עבור לתוכן

מאיפה אני יכול להשיג גז צחוק?

Featured Replies

פורסם

איזה מסכנים אתם..

פורסם

???? למה אתה חושב

כי יש דבר שנקרא הרעלת חמצן. בצלילת ניטרו (צלילה עם בלון חמצן שהוא 100% חמצן) עוברים קורס שלם שמלמד איך לא לנשום יותר מדי חמצן כדי לא לקבל סחרחורת ולתבוע או למות.
פורסם

לך לבתי חולים יש להם גלונים שם :smile1:

בכל מקרה ע"פ החוק צריך לקבל היתר ממשרד הבריאות להשתמש בזה .

פורסם

גז צחוק זה NO או No2 ?, בכול אופן, אם אתה רוצה להתמטסל באמת כמו שצריך חמצן טהור, ככה לנשום בנשימות כבדות, אתה חוטף תסחרורות וסתלטה של החיים שלך, בכול מקרה אפשר למות מזה, אז לא ממולץ

N2O...

פורסם

יותר מידי חמצן למוח = נזק מוחי בילתי הפיך

לא קרה פעם שהביאו לפגים בבתי חולים יותר מידי חמצן משהם צריכים והם התפגרו עוד יותר ממה שהם :screwy:

פורסם

מה זאת אומרת יותר ממה שהם? רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

לפגים אין שום בעיה מוחית, מלבד הקטע הפיזי בלידה.

פורסם
  • מחבר

טוב עם כל העזרה הלא מועילה פה נראה לי אני ימשיך עם החשיש :cool2:

פורסם

אורגני :xyxthumbs:

פורסם

כי הוא ראה פייטקלאב...

בכל מקרה מינון גבוה של חמצן זה באמת מסוכן כי חמצן זה גז שנחשב לרעיל. ברמות מסויימות.

אני לא בטוח לגבי ההשפעות של 100% חמצן בלחץ גובה פני הים [אטמוספירה אחת], אבל החמצן נהיה רעיל רק כשהלחץ החלקי שלו הוא 1.6 ומעלה [160% חמצן], דבר שיכול לקרות רק בעומק של כ-70 מטר מתחת למים [או במקום בו הלחץ הסביבתי מגיע ל8 אטמוספירות].

כי יש דבר שנקרא הרעלת חמצן. בצלילת ניטרו (צלילה עם בלון חמצן שהוא 100% חמצן) עוברים קורס שלם שמלמד איך לא לנשום יותר מדי חמצן כדי לא לקבל סחרחורת ולתבוע או למות.

לא נכון. דבר ראשון, זה ניטרוקס ולא ניטרוס, דבר שני, מורידים את כמות החמצן ולא מעלים אותה מכיוון שאם תצלול עם 100% חמצן אז כבר בעומק של כ-6 מטר תמות מהרעלת חמצן.

פורסם

נכון, זה לא 100% חמצן+אפשר להשיג גז צחוק אצל רופא שיניים

פורסם

ד"א, אפשר להכין את זה בבית. זה רק קצת מסוכן לחמם AN לטמפ' כזאת (כמו שברנטהולט עשה) בגלל שהוא יכול להתפוצץ, וזה קצת יותר מסוכן מאשר הנזק של N2O על מערכת העצבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים