של המתמטיקה זה קשה? פיזיקה זה כמו שהיה בצו ראשון ובמיונים הראשונים? יענו תמונות כאלה וכו'?

3. אפשר דוגמאות לשאלות? כמה שיותר, זה מאוד יעזור לי, וכל מי שיהיה לו ירפ'א.

4. הסימולטור,ף מה צריך לשים לב?

פורסם

אם אתה חושב שירפ"א א זו טחינה, אז איך אתה קורא לירפ"א ג ו-ד?

ג,ד? :o

אני הבנתי שיש רק :צו ראשון,ירפא א,ב,גיבוש ואז באה התשובה.

אם אפשר כמה דוגמאות לשאלות בהחלט יכול לעזור להרבה ;)

פורסם

ג,ד? :o

אני הבנתי שיש רק :צו ראשון,ירפא א,ב,גיבוש ואז באה התשובה.

אם אפשר כמה דוגמאות לשאלות בהחלט יכול לעזור להרבה ;)

זה מיונים ראשונים

ירפ'א א - יש כאלה שאומרים שיש חלק א' וב' לירפא הזאת - ויש כאלה שעשו הכל ביחד ביום אחד

ירפ'א ב' שזה הרופואי - אות ודבר כמו למעלה עם החלוקה

גיבוש

קורס

אתה באוויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים