פורסם 2007 ביולי 918 שנים "גאידמק ירשום היום את מפלגתו החדשה"בין עיקרי המצע1.גאידמק יקבע את רשימת המועמדים לכנסת2.זכות בחירה לישראלים בחו"ל3.כינון חוקה ובית משפט לחוקה--אני לא יכול לומר שלא ראיתי את זה בא... זה היה דיי ברורדברו על זה
פורסם 2007 ביולי 918 שנים היה ברור.. עכשיו תלוי איך האזרחים במדינה יקבלו את זה, יש לו כמה מנדטים טובים.. זכות בחירה לישראלים בחו"ל? נשמע מעניין.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר זכות בחירה לישראלים בחו"ל? נשמע מעניין.הפתיע אותי שהאפשרות הזאת לא הוצעה אף פעם...ברוב הארצות יש את האפשרות הזאת (אני למשל יכול להצביע לנשיא ארה"ב)
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אפשר להצביע בחו"ל, אבל רק אם אתה לא בסטטוס של תושב קבע במדינה שאתה נמצא בא.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים בעיה אחת ישנה כאן, בישראל פשוט בלתי אפשרי במצב של היום שראש הממשלה לא יהיה מינימום רב סרן. ושר הביטחון הוא מינימום אלוף.כולנו ראינו מה קרה במלחמה האחרונה (ונא לא לבלבל בשכל והלגיד, זה הרמטכ"ל אשם)המצע שלהם נכון וצודק, הבעיה שפשוט יצא אותו מצב כמו שקרה השנה, מטומטם אחד בראשות הממשלהועוד אחד יותר מטומטם כשר בטחון..
פורסם 2007 ביולי 918 שנים בעיה אחת ישנה כאן, בישראל פשוט בלתי אפשרי במצב של היום שראש הממשלה לא יהיה מינימום רב סרן. ושר הביטחון הוא מינימום אלוף.כולנו ראינו מה קרה במלחמה האחרונה (ונא לא לבלבל בשכל והלגיד, זה הרמטכ"ל אשם)המצע שלהם נכון וצודק, הבעיה שפשוט יצא אותו מצב כמו שקרה השנה, מטומטם אחד בראשות הממשלהועוד אחד יותר מטומטם כשר בטחון..אולמרט מעולם לא היה קצין, הוא ביקש לצאת לקורס קוצנה כשהוא היה במילואים מעולם לא סיים...
פורסם 2007 ביולי 918 שנים "את דרכו בצה"ל התחיל בחטיבת גולני, אולם בשל פציעה ישנה אשר ממנה לא החלים כראוי נאלץ לפרוש לפני תום הטירונות ולקבל דחיית שרות, במסגרתה נרשם ללימודי פסיכולוגיה ופילוסופיה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובמקצועו הוא עורך דין. לאחר מכן חזר לצה"ל ועבר לשרת בעיתון "במחנה", שם שימש ככתב צבאי. הוא יצא לבקשתו לקורס קצינים בהיותו בשירות מילואים בגיל 35."לא דרגת פרישה ולא שום דבר לא מצויין, כלומר לא סיים.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אז תגיד שאתה מניחגם לא כתוב שהוא לא סיים קורס קציניםהוא התנדב במשך 3 שנים אח"כ במהלך מלחמת לבנון (וכל זה בזמן שכבר היה ח"כ)בשנים 1979-1982התנדב לצה"ל עבר קורס קצינים במקביל לכהונתו כחבר כנסת.התנדב לשירות מילואים בלבנון.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים כנראה שלאאבל הוא סיים קורס קציניםבצבא שירת אהוד אולמרט בחטיבת גולני, ביחד עם חברו, השר לשעבר רוני מילוא. לאחר לימודיו באוניברסיטה השלים את יתרת שירותו ככתב צבאי בעיתון "במחנה". מאוחר יותר, כשהיה כבר חבר כנסת, החליט אולמרט להתנדב לצבא שוב כדי לעבור קורס קצינים, שאותו סיים בהצלחה. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/030/151.htmlלא שזה כל כך משנהאבל איפה מישהו טען שהוא רב סרן?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים קנה לעצמו מדינה.כן, זה נראה מאד צפוי ומסריח אבל תכלעס, לי נראה שהוא יהיה הרע במיעוטו. יש לו מספיק, הוא לא צרייך לגנוב מאיתנו, בניגוד לפרזיטים שממלאים את משכן הכנסת בימינו.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים רפובליקת בננות,איזה יופי אדם שלא יודע עברית יבחר לכהונה על ידי כל אותו ההמון ההזוי שמוכן להידחף לאירועים בשני שקל שלו.זה מצחיק כמה שהבנאדם לא עשה כלום ולא תרם אפילו עשירית ממה שאנשים ששווים מאית ממנו למדינה (גם בכסף) והרעש והחשיפה שהוא קיבל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.