פורסם 2007 ביולי 1118 שנים הם מטומטמיםטימטום ראשון זה לאכול אוכל חראה טימטום שני זה ליתאמץ כל כך רק ליתנקם והעובדים הקטנים נידפקו באמת ולא הבעלים טימטום שלישי זה להוציא 600 שקל על אוכל חראה
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים הם מטומטמיםטימטום ראשון זה לאכול אוכל חראה טימטום שני זה ליתאמץ כל כך רק ליתנקם והעובדים הקטנים נידפקו באמת ולא הבעלים טימטום שלישי זה להוציא 600 שקל על אוכל חראה פעם ראשונה שאני רואה מישהו כותב "חרא" כמו שאתה כתבתסתם משהו שמעניין אותי-אתה כותב ככה בכוונה או שאתה פשוט לא יודע שאין ה' בסוף המילה?
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אני יצור מהחלל שהגיע לכדור הארץ ליתקוף את העולם בעזרת כתיב גרוע בגלל זה אני כותב ככה :alien:
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים איך בדיוק העובד נדפק? משלמים לו לפי שעה.... הוא עובד, הייתי מעדיף לשבת לי 4 שעות לספור אגורות מאשר "לשרת" אנשים אם חיוך מזוייף ולדחוף להם זבל וכל זה בשביל שכר מינימום.מי שנדפק זה בעל הסניף, שכן 4 שעות קופה אחת לא עבדה והיה מחסור בעובדים, הוא הפסיד כסף.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אני? 6K לא. באזור ה 100-50 שקל כן.אם יש משקל אז זה ממש לא בעייה, כמה דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.