עבור לתוכן

אז ככה זהירות חפירה בקשר לתאונת דרכים שקרתה לי...

Featured Replies

פורסם

תודה תודה תודה רבה :hi:

מאוד הקלת עלי בקשר לנושא...

אבל אמרו לי שעל טראומה נפשית אפשר לתבוע מעבר ל24 שעות, כי טראומה נפשית יכולה להתבטא גם בשלב מאוחר יותר...

טראומה נפשית ? שלא יתקרב אז לכביש אם הוא כזה "רך לבב" ... זה כולה מכה קטנה זה לא שהעפת אותו לתוך שדה-קרב והוא ראה חתיכות אדם מתעופפות באוויר וראשים כרותים

וכמו שאמרו... אתה מבחינתך לא רואה קשר בין המכה הקטנה שנתת לו מאחורה לבין קריעת הכבל הזה, במקרה הכי הזוי יכול להיות שיה לכבל הזה כבר בלאי מתקדם

והוא היה נקרע באיזה שלב כבר... מה גם שאין שום עדויות לפיגעה בחלון.

גם אם תפסיד בבית משפט מה שאני לא חושב שיקרה... השופט יתחשב בך שהייתי הגון לפי ראות עיינך

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

www.carsforum.co.il

שם תמצא תשובות יותר מקצועיות ורציניות ואף אחד לא יציק לך על פורום לא מתאים.

פורסם
  • מחבר

www.carsforum.co.il

שם תמצא תשובות יותר מקצועיות ורציניות ואף אחד לא יציק לך על פורום לא מתאים.

באיזה פורום לשאול את זה? :-X כללי?[br]פורסם בתאריך: 09 יולי 2007, 22:09:44

טראומה נפשית ? שלא יתקרב אז לכביש אם הוא כזה "רך לבב" ... זה כולה מכה קטנה זה לא שהעפת אותו לתוך שדה-קרב והוא ראה חתיכות אדם מתעופפות באוויר וראשים כרותים

וכמו שאמרו... אתה מבחינתך לא רואה קשר בין המכה הקטנה שנתת לו מאחורה לבין קריעת הכבל הזה, במקרה הכי הזוי יכול להיות שיה לכבל הזה כבר בלאי מתקדם

והוא היה נקרע באיזה שלב כבר... מה גם שאין שום עדויות לפיגעה בחלון.

גם אם תפסיד בבית משפט מה שאני לא חושב שיקרה... השופט יתחשב בך שהייתי הגון לפי ראות עיינך

אני לא יודע עד כמה המכה הזאת הייתה קטנה אבל נזק לא נגרם לרכב... האמת שהוא נראה כמעט כמו חדש חחח

הנה תמונה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

בתמונה הזו לא רואים נזק בכלל (או דברים זניחים).

הוא יכול להתלונן על כאבים.. אבל הוא לא התפנה לבית חולים ואין לו נזקים פיזיים ברורים ככה שעל זה הוא לא יצליח לסחוט אותך לדעתי.

נזק נפשי? בפגיעה בחלק האחורי של האוטו במהירות נמוכה? תעשה לי טובה.

לדעתי? אם הוא יקח אותך לבית משפט לא רק שלא תצטרך לו על הנזק, אלא הוא יצטרך לשלם לך על ההפסד הכספי בגלל שהפסדת יום עבודה.

פורסם

יש לך את הפרטים שלו לא?

לך תשרוף לו תאוטו, איך הוא יוכיח בבית משפט? ;D

או שתשלח לו 10 מגשי פיצה עם זיתים שחורים

פורסם
  • מחבר

בתמונה הזו לא רואים נזק בכלל (או דברים זניחים).

הוא יכול להתלונן על כאבים.. אבל הוא לא התפנה לבית חולים ואין לו נזקים פיזיים ברורים ככה שעל זה הוא לא יצליח לסחוט אותך לדעתי.

נזק נפשי? בפגיעה בחלק האחורי של האוטו במהירות נמוכה? תעשה לי טובה.

לדעתי? אם הוא יקח אותך לבית משפט לא רק שלא תצטרך לו על הנזק, אלא הוא יצטרך לשלם לך על ההפסד הכספי בגלל שהפסדת יום עבודה.

זה לא היה ממש מהירות נמוכה... משהו כמו 40 קמ"ש, העניין הוא היה כזה... האור היה ירוק מהבהב.... אז האצתי, פתאום אני רואה אותו בולם ואני בולם ואני מרגיש בום...

[br]פורסם בתאריך: 09 יולי 2007, 23:12:52

יש לך את הפרטים שלו לא?

לך תשרוף לו תאוטו, איך הוא יוכיח בבית משפט? ;D

או שתשלח לו 10 מגשי פיצה עם זיתים שחורים

איך בדיוק אני אשלח לו 10 מגשי פיצה?! על חשבוני?!

פורסם

אם יש לך ביטוח חובה, מקיף או צד ג' , רשיון נהיגה ורכב בתוקף, ואין לך הגבלות של נהג חדש - איו לך מה לדאוג

לא נראה לי שהוא בכלל יכול להתעסק איתך, זה הכל מול חברות הביטוח

פורסם

על טראומות נפשיות ופיזיות אין לו מה לדבר איתך, צריך לפנות לביטוח חובה שלו. ולהתפנות למיון אפשר גם אחרי כמה ימים.

הייתי בתאונה די רצינית אפשר לומר. אחרי התאונה הרגשתי פיזית סבבה, ביום למחרת הסתובבתי בין מוסכים ומשרדים ממשלתיים. ביום למחרת הלכתי לעבודה, ורק אחרי כמה שעות התחלתי להרגיש כאבים והלכתי למיון.

ובקשר לחלון, כמו שאמרו מקודם, שילך לחפש.

פורסם
  • מחבר

על טראומות נפשיות ופיזיות אין לו מה לדבר איתך, צריך לפנות לביטוח חובה שלו. ולהתפנות למיון אפשר גם אחרי כמה ימים.

הייתי בתאונה די רצינית אפשר לומר. אחרי התאונה הרגשתי פיזית סבבה, ביום למחרת הסתובבתי בין מוסכים ומשרדים ממשלתיים. ביום למחרת הלכתי לעבודה, ורק אחרי כמה שעות התחלתי להרגיש כאבים והלכתי למיון.

ובקשר לחלון, כמו שאמרו מקודם, שילך לחפש.

זאת אומרת שכל מה שקשור אליו פיזית ישירות זה הביטוח מטפל?

פורסם

כן

פורסם

זה לא היה ממש מהירות נמוכה... משהו כמו 40 קמ"ש, העניין הוא היה כזה... האור היה ירוק מהבהב.... אז האצתי, פתאום אני רואה אותו בולם ואני בולם ואני מרגיש בום...

זה כל הקטע, שלח לו 2 מגשים מכל חברה לבית ואז הוא לא ידע מה לעשות :P

אתה לא רואה סרטים?

פורסם
  • מחבר

GROW UP :-X

פורסם

Grow

פורסם
  • מחבר

חחח מתקן ורושם עם טעות.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר יכול להיות שזו לא כל כך אשמתך ... אני זוכר עד היום כי זה כבר סוג של ריפלקס אצלי שהמורה נהיגה היה אומר לי כל הזמן כשאני בולם בפתאומיות להסתכל במראה האחורית אם אין מישהו קרוב ועד היום אני באמת תמיד שם לב למראה האחורית כשאני בעצירה פתאומית ולא פעם כבר שמתי לב למישהו קרוב וברחתי ממנו קדימה בגלל זה... תאונות כאלה מאוד נפוצות ברמזורים

איך שאתה מתאר את זה ברמזור ירוק ללא שום חפץ או אירוע מיוחד שצץ פתאום לא היה לו שום סיבה לעצור בפתאומיות... כמובן שאתה מבחינתך הייתה צריך לשמור על מרחק עצירה אבל עדיין יכול להיות שלא רק אתה אשם כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים