עבור לתוכן

הצנזורה תהיה בעיה ממש רצינית :\

Featured Replies

פורסם

^ צפו למחסור בדיסקים בעתיד הקרוב ^

;D

• תגובות 71
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שהלכתי היום לאופיס דיפו לחפש דיסקים, וכל הורבטים נעלמו להם :o

טוב, אני מפסיק עם הOT.

פורסם

חחח זה כבר התחיל ! :smile1:

פורסם

אם אתה חושב שעל ידי פיצוץ הכותל תעשה משהו טוב, אתה לא פחות אידיוט מהנחות בטרוריסטים הפלשתינים

אני מבין שהתקשית להבין שנתתי את זה כדוגמא, ברור שלא צריך לפוצץ את זה...

ד"א

מה הקשר אתאיסט קיצוני, קרא למעלה, זוהי רק דוגמא, מצטער אם לא הבהרתי את עצמי, זה היה מוגזם כדי להעביר את דעתי על זה,

ובפעם האחרונה שבדקתי> לא שאני מתכוון לגור בארץ או משהו כזה...

Aviko

פורסם

יש מאות מיליונים של אתרים/פורומים/בלוגים באינטרנט שקיים בהם חומר ''פוגע''.

אני לא חושב שיצליחו לחסום את כולם.

פורסם

פאק אנשים אני לא מאמין מה שהולך פה!

עזבו רגע את ההצעת חוק המטומטמת הזאת בצד,

הדיון הפך לכזה שהוא נגד יהודים!

פאק תחשבו על הסבים והסבתות שלכם שמתו בשואה בשביל הארץ!

ועל הסבים והסבתות המזרחיים שמתו בארץ משחפת ושאר המחלות כשייבשו פה ביצות בשביל שאתם תוכלו לגור פה בנוח!

תחשבו על כל הציוניים שבלעדיים הייתם עדיין בגולה מדברים גרמנית והופכים לנאצים. או יותר גרוע - מתנצרים.

יש פה כמה חברה שחושבים שהם מגניבים שהם משחקים אותה אטאיסטים קיצוניים.

יודעים מה, לא אכפת לי שאתם לא מאמינים באלוהים או בכלל בדת או משהוא, עזבו את העניין הזה, אבל איפה הכבוד הראוי לאלו שנלחמו ומתו בשבילכם?

פורסם

Only In Israel

איזה ממשלה מפגרת יש לנו הדוסים רוצים צנזורה תנו להם צנזורה אבל למה זה אמור לפגוע גם באנשים הרגילים?!!?

במדינות אחרות לא יתנו הצעה כזו מפגרת

בכל זאת אין מצב שהם יצליחו לצנזר את כל האתרים ועוד בחינם הספקים לא מפגרים הם לא יתנו עבודה כל כך קשה כמו לצנזר את כל האתרים שיש בישראל ובעולם בחינם

יכול להיות שזה גם יפגע בטעות גם באתרים הרגילים?

פורסם

תחשבו על כל הציוניים שבלעדיים הייתם עדיין בגולה מדברים גרמנית והופכים לנאצים. או יותר גרוע - מתנצרים.

מה?!חתיכת בן אדם הזוי.

פורסם

תכלס בן אדם הזוי..

פורסם

מה?!חתיכת בן אדם הזוי.

או יותר גרוע- מתים

פורסם

אבל מה הקשר עכשיו בין הציוניים לחרדים ? זה שני דברים שונים... בלי להכנס לחפירות בנושא כי באמת אין לי כוח לזה רוב האנשים שמימשו את חזון הציונות ובנו את הארץ היו יהודיים שנתו יותר לחילוניות לאחר שהבינו שלא יניחו להם בשום מקום אחר והילו החרדים האמינו בביאת המשיח ושאר דברים שעכשיו זה לא הזמן לעלות לארץ ישראל

פורסם

רעיון שרחוק מלהיות מיושם, אין לכם מה לדאוג.

פאק אנשים אני לא מאמין מה שהולך פה!

עזבו רגע את ההצעת חוק המטומטמת הזאת בצד,

הדיון הפך לכזה שהוא נגד יהודים!

פאק תחשבו על הסבים והסבתות שלכם שמתו בשואה בשביל הארץ!

ועל הסבים והסבתות המזרחיים שמתו בארץ משחפת ושאר המחלות כשייבשו פה ביצות בשביל שאתם תוכלו לגור פה בנוח!

יש פה כמה חברה שחושבים שהם מגניבים שהם משחקים אותה אטאיסטים קיצוניים.

יודעים מה, לא אכפת לי שאתם לא מאמינים באלוהים או בכלל בדת או משהוא, עזבו את העניין הזה, אבל איפה הכבוד הראוי לאלו שנלחמו ומתו בשבילכם?

אתה לא עושה שום הבדלה בין חרדים לבין הציונים שהקימו את המדינה, לא עושה הבדלה בין דת לחוקי מדינה ודמוקרטיה בכלל... תחסוך ממני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים