עבור לתוכן

2007wfp - עבודה ברזולוציה טבעית

Featured Replies

פורסם

במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות.

בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא הגיב, אולי כולם מצפים שמישהו יבוא עם פתרון???

בכל אופן מי שמעוניין לדעת

מסתמן שאין דרך לעקוף את הטקסט הקטן מדי במסכי ה-"20.

אפשר להגדיל את האייקונים ואת הטקסט דרך מערכת ההפעלה אבל זה לא עוזר לבראוזר או לכל תוכנה אחרת ובנוסף זה לא נראה הכי טוב.

למי שעובד עם טקסט או גולש הרבה ואיכפת לו קצת מהעיניים שלו, אני לא ממליץ לו ללכת על מסכי ה-"20.

פורסם

אין פתרון קסם,

כל אחד לפי הנוחות שלו... אני עם אותו מסך ואני מרוצה מאוד.

אולי בגלל זה אף אחד לא ענה לך...

וד"א אני משאיר את ההגדרות כמו שהם.

פורסם

העתקתי את ההערה שלי מהת'רד הקניה של הגל 2407 כדי לא להספים אותו במשהו לא קשור:

The Ripper - האמירה הזו לגבי מסכי 20" לא ברורה לי. גודל הנקודה הוא ב-24 גדול ב-5-6 אחוז מזה שבמסכי 20. אם עוברים ל-19 זה 6 אחוזים נוספים. כמה ההפרש הזה בא לידי ביטוי?

כרגע אני עובד על מסך 19" בבית ו-17" בצבא. ה-1024x768 של ה-17" הכי נוח לי, אבל מדובר כבר בהבדל של 33 אחוז מהטבעית של ה-20". לכן למעשה נראה לי שבכל המסכים הרזולוציה הטבעית בעייתית מבחינת גודל פונט, וקשה לי להבין איך 6 אחוז משנים משהו.

פורסם
  • מחבר

תעביר את ה-17 שלך ל- 1280x1024 ותראה בערך על מה מדובר.

יכול להיות שב-20 תראה טיפונת גדול יותר, מה שחשוב להבין שהאותיות קטנות מהרגיל, נומר מ-17 ב-1024x768

אם אתה רוצה ללכת על בטוח תמצא תצוגה של 20 ותגדיר אותה לרזו' הטבעית שלה ותראה עד כמה זה קריטי בשבילך.

יש מי שזה בכלל לא מפריע לו, רק שתדע שאם העין מתאמצת לקרוא את הטקטס אז זה לא סימן טוב לתווך הארוך אפילו אם מתרגלים לכתב.

פורסם

לשאלה המקורית בגלל החדות הגדולה בדל אין בעייה לעבוד עם טקסט גם ברזולוציה הטבעית. זה דורש הסתגלות וגם משחק במנגנוני clear type.

אם כבר "מתרגלים" אז בטקסט עדיף לנסות עבודה בפיווט זה דורש עוד יותר הסתגלות אבל אחרי שמתרגלים לא רוצים לחזור.

פורסם

The Ripper - אני מסכים עם הטענה שלך שגודל הכתב מאוד קטן, אני פשוט טוען שהוא כזה ברזולוציה הטבעית של כל מסך. האם באמת יש הבדל לעין בין גודל הפונט ב-20" לזה ב-24", כאשר ההפרש עומד על 6 אחוז בלבד?

לי נראה כאילו זו בעיה בכל המסכים, ואני לא מבין איך אפשר לעבוד ברזולוציה הטבעית בכלל.

פורסם
  • מחבר

יש לדוגמא ציטוט מביקורת ל-24 בתרד של הקנייה הקב' שם המבקר מציין באמת שהכתב קטן.

תאורתית הוא אמור להיות קטן אבל נוח יותר יחסית ל-20, בפועל זה כבר אינדיבידואלי.

לא כל המסכים בעלי רזו' גבוהה מדי. 19" לדוגמא מגיע עם 1280 על 1024 שזה בסדר גמור.

פורסם

עד כמה עבודה ברזולוציה שהיא לא הטבעית שלך המסך פוגעת באיכות התמונה?

ואיזה רזולוציות יש ב-20" וב-24" סקלה אחת מתחת לטבעית?

פורסם
  • מחבר

עד כמה עבודה ברזולוציה שהיא לא הטבעית שלך המסך פוגעת באיכות התמונה?

ואיזה רזולוציות יש ב-20" וב-24" סקלה אחת מתחת לטבעית?

לא מומלץ לשנות רזולוציה זה לא כמו CRT [למרות שאני מכיר אנשים שזה לא מפריע להם]

הכי טוב לראות את המסך בעיניים,לשחק בהגדרות ואז להחילט סופית, זה מה שאני הולך לעשות.

אגב, יש פה דיון על קניה מרוכזת אם אתה מעוניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים