עבור לתוכן

הצנזורה תהיה בעיה ממש רצינית :\

Featured Replies

• תגובות 71
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שעם ישראל לא עושה כלום בשביל להגן על החופש שלו

פורסם

כמו מה?

אתה רוצה לראות ילדים בני 10-18 שמפגנים נגד ההפגנה

על ביטול הצנזורה לפורגונרפיה?

לא נראה לי..

הבעיה יותר גדולה

שאולי הם יחסמו גם אתרי P2P

בגלל שנגיד בבית הספר שלי nforce מוגדר כפורנוגרפי

והוא ממש לא כפי שאתם יודעים...

אז מי יודע איזה אתרים הם יחסמו

פורסם

הייתי רוצה לראות גם את ההורים יוצאים להפגין נגד הצנזורה.

והחוק לא מדבר רק על פורנוגרפיה, הוא מדבר על כל סוג של תוכן "אלים" (אפילו טקסטואלי).

פורסם

תגידו, אם הוא רוצה לחסום תכנים כאלה, הוא גם יחסום את הפירסומות "הקשות" שיש בוואלה? או את הקליפים עם התכנים ה"פורנוגרפיים" שיש ביוטיוב? אה אולי נחסום את כל האינטרנט וככה לא יהיו בעיות.

אם הוא רוצה שישראל תהפוך להיות מדינת עולם שלישי הוא בדרך הנכונה. בכל מקרה, אם הוא מעביר את החוק הזה, כשיהיה לי 18 אני יורד מהארץ.

זה לא חוק להגנה על הילד, זה חוק נגד הדמוקרטיה. ברגה שהחוק הזה עובר, הוא פותח את הדלת לחוקים נגד דברים דומים בטלוויזיה, נגד רשתות P2P וטורנטים שמשתמשות פה ושם אצל חלק מהאנשים להורדת תכנים כאלה, נגד משחקים אלימים כי הורגים בהם ויש שם אלימות קשה וכו'.

כן ממש... זה כמו שבקולנוע לא יתנו לך להיכנס לסרט 18 פלוס (אם אתה קטין) זה גם חוק "נגד הדמוקרטיה"?

או שלא תוכל לקנות סרטים כחולים בחנות...

אני לא בעד החוק הזה - אבל זה עדיין אלף הבלות ממניעת התכנים שעושות מדינות לא דמוקרטיות.

לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.

פורסם

יחי ההבדל הקטן.. ככה הוא פוגע בפרטיות שלך. שלי, בתור אחד שאין לו 18, לא נותנים לקנות סרט כחול או להכנס לסרט דומה בקולנוע, זה שונה מאשר שהוא חוסם את כל התכנים הפורנוגרפיים/אלימים/לא יודע מה הוא עוד רוצה לחסום שיש. אולי לקחתי את זה קצת רחוק.. אבל הבנתם את הכוונה..

פורסם

כמו מה?

אתה רוצה לראות ילדים בני 10-18 שמפגנים נגד ההפגנה

על ביטול הצנזורה לפורגונרפיה?

לא נראה לי..

הבעיה יותר גדולה

שאולי הם יחסמו גם אתרי P2P

בגלל שנגיד בבית הספר שלי nforce מוגדר כפורנוגרפי

והוא ממש לא כפי שאתם יודעים...

אז מי יודע איזה אתרים הם יחסמו

זה בדיוק הבעיה... נגיד שפורנו זה לא יהיה בעיה להשיג בדרכים מגוונות אבל זה יסרבל לך את כל הגישה לאתרים בצורה חופשית גם אם באמת פורנו זה לא המטרה שלך אתרים רבים שמים את זה בתת קטגוריות ומערכת גדולה פשוט תחסום הכל מהשורש

אתרי וורז , אתר סרטונים , אתר בדיחות , אתרי תמונות ... בהמון מהם "תכנים למבוגרים" זה חלק קטן מהאתר שהחשש הוא שיחסמו את כל האתר בגלל זה

אני משוטט המון באתרי ביטורנט ויש שם בדרך כלל הרבה פרסומות עם עלמות חן שכנריאה נורא חם להן... למרות שאני בקושי שם לב לזה בכלל ומתמקד בטורנטים אתרים כאלה יכולים להיות לא ראויים לילדים ולהחסם רק בגלל זה למרות שאין שם שום דבר חריג מידי ועיקר האתר הוא בכלל טורנטים

פורסם

החוק עבר בכלל קריאה ראשונה וכו? או שזו רק איזו תקנה ולא ממש חוק?

הדבר הזה ממש ידפוק את כל האינטרנט בארץ. תחשבו על איך אח"כ ספקיות השירות יוכלו לנצל אנשים שירצו להיפטר מהצנזורה. ורק תחשבו על כל האנשים שיתקשרו לתמיכה הטכנית בגלל שהם לא מבינים למה איזה אתר לא עובד להם, בלי לדעת שזה בגלל הצנזורה. הדבר הזה יצור חתיכת בלאגן, כאב ראש, וזעם של גולשים.

תגידו שאני מגזים, אבל דברים כאלה ממש לא גורמים לי להיות אופטימי לגבי העתיד של המדינה שלנו.

איך אפשר לעצור את זה?

פורסם

הצעת החוק עברה במליאת השרים, לא הגיע לקריאה בכלל ולא יגיע הממשלה לא תשרוד עד אז.

פורסם

מה שיותר מטריד זה איך אפשר לעצור את התדרדרות דור העתיד .

רובכם מן הסתם צעירים מכדי לזכור אבל פעם (כן,כן ,בעיקר לפני האינטרנט)היה הרבה יותר טוב ונעים לחיות,

כשאני שומע שילדים בני 10 ופחות גולשים באתרים שפורנו קשה זה החלק הקל שבהם

(וילד בן 11 מראה לי באמצע הקניון סרט "לבן" שבו מפוצצים לאישה את המוח עם אקדח) אני אומר

fuck freedom of speech ,תן לי צנזורה ומהר.

face it, הרשת גרמה להתדרדרות רוב הערכים שלנו.

בגלל הרשת היום אין ילדים,יש מבוגרים קטנים, כל התהליך של למידה הדרגתית של עובדות החיים אבד,

הילדים יודעים דברים שהם עדיין לא בשלים לדעת.

כמעט כל ילד יסביר לכם בדיוק מה אבא עושה לאמא ואם לא תבינו הוא מיד יראה לכם סירטון מפורט,(וגם איך מכינים סמים,פצצות,

מה לעשן, מה להסניף ואיפה להשיג)

שלא תבינו לא נכון ,אני נגד צנזורה גורפת ברשת אבל המצב דורש פעולה מיידית.

אתם לא תבינו זאת כי רובכם עברתם את התהליך הזה ,אני רוצה עתיד נורמלי לילדי,מה שקורה היום זה טירוף.

פורסם

וגם מקרי האונס יעלו בארץ.

תחשבו שעכשיו בני נוער פורקים עול מול סרטי הפורנו והכל, אבל שזה ילקח מהם, הם יהיו ממש חרמנים, וזה כבר לא יהיה בשליטה.

לא מאינים לי?

תראו את תלמידי הישיבות של היום לומדים עם גברים בלי טיפת מין, איך הם אונסים אחד את השני.

פורסם

הם נותנים את האפשרות ללקוח לבחור אם הוא רוצה את מערכת הסינון או לא

במקרה וז מפריע לגלישה נורמלית, פשוט מבקשים לבטל את זה

פורסם

ממש

תגיד להורים שלך שיבטלו לך את מנגון החסימה?

פורסם

אממ.....אני יגיד לו שאני פשוט רוצה להוריד סרטים ומשחקים, אני בן עוד מעט בן 16, אין שום סיבה שהם יבינו, כאילו שהם לא יודעים שאני רואה פורנו ו''אלימות'' :kopfpatsch: אני אישית לא ממש אתבייש להגיד להם את זה.

פורסם

אני גם לא רואה פורנו, אבל בחייכם ביגלל סירטון אחד בוואלה יחסמו את כל וואלה? :kopfpatsch:

אני רוצה ליגלוש לאיפה שאני רוצה וכמה שאני רוצה ואני לא רוצה שאפילו ידעו לאיפה כי זו זכותי הפרטית, ועובדה שאני עם המחשב בחדר של ההורים שלי ואני לידם 24 שעות כימעט, ואני לא ניכנס ולא כלום ולמה לי להיכנס אלו סתם שטויות, כאילו שהצעת החוק הזו תפסיק את האלימות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים