עבור לתוכן

אז ככה זהירות חפירה בקשר לתאונת דרכים שקרתה לי...

Featured Replies

פורסם

1.7.7

ראשון שעבר עשיתי תאונה, ונכסתי ברכב מאחורה בצומת עם רמזור.... אוטו שלו או עף קצת קדימה... (מטרים ספורים) או שהוא נסע קדימה כדי להתחמק ממני... ואז אחרי מכה עף קצת קדימה, אני לא סגור על זה... לרכב שלו לא נגרם נזק חיצוני ולשלי כמה שריטות... צילמתי את האחורה שלו למקרה הצורך... אני אעלה את התמונה אח"כ אם מישהו יבקש... עצרנו בצד אחרי הרמזור, התחלפנו בפרטים לכל מקרה ונסענו לדרכינו...

8.7.7

בכל אופן,עבר שבוע מאז, ואתמול זאת אומרת שבוע בדיוק אחרי הוא מתקשר אלי, זה מה שהוא מספר:

"הוא אומר שבחלון של הנהג, הכבל שמזיז את החלון מעלה מטה, נקרע לו... (אני מניח שזה קרה בזמן התאונה) החלון לא התרסק אבל... הוא הלך לביטוח ושם אפילו לא רצו לבדוק את זה, כי החלון אפילו לא מרוסק, אמרו לו שאם הוא רוצה שיבדקו לו, שישלם.... אז אני מניח שהוא לא שילם, נסע למוסך שלו ושם תקנו לו בנזק של 260 שקל.... אז הוא אומר לי שהוא לא רוצה להפעיל ביטוח ולסגור את זה באופן פרטי, קיצר אמרתי לו שאני אתייעץ ואחזור אליו למחרת..."

9.7.7

היום דיברתי עם הסוכנות הביטוח שלי והיא צחקה לי פנים שאני בכלל מאמין לו על השטות הזאת ואין סיכוי שהנזק הזה נגרם מהתאונה... קיצר אמרה לי להגיד לו שילך לחפש....

דיברתי איתו, הסברתי לו את המצב ואמרתי לו שאני לא מתכוון לשלם על הנזק הזה ואמרתי לו שיעשה מה שהוא חושב לנכון...

הוא לא בדיוק הבנתי מה הוא אומר... שהוא יקח את זה לביטוח או לתביעות קטנות.... להגיד את האמת זה נראה כאילו הוא תמיד לא סגור על עצמו או שהוא מבלבל את השכל... הבן אדם הוא מבוגר.... אז אי אפשר לדעת... לא חסר שרלטנים בעולמינו...

השאלה שלי היא מה יכול לקרות מעכשיו???

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבקשה ממך - תכתוב מחדש ובצורה נורמלית. קשה להבין מה אתה רוצה

פורסם
  • מחבר

סה"כ רשמתי מה שקרה.... והשאלה שלי מה יקרה עכשיו? הוא יתבע דרך הביטוח? דרך בית דין לתביעות קטנות? על כמה הוא יכול לתבוע אותי? (סכום כסף), דברים מהסוג הזה...

סאיזה פורום אני יכול לשאול את השאלות האלה? אין לי מושג לאן לתקוע את זה?

נוצרו לי 2 בעיות....

1.בפלאפון בפרטים של התמונה הוא מראה את השעה המדוייקת שבה זה צולם, כשאני מסתכל על זה דרך המחשב בשעה עולה בשעתיים... זאת אומרת בנקום 7 זה רושם לי 9.

2.כשאני מעתיק את הקובץ מהפלאפון למחשב התאריך משתנה מתאריך הצילום לתאריך ההעתקה, איך אני יכול להעתיק את הקובץ והתאריך המקורי ישמר?

פורסם

הוא יכול לנסות לתבוע.. אבל מצד שני, גם אני יכול לתבוע את משרד החינוך על הציון בבגרות באנגלית.. מקווה שהבנת מה רציתי להגיד..

פורסם

אנשים פשוט לא קולטים

שפה (פה!) זה פורום באתר של מחשבים.

מאיפה לנו לדעת?!

תחפש באתרים של ביטוחים או משהו...

פורסם

אנשים פשוט לא קולטים

מאיפה לנו לדעת?!

בגלל זה הוא רשם את זה בפורום כללי!

ומה הוא יכול לעשות? הוא יכול לתבוע אותך אבל זה לא ישתלם לו. למה שהוא יבזבז יום עבודה בשביל 260ש"ח?

פורסם
  • מחבר

אנשים פשוט לא קולטים

מאיפה לנו לדעת?!

אני שואל בכלליות... כי אני יודע שיש כאן גם גולשים שהם מבוגרים ויש להם ניסיון בחיים בכל התחומים ולא דווקא ילדים...

אם אין לך משהו טוב להגיד, עדיף שתשתוק....

עריכה:

העניין הוא שפתאום הוא יכול ללכת על טראומה, וכאבים בצוואר.. הוא יכול לשחק אותה... חוץ מזה, הוא גם יכול לתבוע על היום שבו הלך למוסך, הוצאות עו"ד וכו'...

פורסם

נשמע לי כמו חרטוט, קשה לי להאמין שהכבל יקרע ממכה כזאת.

אולי לא היה לו שם בכלל כבל אלא רק איזו תמיכה לחלון, ז"א שהחלון מעולם לא היה נפתח והוא החליט לנצל את ההזדמנות הזאת וחושב שהוא מצא לו פראייר שיישלם לו את התיקון ....

בקיצור, אפילו שאתה זה שאשם בתאונה, אם תגיעו לבית משפט כל שופט בר דעת יראה שאין מצב שכבל נקרע ממכה כזאת, כבל צריך שמשהו יחתוך אותו כדי להקרע, אז אני מאמין שיעיפו אותו לכל הרוחות. לדעתי עכשיו ששלחת אותו להזדיין הוא יירד מהסיפור.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה...

פורסם

אתה את שלך עשית , פנית לביטוח שלך שהם מומחים ומנוסים במקרים כאלה ,

לכן אין לך מה לדאוג משום תביעה שבעולם

או בעיברית "שילך לחפש " :)

פורסם

הוטא יכול להוכיח שזה קשור בתאונה שלך? אם לא הוא יכול...

פורסם
  • מחבר

אה? :-\

פורסם

העניין הוא שפתאום הוא יכול ללכת על טראומה, וכאבים בצוואר.. הוא יכול לשחק אותה... חוץ מזה, הוא גם יכול לתבוע על היום שבו הלך למוסך, הוצאות עו"ד וכו'...

אחרי שבוע ויום? הוא יכול בעיקר לקפוץ ולעשות שמיניות באוויר

להתפנות לבי"ח על תאונת דרכים אפשר אאל"ט עד 24 שעות מרגע התאונה

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה רבה :hi:

מאוד הקלת עלי בקשר לנושא...

אבל אמרו לי שעל טראומה נפשית אפשר לתבוע מעבר ל24 שעות, כי טראומה נפשית יכולה להתבטא גם בשלב מאוחר יותר...

פורסם

נראה לי שהוא מנסה לסבן אותך, למה אם אתה היית זה שגרם לו את הנזק לחלון, אז למה הוא מתקשר אליך שבוע אחרי? זה אמור להיות מיידי הנזק, ואני בטוח שהוא השתמש אחרי התאונה בחלון ככה שלא יכול להיות שפתאום אחרי שבוע נהרס החלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים