פורסם 2007 ביולי 818 שנים שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אם השימוש הוא למטרת טלויזיה בלבד אז תקנה 26 פשוטה,אם המטרה היא גם מחשב אז תלך על המסך הזה, הוא 10 בביצועיםושני מטרים הם בהחלט מרחק סביר לצפיה מהמסך הזה אם כי זה לא מחייב
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר הבעיה היא שהתקציב של דוד שלי (שעבורו המסך/טלוויזיה) הוא עד סביבות ה-2000 ש"ח. יש אופציה עדיפה במחיר הזה?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אם הוא לא יכול להרשות לעצמו את ה-Dell הוא יצטרך להסתפק בכרטיס טלוויזיה + מסך שנכנס בתקציב שלו.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר אני לא מאמין שתהיה לו בעיה לשלם עוד 100-200 ש"ח עבור הדל, השאלה שלי אם במחיר הזה זאת באמת האופציה הכי טובה שלו עבור מסך/טלוויזיה שישמש לשידורים של יס (שאגב משדרים כבר לא מעט ערוצים בפורמט רחב)?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים הכוונה היא להשתמש במסך אך ורק לשידורי טלוויזיה?אם כן אז כדאי לו לעשות את מה שכתבתי בתגובה הקודמת
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר הכוונה היא להשתמש במסך אך ורק לשידורי טלוויזיה?הוא מחפש LCD לחדר של הילד (בן ה-3) אז השימוש העיקרי (אם לא היחיד בינתיים) יהיה שידורי טלויזיה.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אם זה בשביל הילד אז לדעתי יותר טוב טלויזיית LCD 26 :א.גדולה יותר, זה פרקטי לילד מרחק גדול יותר לצפיה ויותר הנאה.ב.אין צורך במסך מחשב לילד.ג.רואים בה הרבה יותר טוב את הערוצים. ד.בטלויזיה יש טיונר אם רוצים אנלוגי ולא דיגיטלי.ה.יש לה רמקולים ולדל אין. מדובר בדרך כלל על רמקולים לא רעים מבחינת עוצמה.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים הן מתחילות ב-3K זו ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת.בסך הכל אם הוא רוצה לרדת ב-6 אינצ'אבל עדיין להנות מ"טלויזיה" בלי ממיר,בלי רמקולים ובלי מאפיינים של טלויזיה אז בבקשה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר הבעיה היא ש 3K זה יקר לו מדי, לכן הוא מוכן להסתפק בגודל קטן יותר.השאלה שלי היא בסביבות ה 2000 ש"ח מהי האופציה הכי טובה שהוא יוכל למצוא? מה עם טלוויזיות כמו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=523430 http://zap.co.il/model.asp?model_id=353165 תודה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אני בדקתי לפני כמה חודשים וב2000 שקל הוא יכול לימצוא רק CRT נורמלים ולא טלוויזית LCD נורמלית אם זה לילד בן 3 שיקנה CRT קטנה במאות שקלים ויסגור עניין אני אישית צופה בטלוויזה דרך PW201 והכבלים אנלוגי אז חיברתי דרך כרטיס טלוויזיה (גם ככה אני לא צופה הרבה בטלוויזיה) ותאמת התמונה גם באנלוגית בסדר למרות שבגלל שזה מסך רחב לא הכי מדויקת אבל זה מסך יקר והרמקולים לא משהו לצפיה ארוכה (אני חיברתי למערכת של המחשב ולא משתמש ברמקולים של המסך) בקיצור הגעתי למסכנה שמי שצופה בעיקר בטלוויזיה ישראלית עדיף לו CRT זול ופשוט מסכים כמו הPW201 או המתחרים שלו מתאימים לשימושים של אינטרנט\סרטים\משחקים וכו באיכות טובה -הם אומנם יסתדרו בסדר אם תכנים מאכות נמוכה כמו הכבלים בארץ אבל אז היחס עלות תועלת יהיה רע מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.