עבור לתוכן

מחשב נדלק לבד

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב!

לפני מספר חודשים התחילה הבעיה שכמה שניות אחרי כיבוי מוחלט המחשב פשוט נדלק לבד. :nixweiss:

זה קורה כמעט כל הזמן, הזמן בין הכיבוי להדלקה מחדש הוא לא קבוע, לפעמים זה שניה אחרי לפעמים כמה שניות.

המחשב היה "בתיקון" בערך 7 פעמים (7 פעמים רק על התקלה הזאת) וכל פעם החזירו לי אותו שהוא עדיין תקול.

החליפו לי במסגרת האחריות חצי מחשב עד ללוח אם ושום דבר לא עזר.

עכשיו הגיע הזמן שלי לבדוק מאיפה הבעיה. ואז אני אלך לדרוש שיחליפו לי את החלק התקול.

אני מתחיל בתהליך בידוד הבעיה ובזה אני צריך את עזרתכם.

למיטב ידיעתי (ואני לא מומחה גדול כמו שאתם רואים) זאת אינה יכולה ליהיות בעית תכנה בגלל שהזמן הוא לא קבוע וגם אחרי כיבוי מוחלט ה RAM מחוק אז זאת לא יכולה ליהיות איזו פקודה של איזה וירוס או משהו. האם אני צודק?

ואם יש איזושהי הצעה נוספת או מישהו שמכיר את הבעיה מנסיון אני אשמח לקבל כל דבר.

תודה חבר'ה!

עריכה: עוד דבר ששכחתי להזכיר - האחריות נגמרת לי ממש עוד כמה ימים.

פורסם

חח אף פעם לא שמעתי על בעיה כזאת... הדבר הראשון שאני חושד בו זה הספק. או שכבר החליפו לך אותו פעם?..

אם החליפו לך כבר לוח אם אז כנראה הבעיה לא בו...

אגב סתם שאלה, באיזה חנות קניתה ת'מחשב?

פורסם

הוא בטח פיתח אנטלגנציה משלו :lol:

אולי הכפתור הפעלה נתקע?

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזו במחשב הישן שלי פנטיום 3, בלילה הייתי אני מנתק אותו מהחשמל בישביל שהוא לא ידלק.

ניראה לי שזו בעיה בלוח אם\ספק\כרטיס מסך.

כישניסתי להעביר את הכרטיס מסך למחשב אחר המחשב האחר גם נידלק לי בלילה אוליי זו הבעיה.

פורסם

יש מצב שיש משהו שמוגדר בביוס שגורם לבעיה... :-\

אולי הכפתור הפעלה נתקע?

פורסם

תוציא שקע...

פורסם

יש מצב שיש משהו שמוגדר בביוס שגורם לבעיה... :-\

הוא אמר שכבר החליפו לו לוח אם אז אין מצב.

פורסם

הוא מחובר בכרטיס רשת עם נתב ?

כי יש אפשרות כזאת ש wake up by lan

פורסם

הוא מחובר בכרטיס רשת עם נתב ?

כי יש אפשרות כזאת ש wake up by lan

נכון יש אפרות בביוס או ראוטר לדברים כאלה תבדוק

ומהר אם אתה רוצה להשתמש באחריות למה יכול להיות שזה לא זה

פורסם
  • מחבר

שבת שלום לכולם. מצטער שלא הגבתי הרבה זמן. אני אגיב לפי הסדר:

את כפתור הדלקה הם החליפו כבר פעם אחת (לטענתם)

זה באמת היה סמוך להחלפת כרטיס מסך. (אני לא זוכר אם זה היה אחרי לפני או באותו הזמן). וגם אחרי לחיצה ארוכה על הכפתור אחרי שהוא נדלק מכבה אותו סופית, לא צריך לנתק מהחשמל. והבעיה שאני לא יכול לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך בגלל שאין לי מחשב אחר עם כרטיס/סלוט PCI-E.

זאת לא הגדרה בביוס, זה נבדק, הביוס אופס, וגם חולף לוח אם (כמו שנוק אאוט אמר)

ולגבי האפשרות בביוס לראוטר, שוב לוח אם הוחלף והביוס אופס.

לגבי השימוש באחריות - המחשב היה 7 פעמים בתיקון על הבעיה הזאת ולא תיקנו אותו. ( :pissed:) אני זוכר שלפני כמה חודשים שזה התחיל, אמרתי: "צריך לקחת אותו עכשיו לתיקון כי לפי הניסיון שלי הם ימשכו את הרבה זמן והאחריות נגמרת

ולא יודע למה אבל לפני שרשמתי את התגובה ראיתי ששאלו אותי אם הוחלף ספק ומשום מה אני לא רואה את ההודעה עכשיו, אז לשאלה החליפו לי ספק ולא פעם אחת.

והייתה עוד שאלה באיזה חנות קניתי? בוא נגיד שזאת רשת גדולה והיא לא KSP. והיא מיאבת MSI :lol:

הייתי רוצה שיתייחסו אל התאוריה שלי שבגללה זה לא יכולה ליהיות בעית תוכנה. (בהודעה הראשונה)

תודה על העזרה!

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה בעיה בלוח או הגדרת ביוס WAKE UP ON LAN, WAKE UP FROM MOUSE AND KEYBOARD

כל ה Wake UP למיניהם

או פיזית כפתור ה POWER או קצר על הלוח, תנסה לנתק את כפתור ה POWER ותראה האם הבעייה ממשיכה

פורסם

איך הוא יפעיל ת'מחשב עם כפתור הPOWER מנותק?..

פורסם

בעזרת מברג שיקצר בין 2 הנקודות של ה POWER ללא המפסק

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי כפתור ה POWER והלוח אם הוחלפו במסגרת האחריות.

פורסם

רצית פיתרון וקיבלת כיוון, רוצה תקבל אותו או לא

אני הייתי מנסה לבדוק ולהיות אני בעצמי בטוח כי הכפתור הוחלף או הלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים