עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לרכישת מסך :)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה :)

אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S.

עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell.

אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט.

משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV :).

התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה.

עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נחמד וטוב ליצירת מוזיקה (הקטע של הרחב).

עכשו הדגמים שאני ככה בדקתי הם :

LG - L226WTQ-WF

Samsung 226BW - עם פנאל S.

Dell 2007 WFP

Dell E228WFP

אודה לכם על העזרה

פורסם

בגדול מסכי TN לא ממש מתאימים לעבודה ממושכת עם טקסט. אלא אם לרוחב יש איזשהו יתרון מיוחד ביצירת מוזיקה, אני מאמין שדווקא ה-2007FP (הגרסה הלא רחבה) יהיה הפתרון הטוב ביותר לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

עכשו עוד שאלה למה דווקא לא את הגירסא הרחבה?ועוד דבר יש עוד מסכים בגודל של 20" שאתה ממליץ?

ועוד דבר :) אם אני מצליח להשיג 226BW עם פנאל S שווה לקנות?

תודה על העזרה

פורסם

הגרסה הלא רחבה יותר תתאים לך לדעתי גם כי הרזולוציה שלה קצת יותר גבוהה (יותר מקום לתוכנות שאתה משתמש בהם למוזיקה), וגם כי סה"כ אתרי אינטרנט היום עדיין יותר מתאימים למסך לא רחב.

וכמובן ש-226BW עם פאנל S עדיין יסבול מאותן הבעיות עם טקסט.

פורסם
  • מחבר

הבעיות של הטקסט שאתה מזכיר זה קורה אחרי עבודה ממושכת עם המסך או ישר?כי ראיתי שני מסכי WIDE ולא ראיתי שום בעיה עם הטקסט,לא עבדתי איתם או משהו כזה,בחנות מחשבים הסתכלתי.

פורסם

זו אכן בעיה רק בעבודה ממושכת, אם יש לך איזושהי אפשרות להתנסות בעבודה עם מסך TN לזמן ממושך אני מציע שתנסה לראות כמה זה מפריע לך לפני שתשקול בכלל רכישה של מסך כזה.

פורסם
  • מחבר

אין לי :<,אבל אני יגיד לך משהו כזה,אם יש עוד מסך שאתה חושב שהוא שווה בשבילי ViewSonic למשל או כל חברה אחרת אז תציע,כי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים בשביל מסך טוב,כי אני רוצה לקנות את הטוב ביותר שאני יכול בסכום הזה (2200-2400)

פורסם

אין מסך "20 יותר טוב מה-Dellים במחיר הזה

פורסם

יוצא לי לעבוד עם פאנל PVA (971P) מדי יום בעבודה, ועדיין שאני יושב בבית מול ה 1970HR של LG (שהוא פאנל TN נחות), אני מתקשה ממש לשים לב להבדל. ואני עובד המון עם טקסטים.

פורסם

עכשיו אני מארגן קנייה קבוצתית בהנחה של מסכי ה 20" של דל. אני מקווה להשיג לו מחיר של פחות מ 2000ש"ח, ואז המסך יכנס לתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים