עבור לתוכן

עוד שבוע אני ניגש ל Comptia A+

Featured Replies

פורסם

יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ?

יש מישו שיש לו את התעודה ?

יש לכם טיפים ?

אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח

אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?

פורסם

מבחן פשוט, אין מה להיבהל, ולא, התעודה הזו לא שווה דבר ::)

פורסם
  • מחבר

למה לא ? =\\

פורסם
  • מחבר

:'(

תנו תגובות

פורסם

עם התעודה הזאת , אתה יכול לעבוד ב: (אם יתמזל מזלך , פגשתי כבר טכנאים מובטלים לא מעט )

1.טכנאי מחשבים בחנות

2. טכנאי של yes\hot\בזק

3.איש תמיכה טכנית של ספקי האינטרנט

כלומר בתור עבודה זמנית זה לא רע . אבל בתור מקצוע לחיים זה חר* של דבר .

פורסם

מה בדיוק 2ו3 קשורים?!

לסעיף 2 - צריך להיות לפחות הנדסאי, זו עבודה בחשמל לא בלתקן מחשב ::)

סעיף 3 - צריך להבין בתחום הרשתות, שוב, לא טכנאות (CCNP או MCSE אם אתה שואל אותי)

פורסם

בשביל 3 - לא צריך כלום.

בשביל 2 - ממש לא קשור.

קיצר אין לך מה לעשות אם זה, זה לא גורע, אבל גם לא ממש מועיל.

פורסם

לסעיף 2 - צריך להיות לפחות הנדסאי, זו עבודה בחשמל לא בלתקן מחשב ::)

מה פתאום , אני כל פעם רואה מודעת דרושים של הוט שרוצים טכנאי מחשבים בשביל להיות טכנאי/מתקין שלהם .

וברור שאם אתה הנדסאי אז מן הסתם תיהיה יותר מבוקש , ויתנו לך תפקיד יותר רציני , מאשר טכנאי פשוט .

פורסם

עם התעודה הזאת , אתה יכול לעבוד ב: (אם יתמזל מזלך , פגשתי כבר טכנאים מובטלים לא מעט )

1.טכנאי מחשבים בחנות

2. טכנאי של yes\hot\בזק

כל העבודות האלו פתוחות בפני אנשים ללא כל הסמכות או אפילו נסיון. זה שבמודעות הדרושים של תמיכה עסקית בספקי אינטרנט רשום "CCNA - יתרון" לא אומר כלום (ובלי קשר, CCNA זו הסמכה *הרבה* יותר רצינית מ-Comptia..).

פורסם

אני ניגש שבוע הבא גם מנטע

ואני לא רואה סיבה להיות לחוץ בחינה קלה,ויש לי בכל המבחנים של התרגולים עד עכשיו 100 ;D

פורסם

כל העבודות האלו פתוחות בפני אנשים ללא כל הסמכות או אפילו נסיון. זה שבמודעות הדרושים של תמיכה עסקית בספקי אינטרנט רשום "CCNA - יתרון" לא אומר כלום (ובלי קשר, CCNA זו הסמכה *הרבה* יותר רצינית מ-Comptia..).

ברור

פורסם

CCNA בספקיות בחיים לא ראיתי למה לכל הרוחות הם צריכים תואר של ניהול רשתות סיסקו?

MCSA וMCDST/MCTS כן בMCSA/CE מספיק רק מספר קורסים, בMCDST בד"כ צריך את כל התואר, בMCTS צריך את הMCP באותו תחום.

בכלליות עובד הלפדסק בכל מקום נורמאלי בלי כמות נכבדת של קורסים של MCSA או MCSE או לחילופין קורסים תואמים של בסמ"ח וכו' קשה למצוא, בספקיות זה פחות עניין של עבודה טכנית ויותר הסבר פשוט שחוזר על עצמו, קוף שיכול לדבר מספיק ורוב התומכים שלהם הם כאלה במילא.

1.טכנאי מחשבים בחנות

2. טכנאי של yes\hot\בזק

טכנאי של HOT זה טכנאים(PE) של תקשרות נתונים, כולם עם תואר הנדסאי או בתקשורת אם בחשמל ואלקט' עם התמחות בתקשורת וגם בעלי נסיון עבודה של זה בצבא.

להתקין מודם כל אחד יכול אבל בשביל לעשות אנליזה לתשתית במקרה של בעיות כבר צריך להבין משהו.

פורסם

אני לא משקר דובי , אני יש לי תחביב לקרוא כל יום שישי מדור דרושים :nixweiss:

הוט פירסמה במשך חודש וחצי שהיא רוצה טכנאי מחשבים כדי להיות טכנאי/מתקין שלהם .

פורסם

CCNA בספקיות בחיים לא ראיתי למה לכל הרוחות הם צריכים תואר של ניהול רשתות סיסקו?

הם צריכים לא רק CCNA, אלא גם CCSA, CCNP ו-CCSE וכל הסמכה רצינית אחרת שקיימת (על MCSE/MCSA אף אחד שם לא מסתכל בכלל). התמיכה של ספקיות האינטרנט לא מתחילה ונגמרת באנשים שלא מצליחים לשלוח מייל, you know...

פורסם
  • מחבר

genia ... מאיפה אתה ?

בעיקרון אני בפרוייקט נט"ע כבר 4 שנים כי שנה שעברה היתה מלחמה והינו אמורים לעשות מרתונים וזה .. והכל נדפק ..

עכשיו עשינו מרתון וביום חמישי אנחנו ניגשים

באוגוסט כנראה אנחנו עושים מרתון ל intro (שזה חלק מ ccna) ואין לי כוח לזה ... זה הרבה יותר קשה מ A+ ואני מעדיף לעבוד באוגוסט כמעט בטוח יש לי עבודה ..

מה אתם אומרים על מה ללכת ?

וסיימתי כבר י"ב הולך לעתודה הנדסאי מכונות .. זאת המגמה שלמדתי בבצפר .. יכול להיות מצב שאני ילך להנדסאי מחשבים אפילו שלמדתי מכונות בבצפר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים