פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מה זה משנה איך? העיקר שיהיה למחשב קר. ועכשיו ברצינות. שים מאוורר. האיוורור של האויר בחדר ימנע מאוויר חם להשאר במקום אחד(זה יותר מצב כמו שמיכה- שומרת על החום).
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים שאת זה יעשה בבית.אני לא יודע מה איתך, אבל 50 מעלות זה לא תנאים אידיאלים לאונן.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר מה ?מה? לא הייתי פה כל היום אז אתם מלכלכים עלי?? :pissed: :nono: אל תדאג מצאו אותי במקלחת (מתקלח עם מים קרים) התעוררתי ב8 ללכת לבית ספר כנראה מהחום שחכתי שצריך להרשם לתיכון
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים הבעיה פה היא בהורים לא בחום...מה זה לא מרשים להדליק מזגן ? תעשה נגדם מרד ! אני רציני, אני יודע שזה נשמע כאילו שאני מנסה להסיט אותך וזה אבל המצב שלך כל כך שחור (תרתי משמע).אם הם עדיין קשים... תתלונן לאיזה מוסדה כלשהיא... LAST RESORT = תבקש מאיזה חבר הלוואה של 50 שקל, תקנה צבע לבן.... ותיהיה יצירתי !ד"א אתה טימני ששומע סיסטם ? חתיכת פראדוקס...
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים תגיד להם שאתה רוצה לעשות להם נכד אבל מרוב החום תאי הזרע שלך מתו... ככה הם ידליקו תמזגן כולם רוצים נכדים : שיצטרכו לקנות צעצועים ולעזור בהתחלה באחזקה בנכדים?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר שיצטרכו לקנות צעצועים ולעזור בהתחלה באחזקה בנכדים? למה אתה נותן לזה להמשיך? אתה רק מחמיר את המצב קורא עתידות דרך אגב לNAV2K טימני זה עם ת'
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים ואז איך הוא יאונן? : השאלה היא אם ההורים שלא לא מתקמצנים גם על הנייר טואלט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.