פורסם 2007 ביולי 1018 שנים קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הבריתאני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים כדי להיות בטוח אם יש או אין אחריות כדאי מאוד ליצור קשר עם יצרן הזכרונות והיבואן בארץ, כך ניתן לקבל את התשובה המוסמכת ביותר.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים סליחה שאני מתפרץ ככה לדיון אבל יש לי שאלה שמציקה לי ואני רוצה לשאול אותה. בוא נגיד ואני כן קונה זיכרון שבארה''ב מחברת G.SKILL ומביא אותם לארץ ופתאום הם לא עובדים לי מסיבה כלשהי,אני לא יכול ללכת לחנות כלשהי שמוכרים בה את הזכרונות האלה ולממש את האחריות? זה הרי אותה חברה ואותו דגם וזה לא משנה איפה אני מממש את האחריות....או שזה משנה. תודה רבה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים למה שייבואן ייטרח לעשות בדיקה לציודשלא נקנה ממנו?אם אתה כ"כ רוצה, תדאג אתה שהזכורונת שלךייעברו למעבדות של חברת G.SKILL שם תוכלאני מניח כן לממש אחריות.אבל, כל הכאב ראש, עליך.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אני עשיתי את זה עם טק דטה <western digital> קניתי הרד דיסק בחול נדפק הלכתי לטק דטה אמרו לי תשלם משלוח ותקבל אחריות. 40 שקל הרד דיסק חדש יבבם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.