עבור לתוכן

מתלבט בין מסך 20" ל - 22" רחב.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי כרגע התלבטות בין מסך 22" רחב (עם פאנל לא איכותי), לבין מסך רגיל 20".

העניין זה שהבנתי שכל מסכי ה - 22" שנמכרים היום בארץ באים עם פאנל לא איכותי, ואז התחלתי לחשוב על אולי ללכת על 20" עם פאנל יחסית טוב באותו טווח מחיר.

הבעיה היא שכל מסכי ה - 20" עם פאנל טוב מאוד יקרים (אני רוצה להוציא בסביבות ה - 2000).

ואז התחלתי לחשוב, שאם לא יהיה הבדל בין שני המסכים מבחינת הפאנל אז כדאי ללכת על ה - 22", הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה מסך רחב....... (כי סרטים מהמחשב אני רואה על הטלוויזיה, אני לא רואה שום יתרון מעבר לזה... אולי מישהו יאיר את עיניי בעניין זה....).

בקיצור............ :) האם יש לכם איזו המלצה למסך 20" שעולה בכמה רמות על ה - 22" הקיימים היום אבל עדיין בטווח מחיר סביר ?

תודה !

פורסם

אפשר להשיג את dell2007WFP גם ב 2000 (חיפוש)

לדעתי אם אתה לא יכול לגרד את השקלים לdell2007WFP אז עדיין עדיף לך לרדת למסך 19" איכותי כמו VP930 על פני 22" לא איכותי.

פורסם

יש לך אפשרות ל LG L204WT (או דגם מעט חדש יותר, נדמה לי גם 20" ובאותו מחיר.. תחפש)

שעולה כ 1600שח. בעבר הוא עלה 2000שח. המסך עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה, מה לגבי היתרונות/חסרונות של המסך הרחב מול המסכים הרגילים (במידה ואני לא הולך לצפות בסרטים על מסך המחשב).

תודה !

פורסם

אפשר להשיג את dell2007WFP גם ב 2000 (חיפוש)

אתה מתכוון ל - NEXTOP ?

פורסם

תודה, מה לגבי היתרונות/חסרונות של המסך הרחב מול המסכים הרגילים (במידה ואני לא הולך לצפות בסרטים על מסך המחשב).

תודה !

רחב יהיה טוב יותר לסרטים ומשחקים

הבעיה תהיה עם ה-20 ברזולוציה- אם אתה גולש הרבה וקורא טקסטים לא הייתי ממליץ

ב-22 אין את הבעיה הזאת אבל הפאנל לא איכותי (יפריע לך בצפייה בסרטים בין השאר) ואין פיווט וארגונומיות בכיוון המסך.

פורסם

אני עברתי מ 17 אינטש ל 20 ובהחלט יותר נוח לי לכל שימוש

האם התכוונת שמסך "19 לא רחב עדיף לגלישה באינטרנט מאשר מסך "20?

פורסם

לא קשור אם רחב או לא

הרזולוציה ב-"20 היא זהה ל"22, היא לא מתאימה לגודל המסך גם ברחב וגם ברגיל.

יכול להיות שאתה לא ברזולוציה הטבעית של המסך או שפשוט התרגלת לטקסט הקטן, מה שלא בריא בכלל...

זה כמו להיות ברזולציית 1280x1024 במסך "17- שוב אפשר להתרגל לזה, אבל ממש לא מומלץ.

הטקסט פשוט קטן מדי ומי שקורא הרבה יהרוס לו את העיניים.

פורסם

אני עם מסך 17 על 1280X1024 ואין לי שום בעיה ואני אעבור בקרוב ל - 20 על 1200X1600 ואני גם חושב שלא תהיה לי שום בעיה עם טקסט.

פורסם

לא מתאימה לגודל המסך? אז למה היא קיימת...

לא קראתי על דבר כזה אשמח אם תיתן לי קישור שמסביר את זה

פורסם

אני עם מסך 17 על 1280X1024 ואין לי שום בעיה ואני אעבור בקרוב ל - 20 על 1200X1600 ואני גם חושב שלא תהיה לי שום בעיה עם טקסט.

סבבה לגמרי דניס אם נוח אין בעיה.

כמו שאמרתי אפשר להתרגל לזה, כמו שכבר התרגלת אבל רק שתדע שאתה מאמץ את העיניים שלך...

עירכה: תבין אני אומר את זה בצער כי אני גם מעוניין במסך רחב ובניתי על הדל אבל אני לא מוכן להסתכן.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, זה נראה שמי שלא רואה סרטים על מסך המחשב, עדיף לו כבר לקחת מסך 19" עם פאנל טוב..... אני טועה ?

פורסם

גם ב19 אינץ' איכותי כמו VP930 תוכל לראות סרטים באיכות גבוהה מאוד.

פורסם

מה עיקר השימוש שלך בדיוק לא הבנתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים