עבור לתוכן

העלאת גיטרה למטוס

Featured Replies

פורסם

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?

פורסם

קשה לי להאמין שעם כל התיקים של האנשים האחרים תצליח להכניס שם גיטרה, זה תאים יחסית קטנים.

למה לא לשים אותה למטה עם המזוודות? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא, הכוונה אם בתא ריק מתיקים גיטרה נכנסת?אני יכול לפנות תא.... פשוט במטען אפילו אם הקייס בכי קשיח בעולם זה ממש לא בטוח כי יכול להיות באיזה כיס אוויר נגיד הוא נשבר פתאום ואז הגיטרה הולכת קפוט... עוד מישהו?

פורסם

זה תלוי מה הדגם של המטוס...

לכל כל מטוס יש את התאים שלו.. יש דגמים שיש יותר תאים פחות גדולים.

ויש דגמים אם פחות תאים אבל יותר גדולים...

אבל בעיקרון אני חושב שתוכל לבקש מהדיילת לשים את הגיטרה במקום אחר אם היא לא נכנסת..

כי ברגע שהעלת את הגיטרה למטוס.. הם לא יכולים להוריד אותה כבר.

פורסם
  • מחבר

זה בויאנג 777 ואני באמת אעשה מה שייעצת לי.... מקסימום היא תשב עלי בהמראה ואז אני גם ככה קם ומסתובב אז לא נורא

פורסם

בהמראה אסור שיהיו עליך דברים גדולים. אתה יכול לשים את הגיטרה בין הרגליים בהמארה, זה הרבה יותר בטוח.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונתי. מישהו רק יכול להיגד אם אפשר לשים אותה בתאים למעלה או לא?

פורסם

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)?

נדמה לי שהיום אסור לך להעלות כלום לטיסה מלבד דרכון.

פורסם

נדמה לי שהיום אסור לך להעלות כלום לטיסה מלבד דרכון.

באנגליה אסור (בגלל הניסיון לעשות פיגוע על המטוס). יש אפשרות שגם במדינות האיחוד האירופי אסור, אבל בישראל מותר.
פורסם
  • מחבר

שנה שעברה טסתי גם לארה"ב והיה אסור להעלות נוזלים אבל תיק וכאלה מותר.... אני פשוט אשאל באל על

פורסם

נוזלים נראה לי אסור להעלות בגלל הניסיון פיגוע במטוס באנגליה. באנגליה החמירו את הצו והם לא מאפשרים להעלות שום דבר למטוס.

ולאן אתה טס?

פורסם
  • מחבר

ניו יורק ואז טיסת המשך למיין. זה משלחת של זרעים של שלום

פורסם

אהה

לחבר שלי יש מחנה קיץ במיין. אולי תפגוש אותו שם.

פורסם
  • מחבר

איך קוראים לו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים