פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מאיפה אתה יודע שאנחנו לא נהיה ביחד בפולין?מלא מהארץ ניפגשים שם!אני מכיר מלא אנשים מב"ש..
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר כי אצלינו הבצפר תיכנן לבד את המסלול והכל..אבל אם ניפגש אז בכיף :]מאיזה בצפר אתה?אני ממקיף ו'.ד"א רק עכשיו שמתי לב לעריכה:There's wrong and there's wrong. And then there's this.Before my time is done, I will look down on your corpse and smile!עברית? אנגלית? פולנית? אורך? מה בדיוק אתה צריך?אמ.. כמובן עברית. משו באורך שורה או 2.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים יש לי עוד רעיונות ללוגו:"פולין, כי נמאס כבר מהארץמסע לפולין 2007""אני לא רואה גרמנימסע לפולין 2007""פולין, כי כולם כבר היו בתורכיהמסע לפולין 2007""פולין, כי אולמרט לא שםמסע לפולין 2007""פולין, כי שם שם אין צנזורה על פורנומסע לפולין 2007"
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים "יש לי רגל אך אין לי יד, עד מתי מרץ 41"וברצינות - לדעתי זה טיפשי לעשות חולצות של המסע לפולין, זה לא טיול רגיל אלא טיול לזכר הנספים ולכן לדעתי זה מיותר להוציא חולצות שיתעדו את המסע.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר כן אני יודע. אבל זה מה שהם רוצים. אני שונא להופיע הטקסים וזה אבל זה חובה אז נישאר רק הלוגו.lonbenon XDD
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר אחותך ... לי בקבוק וודקה ו2 ... אשמח אם תפרשי את ה"..." ומאיפה את יודעת את כל השפות האלה?!
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים חחחחח הבנתי רק "בשבילי בקבוק וודקה" מה השאר אומר? זה אומר "אחותך עלתה לי בקבוק וודקה ו-2 תפוחי אדמה".
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הנושא מזכיר לי שיר של Rise Against:State of the UnionIf we're the flagship of peace and prosperityWe're taking on water and about to fuckin' sinkNo one seems to notice, no one even blinksThe crew all left the passengers to die under the sea[Chorus]Countdown, to the very end,Equality, an invitation that we wont extendReady aim, pull the trigger now,in time you firmly secure your place in hellState of the union address,reads war torn country still a messthe words: power, death, and distorted truthare read between the lines of the red, white, and blue[Chorus]Your place in hell [x2]'Guilty' is what our graves will read,no years, no family, we didnothing (nothing) to stop the murder ofa people just like us
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.