פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת].תודה.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים בוא אני יפרט לך איך העסק הזה עובד...כל שבוע המחיר יורד באיזה 2% , ואז אחרי שבוע נוסף הוא עולה ב 5% ואז יורד ב 2% כשתרגיש טוב, ואז עולה שוב וחוזר חלילה עד שכל העולם פתאום מתעוררהערבים נבהלים ומורידים את המחירים כדי שלא יתחילו לנסוע להם על אוויר פתאום בטכנולוגיות חדשות או שארה"ב תפלוש לעוד מדינה בחסות הדמוקרטיה שלהכשברור הרי שערבים עדיין לא הבינו את הקטע של דמוקרטיה ומעדיפים לפוצץ את עצמם מללכת עם דעת הרוב
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר אני צריך את זה כי אמא שלי ביקשה את זה בישביל העבודה בגלל שלא מעלים להם את מחיר הניסעות, אומרים שהדלק נשאר אותו הדבר, אני צריך להביא הוכחה שהוא אכן עלה.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים עיתון?תמצא עיתון עם העליה האחרונה ותחפש בארכיון של הספריה הציבורית אצלכם או ברשת כתבה מקבילה מלפני חצי שנה.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים כל פעם 3-4 ימים לפני תחילת חודש מפרסמים ב-Ynet את המחירים החדשיםבוא אני יפרט לך איך העסק הזה עובד...כל שבוע המחיר יורד באיזה 2% , ואז אחרי שבוע נוסף הוא עולה ב 5% ואז יורד ב 2% כשתרגיש טוב, ואז עולה שוב וחוזר חלילה עד שכל העולם פתאום מתעוררהערבים נבהלים ומורידים את המחירים כדי שלא יתחילו לנסוע להם על אוויר פתאום בטכנולוגיות חדשות או שארה"ב תפלוש לעוד מדינה בחסות הדמוקרטיה שלהכשברור הרי שערבים עדיין לא הבינו את הקטע של דמוקרטיה ומעדיפים לפוצץ את עצמם מללכת עם דעת הרובמחירי הדלק נקבעים אחת לחודש
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים http://www.mni.gov.il/NR/rdonlyres/14244057-AC95-400B-AE5D-609BF9B8575A/0/stationprice2007.xls
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.