עבור לתוכן

באסה של החיים .

Featured Replies

פורסם

חחח תגידו,מה אתם מזיינים את השכל? :kopfpatsch:

"שיקרת להורים שלך"

"ירקת להם בפרצוף"

כאילו שבחיים שלכם לא עשיתם משהו אסור מאחורי הגב של ההורים שלכם,וכאילו שבחיים לא שיקרתם להם.

אז תפסיקו להיות מתחסדים.

:goodposting:

כל מילה בסלע

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך לשמוח שהם תפסו אותך. אם בושה תעודד אותך לעשות פחות או להפסיק - אז הרווחת.

:xyxthumbs:

אני בטוח שמשהו כמו 90% מההורים של ילדים מעשנים עד כיתה יב לא יודעים שהם מעשנים.

שאלתי פעם חבר שלי, תגיד מאיפה יש לך כסף לסיגריות? הוא אומר לי ההורים שלי נותנים לי וחושבים שאני קונה בזה ארוחת צהרים אחרי הבית ספר. אני לא הייתי מסוגל לחשוב על כזה דבר..

הם יודעים שעישנת 6 שנים כבר?

פורסם

אצלי אם אני חוזר עייף הבייתה עם עיניים טיפה אדומות ההורים שלי כבר שואלים אותי אם עישנתי סמים :smile1:

פורסם

^^ :lol:

אני באמת לא מבין את הטמטום בלעשן, מילא פעם אחת בשביל ליראות איך זה (ואז להחנק כי מבינים שזה לא טוב) אבל למה להמשיך עם זה לאורך קבע אין לי מושג.

פורסם

אצלי אם אני חוזר עייף הבייתה עם עיניים טיפה אדומות ההורים שלי כבר שואלים אותי אם עישנתי סמים :smile1:

חחחחחחח בדיוק כמו אצלי

רק אמא שלי ככה לא אבא שלי

פורסם

עישנתי נרגילה רק 3 פעמים בשנה הזאתי ואני חושב להפסיק התדירות גבוהה מידי כל חודשיים שלושה בערך

וההורים ידעו שאני מעשן כי זה היה לג בעומר ועוד פעם היה כי הלכתי להסתובב עם חברים ועוד פעם הייתה נראה לי שהלכנו לבומבמלה :bash:

תגיד לעצמך שאתה יכול ואתה רוצה להפסיק לעשן אם אתה יודע את התוצאות אתה היית צריך להפסיק מזמן חוץ מזה תחשוב על הטמטום אתה מכניס עשן למערכת שהוא מזיק מסריח עם טעם של גועל ואחרי זה השיניים מצהיבות אתה מתכער התקרה בבית הופכת לצהובה :s07: ואתה גם מוציא המון כסף על סיגריות (אם היה אצלי משהוא שפוגע בכיס הייתי מזמן מפסיק אותו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים