עבור לתוכן

מחירי הדלק בחצי שנה האחרונה.

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת].

תודה.

פורסם

בוא אני יפרט לך איך העסק הזה עובד...

כל שבוע המחיר יורד באיזה 2% , ואז אחרי שבוע נוסף הוא עולה ב 5% ואז יורד ב 2% כשתרגיש טוב, ואז עולה שוב וחוזר חלילה עד שכל העולם פתאום מתעורר

הערבים נבהלים ומורידים את המחירים כדי שלא יתחילו לנסוע להם על אוויר פתאום בטכנולוגיות חדשות או שארה"ב תפלוש לעוד מדינה בחסות הדמוקרטיה שלה

כשברור הרי שערבים עדיין לא הבינו את הקטע של דמוקרטיה ומעדיפים לפוצץ את עצמם מללכת עם דעת הרוב

פורסם
  • מחבר

אני צריך את זה כי אמא שלי ביקשה את זה בישביל העבודה בגלל שלא מעלים להם את מחיר הניסעות, אומרים שהדלק נשאר אותו הדבר, אני צריך להביא הוכחה שהוא אכן עלה.

פורסם

עיתון?

תמצא עיתון עם העליה האחרונה ותחפש בארכיון של הספריה הציבורית אצלכם או ברשת כתבה מקבילה מלפני חצי שנה.

פורסם

כל פעם 3-4 ימים לפני תחילת חודש מפרסמים ב-Ynet את המחירים החדשים

בוא אני יפרט לך איך העסק הזה עובד...

כל שבוע המחיר יורד באיזה 2% , ואז אחרי שבוע נוסף הוא עולה ב 5% ואז יורד ב 2% כשתרגיש טוב, ואז עולה שוב וחוזר חלילה עד שכל העולם פתאום מתעורר

הערבים נבהלים ומורידים את המחירים כדי שלא יתחילו לנסוע להם על אוויר פתאום בטכנולוגיות חדשות או שארה"ב תפלוש לעוד מדינה בחסות הדמוקרטיה שלה

כשברור הרי שערבים עדיין לא הבינו את הקטע של דמוקרטיה ומעדיפים לפוצץ את עצמם מללכת עם דעת הרוב

מחירי הדלק נקבעים אחת לחודש

פורסם

זה עדיין אותו עיקרון... במקום שבוע אז חודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים