עבור לתוכן

הצנזורה תהיה בעיה ממש רצינית :\

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/4000/1134364

לכל החברה שמעל 18 וחשבו שאין בעיה...

לקוח שלא יהיה מעוניין במערכת הסינון, יצטרך להזדהות כבגיר. מנויים קיימים יקבלו לביתם מכתב שיבשר להם כי אם תוך 60 ימים לא יודיעו על אי רצונם במערכת הסינון, היא תופעל, כברירת מחדל.

??????????

איך בשם כל ה[צונזר] ה[צונזר] אני עוקף את זה??? יאנו ההורים שלי ליברליים למדי, אבל זה עלול להיות מאד מאד מביך.

ולכל אלו שצועקים FTP FTP או P2P P2P לפעמים פשוט בא לצפות בתמונות מהרשת זה הרבה יותר נוח, או לקרוא איזה סיפור.

תתדיינו.

• תגובות 71
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יאמן מה הולך במדינה הזו. פרימיטיבים. :bash::s07:

פשוט חבורה של אידיוטים

פורסם

אל תדאג, זה לא יהיה פשוט לחסום את כל האתרים האלו כמו שאתה חושב.

וגם אם כן. תשתמש בתוכנות עוקפות כגון Tor.

פורסם
  • מחבר

זה חסימה מצד הספק. אי אפשר לעקוף את זה.

פורסם

לא בהכרח. יש 2 אפשרויות, חסימה מצד הספק וחסימה מצד הלקוח. את השני אפשר לעקוף בקלות. אתה ( או לחלופין ההורים) בוחר איזה חסימה אתה רוצה.

פורסם

כבר הוחלט שזה לא דרך הלקוח.

פורסם

ממה שהבנתי:

הצעת החוק, שעברה אתמול בוועדת השרים בתמיכה מלאה, קובעת כי כל מנוי אינטרנט חדש בישראל - שבה שיעור חדירת השירות נאמד בכ-70% - יתחייב לחתום על מסמך לפיו הוא מודע לכך שקיימים תכנים פוגעניים ברשת האינטרנט. אם לא יחתום המנוי על ההצהרה - לא יוכל לקבל את השירות.

הצעה זו הועלתה על ידי משרד המשפטים, כשדווקא משרד התקשורת התנגד לה תחילה, אך הסכים לקבלה לבסוף. עוד נודע כי כל צרכן אינטרנט יחליט באם הוא מעוניין בסינון התכנים באינטרנט ברמת המחשב הביתי או במרכזייה של ספקית האינטרנט.

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1134364

יום שני, 9 ביולי 2007, 15:11 מאת: ערן גבאי, TheMarker.com

אם יש משהו יותר מעודכן, אני אשמח לקרוא.

פורסם

תגידו, אם הוא רוצה לחסום תכנים כאלה, הוא גם יחסום את הפירסומות "הקשות" שיש בוואלה? או את הקליפים עם התכנים ה"פורנוגרפיים" שיש ביוטיוב? אה אולי נחסום את כל האינטרנט וככה לא יהיו בעיות.

אם הוא רוצה שישראל תהפוך להיות מדינת עולם שלישי הוא בדרך הנכונה. בכל מקרה, אם הוא מעביר את החוק הזה, כשיהיה לי 18 אני יורד מהארץ.

זה לא חוק להגנה על הילד, זה חוק נגד הדמוקרטיה. ברגה שהחוק הזה עובר, הוא פותח את הדלת לחוקים נגד דברים דומים בטלוויזיה, נגד רשתות P2P וטורנטים שמשתמשות פה ושם אצל חלק מהאנשים להורדת תכנים כאלה, נגד משחקים אלימים כי הורגים בהם ויש שם אלימות קשה וכו'.

פורסם

ידוע לי כמה דרכים לעקוף את זה, לדוגמת הפרוקסי..

פורסם

סין 2.0

עצוב מה שהולך פה, במיוחד שיש ציצים קופצים בוואלה.

פורסם

חוץ מזה שהחוק מגוכך (נו באמת. ש"ס, מפלגה חרדית, מצנזרת אינטרנט לחילונים), הוא ישיג רק את ההפך, מבוגרים בעלי משפחות לא יכירו את האפשרויות עקפיה של החסימה כמו הילדים שלהם.

פורסם

עוד מעט יחסמו את הפרסומות של פוקס בערוץ 2

ואי זה מחליא, מה הבעיה שלהם? מה זה מפריע להם?

פורסם

נערך

:/ לא משנה, אני סתם עייף.

פורסם

אתה מדבר אלי?

פורסם

מדובר על חסימה ברמת ה-ISP, זה לא משהו שניתן לעקוף.

מצד שני, עדיין לא ברור איך הספקיות יצליחו לספק את השירות הזה לכל כך הרבה מנויים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים