פורסם 2007 ביולי 818 שנים שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם:מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתה הופך את השורש לחזקה של חצי, ומשתמש בכלל הידוע.במקדם אתה לא נוגע, בהצלחה.תחזור כאשר תגמור לעשות.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר מחלקים במה? (כלומר, אני לא מבין למה אתה מתכוון)הנוסחה היא לא:אינטגרל (ax^n) ->ax^n+1------------n+1?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים האינטגרל הוא:(ax)^1.5---------1.5aבסוגרים במונה יש את ax, ופשוט כופלים את המכנה בנגזרת של מה שבתוך הסוגרים (ax) והנגזרת היא a.והנוסחא היא:(zx)^n+1---------z(n+1)בנוסחה הבסיסית המקדם של x הוא 1 לכן כשאתה כופל את המונה ב1 הוא נשאר אותו הדבר.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים איזה שטויות. לא מחלקים במקדם של X. כן מחלקים כאשר יש ax+b בקיצור תפריד את השורש לשני שורשים. שורש A ושורש X. חוקי האינטגרל אומרים שאפשר להוציא מקדמים מחוץ לאינטגרל ואז נשארת עם אינטגרל של שורש X. את זה אני מקווה שאתה יודע לעשות ובכל זאת x^(1.5)--------- 1.5
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר כמובן שאני יודע לעשות אינטגרל של שורש. תודה על העזרה אז באינטגרלים להוציא פרמטרים וקבועים אחרים החוצה? ואם הייתי צריך לעשות אינטגרל ל sqrt(ax+3) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.